Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız alemsın halıların derdıne mı dustun kaydirigubbakcemile3Aman Zeynep sancı olmasında hayatım bel fıtığı olsun![]()
dün gece Ege beni hiç uyutmadı sanırım kendide uyumadı birde galiba tuyoeirmin oldu yerde oynuyo diye bütün gece elim orda bekleidm ancak anliyamadim o kadar aşağıya inmiş olabilirmi ya
bgn annemle gidiyim en yakın hastaneye nst girelim bakalım hem çok oldu girmiyeli 2 hafta tam
2 hafta ince Cuma gunü sancım başlamıştı korkuyorum Cuma günlerinden
ha baksana 35+0 oldum darısı 36 basına
haftaya Dr kontrolünden sonra halılarımı yıkamaya vericem kaydirigubbakcemile3
sağoll zeynepcimm
se nasılsınn
atlattın artık dımı sen bız daha 1 hafta dursak super olcak zemuszemus
İnşallahh Teyzesi İnşallah
Canım Evde yatıyorum bilmiyorumki üşüttümmü ne yaptım bogazlarım agzımdan cıkcak sanki o derece yani
cumartesi halı almaya cıktık evden 9 gündür cıkmıyordum ve cok kötü oldum artık acaba oradan biri bana karşı hapşurdumu naptı bilemiyorumm yaa
elvin nasıl canım? bak morelini bozma anlıyabiliyorum korkunu sakın sakın rabbim yardımcınız olsun inşallahj dışarıdan konuşmak cokkolay dillendirme sakın allahım yardımcınız olsun inşallah küçük kızına güc küvvet versin inşallah
ayy inşallahh zeynepp zemuszemusatlattık cok sukur... 2 gun sonra 37 haftamız bıtıyor...
darısı basınızaaa kaydirigubbakcemile2
sakınan göze cöp batar mısali bugun bogaz agrım hafıflemış ancak burnum cesme bilmiyorumkismilevalla canım doğru sölüosun, sen kendini korumaya çalıştıkça gelir zaten insanlar bulur seni, zaten millette dikkat sıfır... insallah kısa zamanda toparlarsın...
elvin nasıl olsun bugun tekrar beslenmeye başladı, yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz. insallah bu sefer sorun olmaz... allah böyle yüreği ağzında bekleyen her anneye babaya yardımcı olsun, minişlerine de güç versin diyecek başka bişey yok, bebeklerimizi bizlere bağışlasın...
neyse allahtan ege sana bunları yaşatmıcak, allah kimseye vermesin bunu... bu arada biizm dr bebeğe ilk erkek demişti, o zaman isimine karar vermiştik ege diye. yani ismi çok güsel annesi, ömrüde böyle güzel olsun insallah...
günaydınn
dogmadı ege hala![]()
bugun kontrolumuz var
dun gece kasıgıma kramp gırdı
tedırgınım çokk
1 hafta daha dursa cok guzel olacak
Evet canım dün bana gardolap toplattılar canım oturdun yerden katlarsın dediler ama yorulmuştum koca 3 kapaklı gardolabı katladım yerleştirdim birde küçük dolap var ıbnuda topladım.. olabilir belki .. alah yardım edecek bana anlayış gösterilmedi için allah yardım edecek bana biliyorum..
İnşallah dogmayacak daha oglum..