331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağolun hepimizi inşallah . Nasılsınız bakalım bugun.Askerler nasıl? Sabah konuşabilen oldumu

günaydınnn kızlar zemuszemus napıyonuzz ?
bu cerenlen bi denk gelemedik yaw bilmiyorumkismile

hoşgeldin linguist kayıplarımızdan birisi o birisi sen

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne kayıbı gıı ben geliyom arada ama gündüz işten girme şansım yok bi çarşambaları erken bitiyo dersim boshayallersmile
akşamları bakıyom arada pek kimse olmuyo zaten napem :gitme:

hosgeldın canım
cerenle bende sole uzun uzun kosamadım bı ara denkleselım gun belırleyınde toplsalım kızzzzzz

akşamlarıda ben olmuyorum buralarda demkki ondan görmüyorum seni

hosgeldın canım
cerenle bende sole uzun uzun kosamadım bı ara denkleselım gun belırleyınde toplsalım kızzzzzz

hoşbuldum guzcümopuyorumnanaktan ayy wallla süper olur yaw eski günlerdeki gibi sempatiksalakcinni
temizliğe mi werdi acep kendini ki yaw -tatlicadiarzu- niye gelmiyo delikafadulden :roflol:

hoşbuldum guzcümopuyorumnanaktan ayy wallla süper olur yaw eski günlerdeki gibi sempatiksalakcinni
temizliğe mi werdi acep kendini ki yaw -tatlicadiarzu- niye gelmiyo delikafadulden :roflol:

heeeee olabılır tatlım ya gecen ıkı cıft laf edıyoduk temızlık yapcam dedı gene 6 aydır temızlenemedı hatun :roflol:

heeeee olabılır tatlım ya gecen ıkı cıft laf edıyoduk temızlık yapcam dedı gene 6 aydır temızlenemedı hatun :roflol:

delüü yaw sempatiksalakcinni oda yalnız yaşıyo biz gibi nası yapıyo öle anlamıyom delikafadulden :sm_confused:
ıyyy bugün benimde temizlik etmek lasım bayanssulusmile birazdan kakılmış mode on :roflol: :roflol:

anacım itilmişler olmadan kakılmıs olmanında tadı cıkmıyooooo delikafadulden

anacım itilmişler olmadan kakılmıs olmanında tadı cıkmıyooooo delikafadulden

ehehe :roflol: :roflol: doğru walla haftasonu rahat gezmek için hep hafta içi yapardım temizliği şimdi yapıyom kös kös oturuyom ewde akannehir

elbet birgün kavuşacagız ......bu böyle yarım kalmayacak .... ikimizinde saçları ak......... öyle durup bakışacağızzz...............

gunaydınnnnnnnnnn . ... şafak kaççç kiii sorasım geldiii Şeniz delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…