Bı poşet kullanıyorum doktorumdan habersiz ustelik p
haa tamaamm tamamm 37 ıcınde oluyonn sen normalmıı dogurucanncanım benım 36 bugun bıtıyo yarın 37 ye baslıyoruz. doktorum subat 4 dedı.
subat 4 te 37 haftam doluyo o zamana kadar tutucaz sonra beklıcez dedı.
son 1 hafta daha ıcımde tutmaya calısıyorum yanı...
esincim amaonun o batmayla alakası ytokmuş ben dr mesaj attım onemlı bısı olsabenı cagırırdı kendısı rısklı gebelıkler uzmanısaol ben iyim...bende oluyodu ve erken dogum riski dedi arkadasin dedigi gibi banada magnezyum verdi günde iki kere....bakalim ne olcak
haa tamaamm tamamm 37 ıcınde oluyonn sen normalmıı dogurucann
esincim amaonun o batmayla alakası ytokmuş ben dr mesaj attım onemlı bısı olsabenı cagırırdı kendısı rısklı gebelıkler uzmanı
benım yengemde 37 haftalık ondada oluyomuş yatıyosun dımı sureklı ilac ne kullanıyosun baska
38 haftada oluyo galba dımı yengemde 13 subatta olucak sezeryan 2 hafta buyuk o bendencanım hamılelık sekerı war bende ayın 9 unda catı yapıcak doktor agrılarım sıklasmazsa tabı o zamanı beklersek.
sekerıde goz onune alarak cok yusek ıhtımal sezeryan olucam 15 ı gıbı...
o kadar durursa kaydirigubbakcemile3
eyer doyarsam erkenden popişimi ışıyıylar benim ondan bekliyom buyda kuju kuju :lepi:gülencim hala burdasın yaramaz diyorsun minik oğluşuna bak bekliyor kuzucuk zamanını uslu uslu her sabah burdamısın diye kontrol ediyorum ve online görünce oh çok şükür diyorum
ahh mehtapp olabilirmii yaa sempatiksalakcinni
doktorda son olarak 27 subat dedi yani 39 hafta 1 günlükken aklinialirimsmile ben 38 haftanın içinde al dicem ama ya delimiyimneyim
buarada çok kötü bi haber aldım annemlerin kiracının kızı ölü dogum yapmış benimle aynı haftadaydı 1 hafta olmuş öleli çok üzüldüm gerçekten agladım dayanamadım öğleden sonra annemler ziyarete gidelim dedi karşı apartmanda oturuyor kızcagız inşallah işleri halledemezlerde gidemeyiz bugün dayanamam bende aglarım yengem hastanede son kontrolde yani aileye iki torun geliyo
biri kız biri oğlan
kız eslia oglan ege :) benim koca tumbaklı oglum yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?