How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

32 Yaş geç mi kalmışım?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
25.908
30.322
798
35
Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
Okumak için hiç bir vakit geç değildir. Uzun bir süreç olacaktır. İmkanınız varsa tadından yenmez. İşiniz iyiyse bu sürede yükselip daha iyi maaş alabilirsiniz. Önceliğinizin ne olduğuna göre değişi yani.

Ahhh böyle niyetler görünce nasıl nasıllll mutlu oluyorum.
Oku kardeşim, bu işin erkeni geçi yokkk
kimsenin de senin hevesini kırmasına müsaade etme
çelme takacaklar vazgeçirmeye çalışacaklar hevesini kıracaklar yılma
aslanlar gibi oku
içinde ukte kalmasın
bak ben de birgün eczacı olucam mesela ;) 30 yaşındayım olsunnnn
yemişim yaşı ;)

Okumak için hiç bir vakit geç değildir. Uzun bir süreç olacaktır. İmkanınız varsa tadından yenmez. İşiniz iyiyse bu sürede yükselip daha iyi maaş alabilirsiniz. Önceliğinizin ne olduğuna göre değişi yani.
Ben bunu çok istiyorum ama çevreyle paylaştığımda hevesim kırılıyor hep

Ahhh böyle niyetler görünce nasıl nasıllll mutlu oluyorum.
Oku kardeşim, bu işin erkeni geçi yokkk
kimsenin de senin hevesini kırmasına müsaade etme
çelme takacaklar vazgeçirmeye çalışacaklar hevesini kıracaklar yılma
aslanlar gibi oku
içinde ukte kalmasın
bak ben de birgün eczacı olucam mesela :KK66: 30 yaşındayım olsunnnn
yemişim yaşı :KK66:
Ne güzel işte Dünya'da zaman kavramı olmasa keşke eczacı hanım

bence tam ideal zaman. 32 yaş cok da gec değil. hevesin istegin varsa kesin oku

27 yaşındayım, çalışıyorum, bende 2. üniversiteyi okuyacağım bu sene. İstekle yapılan hiç birşey için geç değildir. Ailende destekçinmiş zaten. Hevesini kırmalarına izin verme.
Ekonomik anlamda ona masraf edeceğine yüksek lisans yap diyenler oluyor bende bunu okumak istiyorum işte

Bizim sınfta 32 ve 40 yaşında olup 2. Üniversitesini okuyan hemcinslerimiz var. Geç değil merak etmeyin. Önemli olan hayaller ♡

Ne istiyorsan onu okumalı insan ve sevdiği içi yapmalı. Okuduktan sonra başka şey okumak isterseniz başka bölümde okursunuz isterseniz 40 olun yeterki insan sevdiği işi yapsın

Allah ağzından duysun :)))))
sen de iyi bir avukat zıpkın gibi bir savcı ya da adaletli bir hakim olursun inşallah :KK66:
bu günü de hatırlar tebessüm edersin
yolun bahtın şansın açık olsun
Çok teşekkür ederim inşallah Allah nasip etsin Avukatlık yeter bana

Back