Başınız sağolsun Allah sabır ve en kısa zamanda şifa versin hem bedeninjze hem de ruhunuza. Eminim tahmin dahi edilemeyecek bir acı içindesiniz üzülmeyin diyemem elde değil ama yasinizi tutun acinizi çekin sonra toparlanin gerekirse psikolojik destek alın ama süreci uzatmayin ki daha fazla zarar gormeyin.
Yaşaması çok zor bir acı ama olanda hayır vardır diye düşünün ben erken dönemde olsa da bu acıyı yaşadım melegimi kaybettigimi sandım o zaman acımı yaşadım ve dedim ki bana bu büyük mucizenin mutluluğu yaşatan da o şimdi bu acıyı çektiren de ve o ki beni herkesten daha çok sever ve daha çok düşünür olanda hayır vardır dedim hamd ettim . En azından bir kere böyle mutlu oldum dedim ,en azından hamile kalabiliyorum dedim dedim durdum ve diğer odalardan gelen yeni doğan bebek sesleriyle birlikte yasimi tuttum .
Ben size sadece inancınız neyse ona yönelin ,benim ruhuna can veren beni ayakta tutan şey inancimdi elimden teslim olmaktan başka bişey gelmiyodu teslim oldum ve kendimi inanılmaz güçlü hissettim. Abartı değil şuan saçımda ve kaşımda beyaz var acı derin olunca süre ne kadar uzun kısa fark etmiyor insanı içini delip geçiyor.
Rabbim inşallah size hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder