• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 33 yaşında Erken menopoz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

fenerlikedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
14
5
86
38
Kızlar merhabalar 33 yaşındayım ve 2019 pcak ayı itibariyle 30-60-127 gün geçikmem oldu en son dr a gittim ve dr iğne verdi ya 3 gün yada 3 hafta içinde adet gelir dedi hormon testi istedi bayramın 3 günü benim adetin 3 gününe geldiği için hormon yesleri bu ay ki adete kaldı dr a gittim be doktor yumurtan var ama boş erken menopoza giriyorsun dedi menopoza girmemen için onu ilaçlarla getirtiriz dedi ama çocuk istiyorsanız hemen tüp bebek denemeniz lazım dedi oda bu değerlere göre tutma olasılığı %10 un altı dedi sizde benim gibi değerleri düşük olup tüp bebek tutan varmı (amh1.14) (fsh43) 😞

Kızlar merhabalar 33 yaşındayım ve 2019 pcak ayı itibariyle 30-60-127 gün geçikmem oldu en son dr a gittim ve dr iğne verdi ya 3 gün yada 3 hafta içinde adet gelir dedi hormon testi istedi bayramın 3 günü benim adetin 3 gününe geldiği için hormon yesleri bu ay ki adete kaldı dr a gittim be doktor yumurtan var ama boş erken menopoza giriyorsun dedi menopoza girmemen için onu ilaçlarla getirtiriz dedi ama çocuk istiyorsanız hemen tüp bebek denemeniz lazım dedi oda bu değerlere göre tutma olasılığı %10 un altı dedi sizde benim gibi değerleri düşük olup tüp bebek tutan varmı (amh1.14) (fsh43) 😞
Merhabalar geçmiş olsun öncelikle ve lütfen modunuzu düşürmeyin ve stres yapmayın. Hangi ildesiniz bilmiyorum ama başka doktorların da görüşünü alın derim ben. Amh değerim sizinkinden düşük, fsh yakın sayılır sizinkine. Bana da bir doktor acil tüp bebeğe başla gecikme demişti yaşım 29. İnsanları strese sokmaktan başka ne işe yarıyo ki bazı doktorlar? Sonra şimdiki doktorumla görüştüm bana herşeyi açıkladı, rahatlattı. Öncelikle stres yapmaman gerek moralini asla bozma dedi. Bu amh, fsh değerleri gebelikle ilgili de menopozla ilgili de kesin sonuç vermezmiş. Yani 0.001 amh ile bile kendiliğinden gebe kalan çok kadın varmış. Soğan kürü denediniz mi hiç? Mesela ilk soğan kürü denemeye başlayın. Doktorunuzu değiştirin ve bir iki ay düşünmeyin başka başka şeylerle meşgul olun. O kadar çok duydum ki kendimi bırakıp kafamı rahatlattığım unuttuğum ay hamile kalmışım diye. Saraçoğlunun kürlerini bi araştırın ve moralinizi yüksek tutun bence ☺️

Başla bir dr dan randevu aldım ve yarın hemen soğan kürüne başlıyorum çok teşekkür ederim moral verdiğiniz için çok sağolun 🙏

Rica ederim Allah yardımcınız olsun sağlık sıhhat bol neşe ve bebiş versin size inşallah 🤗

güzel dilekleriniz için çok sağolun önceliğim rabbim kızıma sağlıklı uzun mutlu ömürler nasip etsin sonrası kızıma kardeş versin inşallah

Merhabalar , tam olarak aynı durumdayız , değerlerimiz bile neredeyse aynı. Fsh 44 bende de. Tedaviye başladınız mı?

ben şu an tedaviye başladım. umarım güzel sonuçlar alıp sizinle paylaşırım.

Back