• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn kıslarrr :)
instoncumm hep böyle sorunlar yaşanıo bende bu işlere yeni başlıorm ama inan aynı şeyleri fark ediormm ama tek yoğunlaştığımm askerliğin bitmesi ve kavuşmakk sende ona yoğunlaş canımm gerisini takmaa ..

hihoyyyt şafak doğan güneşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
turkbayragi :içelim:
:teytey: :dance:

gunaydın begg
oh oyna oyna valla hakkettın 6 aydır aglıyoruz bırazda oynayalım

günaydın begucimmm.öle canım yaaa napalımm takmıcaz artık yapacak bişey yok. di mi ama oynayalımmm artıkkk.

bugün gidicem yaaa dün geceden beri hiç uyumadımm.sabahhın köründe kalktımm,manzaraya karşı gitmeden bi sigara kahve keyfi yaptımm.ahh ahh burdaki rahatımı çok özlicemm.allah kimseyi gördüğünden aratmasınn.

13.00 da gideceğim canımmm.ben uyuyamadım ama bizimkiler hala yatıyor en iyisi kaldırayım onları.bende müsadenizi isteyim,kahvaltı falan derken ancak hazırlanırımmm.kayınvalidelerde internet yok orda giremem,evime gelince yeniden görüşürüz inşallahhh kavuşanlarınn şimdiden gözü aydınnn.kavuşma anınızdaki mutluluğunuz hayatınız boyunca yakanızda olsunnn

günaydın kızlar
bnm nişanlımda inşallah pazartesi geliyo 14:15
hepimizin gözü aydın
:lepi:

günaydın kızlarrr, kıvırcık kız o saatte ne işin var burda :)

günaydın kızlar ayyy sorma damlacığım ya uyuyamıyorum geceleri kafayı yicem ya bir damla uyku olmuyor gözümde sempatiksalakcinni ,ondan sonrada bu saatte kalkıyorum yaaa kafamçokkarıştı İnstoncuğum Allah yardımcın olsunnnnn,sabretmek gerekiyor galiba ömür boyu yapacağımız şey bu,takma salla ezilme hiç iyi yolculuklar diliyorum canmmm eyvahedigeldismile

ayyyy şafak şimdi nedir yaa kızlar doğan güneş mi 1 mi pazartesi geliyor eşim hihoyyyt

ayyy inanamıyorum yaaa bağırmak istiyorummmmmm oleeeeeeeeeeeeeey hihoyyyt çok az kaldııııııııııııııııı kaydirigubbakcemile2

şafak bugün 2 yarın doğan güneş kuşum 1 ler sayılmaz derler hep 1 yerine doğan güneş :)):lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Şeniz ayyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum yaaa delikafadulden vallaa acayip bir duygu içerisindeyim şuanda, acaba nasıl oalcak herşey :uhm: ayy kızlar ben kaçayım yine gelirim bir kahvaltı yapayım cokacimcoook ben ohaoldumsmile ayyy öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

görüşürüz cnm bende çıkıyıorum afiyet olsun sana :)

aşkım çıkmışş geliyo içimden bağırmak geliyo ya ne yapcam bilemiyorum her yere yazasım geliyo

off sıkıldmm kızlarr kimse yokmuuu ...

hadi yarn olsunnn amaaa güneş batsın sonra doğsunn bayanssulusmile

Back
X