- Konu Sahibi geronimo
-
- #21.701
Sağolun hepimizi inşallah . Nasılsınız bakalım bugun.Askerler nasıl? Sabah konuşabilen oldumu
Sağolun hepimizi inşallah . Nasılsınız bakalım bugun.Askerler nasıl? Sabah konuşabilen oldumu
günaydınnn kızlar zemuszemus napıyonuzz ?
bu cerenlen bi denk gelemedik yaw bilmiyorumkismile
hoşgeldin linguist kayıplarımızdan birisi o birisi sen
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne kayıbı gıı ben geliyom arada ama gündüz işten girme şansım yok bi çarşambaları erken bitiyo dersim boshayallersmile
akşamları bakıyom arada pek kimse olmuyo zaten napem :gitme:
hosgeldın canım
cerenle bende sole uzun uzun kosamadım bı ara denkleselım gun belırleyınde toplsalım kızzzzzz
akşamlarıda ben olmuyorum buralarda demkki ondan görmüyorum seni
hoşbuldum guzcümopuyorumnanaktan ayy wallla süper olur yaw eski günlerdeki gibi sempatiksalakcinni
temizliğe mi werdi acep kendini ki yaw -tatlicadiarzu- niye gelmiyo delikafadulden :roflol:
heeeee olabılır tatlım ya gecen ıkı cıft laf edıyoduk temızlık yapcam dedı gene 6 aydır temızlenemedı hatun :roflol:
delüü yaw sempatiksalakcinni oda yalnız yaşıyo biz gibi nası yapıyo öle anlamıyom delikafadulden :sm_confused:
ıyyy bugün benimde temizlik etmek lasım bayanssulusmile birazdan kakılmış mode on :roflol: :roflol:
anacım itilmişler olmadan kakılmıs olmanında tadı cıkmıyooooo delikafadulden
lingoşum hoşgeldin cerenle bende karşılaşamıyorum
elbet birgün kavuşacagız ......bu böyle yarım kalmayacak .... ikimizinde saçları ak......... öyle durup bakışacağızzz...............
gunaydınnnnnnnnnn . ... şafak kaççç kiii sorasım geldiii Şeniz delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?