331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba gamıscım bilmiyomkı bilmiyorumkismile

iden kız öteki listede şafak doğan güneş olmuşun bak orası bi gün önde gidiyoo

Bakam hemen =)))
damla ne sıkılıonlen dana zamanımı sıkılmanın alla alllaa sempatiksalakcinni

hahaha ne güzel anlaşıyonuz siz öleee
sıkılmanın zamanımı şimdi aşkitolar geliyooooo
hihoyyyt

günaydınnnnnnnnnnnn şafak 2 :lepi: daha ne olsunnn

kamuflajları çıkarmışlar artk eşofmanla geziolar özgür vililerrr delikafadulden Şeniz hihoyyyt turkbayragi

günaydınnn kızlarrrr ohhh maşallah keyifler yerindee:))))

benimkide bugün kamuflajı vericekmiş dün silahları falan vermişler, yarında pazar günü çarşı izinleri varmış çift çarşı :) ama benim moralim bozuk neden bilmiorum hiç keyfim yok benimki salı günü gelicek

pazar sabah 5 te çıkış vermişler kuzum çıkıo ordann yanıma geliooo hihoyyyt
Allahımm şükürrler olsun bittiiii :Saruboceq:

Şeniz şunu yapmama son 2 :)))

hade bee benim yiğidim daha cumartesi akşamına kadar kamuflajlarla,bu akşam silahları teslim edeceklermiş.nasıl dellenmiş diyo son günler iyice askerlikten soğutuyorlar.dedim sodelikafaduldenğumasan ne daha kalacan heralde puhaha.delü toceme bak yaa

damla senin niye keyfin yok hayırdır.kızlar ya daha antalya-izmir yolunun yorgunluğunu atamadan yarın izmir-ankara yolundayım.offf ya benim ömrümde yollarda geçiyor.bi de bişey sorcam size sevgili kayınvalidem ben evime gittiğimde benimle gelip temizlik yapmak istiyor ama ben bunu istemiyorum.gelmesin bana ne yaaa.bunu ona onu kırmadan ve sorun olmadan nasıl söyleyebilirim sizceee

bilmiyorum canım ya keyfim yok benimki salı gelicek ya onun buruklıuğuda var, ve artık çok yoruldum mafoldumben nişanlım geldiğindede düğün stresim 2ye katlanıcak kavga etmemem lazım kimseyle ama nişanlım gitti gideli çok agresif oldum kimse yaklaşamıyor yanıma :sinifsinif: şu 1 ayda benim için zor geçicek

canım aman boşver gelsin yardım etsin bakalım napıcak, sende fazla bişey yapma o yapsın :dilcikar:

bizimkiler geçen cuma verdi silahları kamuflajlarıda çarşambadan vermeye başladılar benimki dün verdi bugün yarın çarşıda pazar günü çıkıyoo allahın izniyle damla benimde içim sıkılıo niyeki acaba kıııı

huhuuuu kızlaaaaaaaaaaaaaar günaydıııııııııııııııııııın hihoyyyt gerçi 11 buçuk olmuş saaat aama ben daha yeni uyandım yaaa sempatiksalakcinni .şafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüçççççççççççççççççççççççççç zemuszemus

günaydın kıvırcığım

ya idenim valla bilmiyorum ama cidden içim çok darlanıyo bu aralar, belki geliceğine inanamıyoruz o yüzdende olabilirmi acaba ya :S

günaydın kıvırcık.
damlacım nişanlın hayırlısıyla sağ salim gelsin sonrasında birlikte yaparsınız herşeyi.sizi daha hassas bir dönem bekliyor.stres yapma ama sona çikin kız olursun.sevdiceğine kavuşacaksınnnn bunu düşünn tamam mı stres yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…