• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

33+3 haftalık bebeğimi kaybettim.

tasmeclisi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
311
291
23
8 aydır karnımda, kalbimde, ruhumda taşıdığım, yüreğime annelik duygusunu damlatan, yavrum, canım oğlumu kaybettim. Onu bedenimden söküp alırlarken, kalbimde onunla birlikte koptu yerinden. Tam 33 hafta 3 gün birlikte aynı bedende, Rabbim nasip etmedi kucağıma almayı, bi kerecik kokusunu duymayı. melek oğluma kavuşmak mahşere kaldı.

Başınız sağolsun Allah sabır ve en kısa zamanda şifa versin hem bedeninjze hem de ruhunuza. Eminim tahmin dahi edilemeyecek bir acı içindesiniz üzülmeyin diyemem elde değil ama yasinizi tutun acinizi çekin sonra toparlanin gerekirse psikolojik destek alın ama süreci uzatmayin ki daha fazla zarar gormeyin.
Yaşaması çok zor bir acı ama olanda hayır vardır diye düşünün ben erken dönemde olsa da bu acıyı yaşadım melegimi kaybettigimi sandım o zaman acımı yaşadım ve dedim ki bana bu büyük mucizenin mutluluğu yaşatan da o şimdi bu acıyı çektiren de ve o ki beni herkesten daha çok sever ve daha çok düşünür olanda hayır vardır dedim hamd ettim . En azından bir kere böyle mutlu oldum dedim ,en azından hamile kalabiliyorum dedim dedim durdum ve diğer odalardan gelen yeni doğan bebek sesleriyle birlikte yasimi tuttum .
Ben size sadece inancınız neyse ona yönelin ,benim ruhuna can veren beni ayakta tutan şey inancimdi elimden teslim olmaktan başka bişey gelmiyodu teslim oldum ve kendimi inanılmaz güçlü hissettim. Abartı değil şuan saçımda ve kaşımda beyaz var acı derin olunca süre ne kadar uzun kısa fark etmiyor insanı içini delip geçiyor.
Rabbim inşallah size hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder🙏🏻💕

8 aydır karnımda, kalbimde, ruhumda taşıdığım, yüreğime annelik duygusunu damlatan, yavrum, canım oğlumu kaybettim. Onu bedenimden söküp alırlarken, kalbimde onunla birlikte koptu yerinden. Tam 33 hafta 3 gün birlikte aynı bedende, Rabbim nasip etmedi kucağıma almayı, bi kerecik kokusunu duymayı. melek oğluma kavuşmak mahşere kaldı.
Allah rahmet eylesin basin sag olsun kuzum o kadar zor bisey diyeck bise bilemiyorm:( rabbim sabir versin

Başınız sağolsun Allah sabır ve en kısa zamanda şifa versin hem bedeninjze hem de ruhunuza. Eminim tahmin dahi edilemeyecek bir acı içindesiniz üzülmeyin diyemem elde değil ama yasinizi tutun acinizi çekin sonra toparlanin gerekirse psikolojik destek alın ama süreci uzatmayin ki daha fazla zarar gormeyin.
Yaşaması çok zor bir acı ama olanda hayır vardır diye düşünün ben erken dönemde olsa da bu acıyı yaşadım melegimi kaybettigimi sandım o zaman acımı yaşadım ve dedim ki bana bu büyük mucizenin mutluluğu yaşatan da o şimdi bu acıyı çektiren de ve o ki beni herkesten daha çok sever ve daha çok düşünür olanda hayır vardır dedim hamd ettim . En azından bir kere böyle mutlu oldum dedim ,en azından hamile kalabiliyorum dedim dedim durdum ve diğer odalardan gelen yeni doğan bebek sesleriyle birlikte yasimi tuttum .
Ben size sadece inancınız neyse ona yönelin ,benim ruhuna can veren beni ayakta tutan şey inancimdi elimden teslim olmaktan başka bişey gelmiyodu teslim oldum ve kendimi inanılmaz güçlü hissettim. Abartı değil şuan saçımda ve kaşımda beyaz var acı derin olunca süre ne kadar uzun kısa fark etmiyor insanı içini delip geçiyor.
Rabbim inşallah size hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder🙏🏻💕
Allah razı olsun bu güzel mesajınız için. Çok zor çok acı, ne yaşadığımı ben bilirim fakat bende siZin gibi düşünüyorum. Rabbimin benim bilmedim anlayamadığım bir bildiği vardır elbet. Dua edip ona sığınıyorum. Bazen kendimi suçlasamda rabbim isteseydi nasip ederdi diyorum. Görmek istedim göstermediler. 1 kere elini tutmak istedim olmadı. Eminim dünyalar güzeli bir bebekti yavrum. Rabbim verdi, rabbim aldı. Güçsüz düşmekten o’na sığınırım. Şimdi beni üzen tek şey sezaryen olmak zorunda kalmam. Oğlumun yerini dolduramaz o hep ilk gözağrım, en güzel heyecanları yaşadığım kavuşamadığım yavrum olarak kalacak ama gönlüme düşen bu annelik duygusunu ne zaman bi daha yaşatır rabbim bilmiyorum. Dualarınızda banada yer verirseniz çok mutlu olurum.

Amin canim diyorum ya diyecek kelime bulamiyorum sozun bittigi yerdegim rabbim sabrini illaki verecektr:KK43:yanlis anlamasan neden oldu
Hiçbir neden yok. Bayram günü hareketini pek hissetmedim diye gittim. Sonu hüsran. Üstelik bikaç gün olmuş. Taramalarım kontrollerim tansiyonum şekerim herşeyim normaldi. Nasıl olur diye düşünmekten kendimi yiyorum. Noldu yavruma bilmiyorum.

İnsan annesini kaybedince öksüz, babasını kaybedince yetim kalirmis. Evlat acısı o kadar büyükmüş ki adını koyacak kelime bulamamışlar. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Ne desem sizi avutamam. Sizi tam olarak anlayamam bile. Ama sizin için çok dua edebilirim. Bilin ki bir yerlerde dua edeniniz var. Rabbim yaralarinizi sarsın en kısa sürede inşallah. Kaybettiğimiz bebeğiniz inşallah şefaatçi niz olacak.

Allah'a yardımcın olsun cnm üzüntüden yıkıldım ben böyle olduysam sen nasılsındir:KK43:

Tesellisi yok sadece sabır diliyorum.
Böyle konular görünce içim parçalanıyor.
39 hafta taşıdım bende yavrumu, 3 gün yaşadı.
Yanarım kucağıma alamadığıma yanarım.
Rızkı olan sütü ememediğine yanarım.
Çok zor çok.
Tekrar sabır diliyorum rabbim isyan etmeye meyil ettirmesin bizleri inşallah.

Allah razı olsun bu güzel mesajınız için. Çok zor çok acı, ne yaşadığımı ben bilirim fakat bende siZin gibi düşünüyorum. Rabbimin benim bilmedim anlayamadığım bir bildiği vardır elbet. Dua edip ona sığınıyorum. Bazen kendimi suçlasamda rabbim isteseydi nasip ederdi diyorum. Görmek istedim göstermediler. 1 kere elini tutmak istedim olmadı. Eminim dünyalar güzeli bir bebekti yavrum. Rabbim verdi, rabbim aldı. Güçsüz düşmekten o’na sığınırım. Şimdi beni üzen tek şey sezaryen olmak zorunda kalmam. Oğlumun yerini dolduramaz o hep ilk gözağrım, en güzel heyecanları yaşadığım kavuşamadığım yavrum olarak kalacak ama gönlüme düşen bu annelik duygusunu ne zaman bi daha yaşatır rabbim bilmiyorum. Dualarınızda banada yer verirseniz çok mutlu olurum.
Annelik zaten doğurunca değil rahmimize düşünce yaşanan hissedilen gerçekten çok ulvi bi duygu . Ben de içime düştüğünden beri tüm anne olmak isteyenlere olamayanlara hamilelere herkese dualar ediyorum. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın . İnşallah o mucizeyi tekrar yaşarsınız hayırlı evta sahibi olursunuz ve ona hayırlı ana babalar olursunuz 🙏🏻

Başın sağolsun. Rabbim huzurlu bir ailede sağlıklı evlatlarını öz analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Meleğin seni ahirette öpüp saracak, elinden tutacak.:KK42:

Hiçbir neden yok. Bayram günü hareketini pek hissetmedim diye gittim. Sonu hüsran. Üstelik bikaç gün olmuş. Taramalarım kontrollerim tansiyonum şekerim herşeyim normaldi. Nasıl olur diye düşünmekten kendimi yiyorum. Noldu yavruma bilmiyorum.
Gebelik zehirlenmesi diyecem bilemdim doktor bisey demedi mi

Allahım çok çok sabır versin çok zor bir acı yaşayan bilir anlar bende 28 haftalık erken Doğumla kaybettim bebeğimi 2 ay olmadı bende hiç göremedim ama İnan görsek belki daha acı gelirdi benim oğlum Da 1 gece yaşadı sadece çok suçladım kendimi ama sonunda allahtan olduğuna ikna oldum OZamn kabullenmek daha kolay oldu nasip kısmet kader diye teslim olmak iyi geliyor yoksa hiç bir tesellisi yok bu acının ilk zamanlar evet çok daha acıyor canın ama zaman herşeyin ilacı diye boşuna dememişler zaman geçtikçe İnan hafifliyor daha az ağlıyorsun sonra artık buz gibi oluyorsun hiç anlayamıyorsun sadece içinde bi sızı kalıyor onunla yaşamaya alışıyorsun geçmiyor ama azalıyor belkide İnan daha iyi olacaksın zor olacak ama alışacaksın..

Başınız sağolsun,Allah sabrınızı kat kat artırsın, yazdıklarınıza ağlarken siz nasılsınız tahmin bile edemiyorum 😔dilerim en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alacağınız bir hamileliğiniz olur inşallah

Geçmiş olsun. Çok zor biliyorum Allah sabır versin Benmde 20. Haftalarda sebepsiz görülen kayıplarım oldu. 3 tane. İlk gebeliğim sorunsuz geçmişti ertesi gebeliklerde kalbi duruyordu .trombofili testi yaptırın isterseniz. Bebeğiniz ve gebeliğiniz sağlıklı ise ileri haftalarda kayıplara yol açabiliyor pıhtılaşma sorunu.

Aynı acıyı yaşamış evladını normal doğumla doğurmuş,
yüzüne bir kere bakamamış, bir kere kucaklayamamış, bi' melek annesi olarak,
derinden paylaşıyorum acınızı..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun!

İnsan annesini kaybedince öksüz, babasını kaybedince yetim kalirmis. Evlat acısı o kadar büyükmüş ki adını koyacak kelime bulamamışlar. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Ne desem sizi avutamam. Sizi tam olarak anlayamam bile. Ama sizin için çok dua edebilirim. Bilin ki bir yerlerde dua edeniniz var. Rabbim yaralarinizi sarsın en kısa sürede inşallah. Kaybettiğimiz bebeğiniz inşallah şefaatçi niz olacak.
Allah razı olsun sizden, rabbimin izni ve dualarında banada yer verenler ile dahada iyi olacağım inşallah.

Back