33 haftalık bebeğimi aldılar(biraz anlatmak istiyorum)

Bende prematüre annesiyim.. Bnmkı de 33 haftalıkken doğdu.. Aynı sizin gibi travmalarım oldu ve oglumu kucagıma aldıktan 10 ay snra depresyon seklınde patlak verdi.. Lutfen metanet elden bırakmayın.. Gelcek yuvanıza evınız şenlenecek.. Bunların hayalını kurun.. Hersey nasip bu hayatta.. İnşallah bişeycik olmadan kucagınıza alcaksnz ben emınım

Oy kurban olurum ben ona inşallah Allahi iznyle sapasağlam.kucagina alırsın üzülme ona kavusmani düşün öyle doğan bı sürü bebek var toparlanıp büyüyecek orda inşallah korkma her gün dua edeceğim bebesine rabbim korusun bebeşini

Canım benim seni en iyi ben anlarım. Bende aynen senin gibi tansiyon yüksekliği, preeklemsi , acayip şişmeler sonucu 35haftalik 2.300gr 42 cm bebeğimi doğurdum. Öyle küçüktü beslenememisti.kuvozde kaldı inanamamistim gördüğümde çok küçüktü
.simdi 1 yaşına girecek kilosu boyu toparladı. Hiç üzülme bebekler inan ki çok güçlü oluyorlar. Sen sütünü sık sık sağ.guzel beslen. Bebeğin kuvozden çıkınca gül gibi bakar buyutursun. Geçiyor bu günler sabret. Güle güle büyüt sağlıkla, huzurla.

Hiç üzülmeyin sağ salim doğmuş ya çok şükür çabucak toparlar büyür merak etmeyin. Yüksek tansiyon oldukça riskli gebelikte sıkı takip edilmesi gerekiyor. Benim bebeğim de 36 haftalıkken 2100 gr 44 cm doğdu küçücüktü. Doğduktan sonra öyle hızlı büyüyüp toparladı ki hemen tombiş bir bebek olmuştu. 2 gün önce de 2. yaş gününü kutladık çok şükür ki size de sağlıkla evinizde kavuşmak nasip olsun bir an önce

Korkarak okudum yazinizi,çok şükür yaninizda olamasa da hayatta insallah bir an önce kavuşursunuz Allah bolca sabr versin

Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin biraz daha sabır sütünüz yavrunuz için çok kıymetli güçlü olun yakında gelecek yanınıza aynı şeyleri yaşadım gözlerim dolu dolu okudum şimdi minik kahramanım yanımda o günler hiç unutulmuyor

Allah sifa versin tez zamanda kavusursunuz umarim. oyle korkarak okudum ki sonucu yinede beni rahatlatti keske bende hastanede olsun gorebilseydim kavusmayi bekleseydim mezarina gidiyorum oglumun uzulmeyin bu surecte kendinizi yipratmayin ona kavusacagnzi iyi seyler dusunun hep bol bol dua edin

Hayır çok şükür yaşıyor
Binlerce kez şükür erken fark ettik. İlk bebeğim diye aşırı etkilendim. Dünden beri biraz da olsa huzurluyum.

Çevremde bu şekilde erken doğum yapan arkadaşlarım oldu. Bebeklerin hepsi sağlıklı şu an hatta yaşlarını kutladık bile. Seneye bu zamanlarda da sizin bıdığın doğumgünü partisini konuşacağız inşallah

Allahım sağlıkla mutlulukla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

kendini hemen toplayın lütfen yemeğinizi aksatmayın bol bol sütünüzü sağın inşallah tez zamanda hastaneden cıkacak kendinizi uzup sutunuzu etkilemeyin kendinize cok iyi bakin lutfen

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ayni seyleri yasadim. 2017 de ne bir bulanti ne bir sanci 32. Haftaya kadar oglusum beni hic uzmedi sonra birden sanci girdi bir gun geçmeyen sanci sonunda açılma ile doğum gerceklesti.sebebi kalp seklinde rahime sahip olmam oldugunu soylediler.Bebegimi yanimda göremedim direkt yogun bakima almislardi. Birde bir gorevli gelip bebek yok nasil olsa kuvezi yan odada dogum yapan bayana götürüyoruz dedi. Nasil agladim nasil ,odadan her gelen bebek sesinde ağladım.o görüs gunlerinde bebegim iyi mi dedigimde iyi olsa burda olmazdi dediler yine ağladım.ama bak sukurler olsun 6 yasinda oglum kucagimda uyuyor. Simdi tekrar hamileyim 29. Haftadayim ve yine erken doğum yapacagimi soyluyorlar ayni seyleri yasarim diye cok korkuyorum birbirimize destek olalim dua edelim olur mu baska caremiz yok .allah cocuklarimizi bize bagislasin

Ne durumdasiniz?
Bugün ziyarete gittik. Çok güzel uyuyordu. Uyandırmaya çalıştım. Adını söyleyip hafif titrettim nasıl şirin gülüyordu meleğim benim. O gülüş için defalarca aynı şeyi yaptım her seferinde gülümsedi. Ara ara gözlerini açtı. Doğduğundan beri kilo alıp veriyor. Çok hızlı alıyor çok hızlı veriyor. 2 gün önce 1.400 dü bugün 1310. Hemşiresi prematüre olduğu için böyle devam eder dedi. İnşallah alıp verip kilo almaya başlayacak. Şu an kendi soluyor. Cihazların hepsini çıkarmışlar damaryolundan da artık beslenmiyor. Tek süt içiyor güzel yavrum inşallah artarsa kilosu en iyi ihtimalle 1 aya veririz dedi. Bunu söylemek için erken dedi yine de..
merhaba Allah yardımcınız olsun. Benim de belki tansiyon çıkmasaydı da aynı şeyleri yaşayacaktım sizin gibi. Bana da rahmimin kalp şeklinde olduğunu söylemişlerdi hatta bu sebepten kamama yaptığımı söyleyen bir doktor da vardı ne kadar doğrudur bilemiyorum. Umarım, dilerim bu bebeğiniz de yorulmazsınız. Sağlıkla alırsınız kucağınıza.

Gerçekten zor Doğumla çıkıp eve götürememek.. her seferinde iyi mi kötü mü diye düşünmek ama sizin oğlunuz gibi kısmeti varsa her türlü yanınıza gelecektir.

Ben de şimdiden 2.çocuğun kaygısına düştüm. Yine aynı şeyleri yaşarım korkusundayım. Sizin bu hamileliğinizde ilk ki gibi rahat geçti mi?

Arkadaslar 27 haftaliğim tansiyonum yüksek bebeğim 1 kılo civari erken doğurabilirim hastane için ne lazim olcak bebeğe kötüleşmeden hazirliyim aniden hersey olabilir

Ne olur yipratmayin kendinizi.11 yil once ayni sizinkine benzer bir dogum gerceklestirdim.daha erken ve daha dusuk dogum agirligi ile.Su an yasitlarindan yaklaşık 10 kg fazlasi var kilo verdirmeye calisiyorum.prematureler daha cabuk buyuyir emin olun.size cok ihtiyaci olacak hastaneden cikinca.ne sartlarda olursa olsun bebeginiz dogdu ve siz anne oldunuz kendinize iyi bakin lutfeb dedigim gibi onun size cok ihtiyaci var

9 günlükken yoğun bakıma aldılar oğlumu epilepsi şüphesiyle. Kendim verdim yoğun bakımın kapısında hemşireye. Daha önce hiç üzülmemişim ben onu anladım o gün. O kadar içim yandı ki. Üstelik bana alıştığı için 1 hafta ağladı yavrum orada. Her gittiğimde ağlıyordu. Ağlamasın diye eldivenden emzik yapıp vermişlerdi ağzına. Sizin gibi görmek için içeri girerken de ağladım çıkarken de ağladım. Ama şimdi yanımda o günleri hiç yaşamamışız gibi. Siz de hatırlamayacaksınız bile. O kadar güçlüler ki atlatacak emin olun. Sağlıkla kavuşun inşallah dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…