32. Haftada bebişi henüz dönmemiş olanlar var mı?

Aynen canım ya, bende sezeryan olmak zorunluluğundan korkuyorum. Doğum tarihlerimizde neredeyse aynıymış. Seninkisi döndüğünde buraya yazar mısın yine canım?

Cumartesi kontrolüm vardı hâlâ dönmemişti, doktor 37. haftaya kadar dönebilir dedi, seninki döndüğünde de haber ver...
İnşallah yakın zamanda dönerler bebişlerimiz

Cumartesi kontrolüm vardı hâlâ dönmemişti, doktor 37. haftaya kadar dönebilir dedi, seninki döndüğünde de haber ver...
İnşallah yakın zamanda dönerler bebişlerimiz

Tamam canım, mutlaka haber veririm. Benimde 22 si gibi kontrolüm var.
Ama son 2 güne kadar sağ göğsümün altından baskı yapıyordu bebiş, 2 gündürse sol kasığımda baskı hissediyorum. Bu gün itibariyle pergel gibi yürümeye başladım . Acaba döndü mü, inanki çok merak ediyorum.
İnşallah dönerler yakında.

ben 35.haftada muayeneye gittiğimde daha dönmemeişti ama doktorum daha zaman var döner diyo bakalım bende bekliyorum

tahmini tarihlerimiz aynı arkadaşlar ve benimküçük yaramazda hala dönmedidaha döner diyorlar ama kaburgama kafası sıkışıp kalacak diye korkuyorum bu arada yüzmek dönmesiiçin yapılabilecek en güzel egzersizmiş

Benim karnım biraz aşağıya indi, inşallah döndüğü içindir. Bayram sonrası kontrolüm var. Bakalım, buradan yazarım yine.

Son düzenleme:
Kızlar, az önce doktorumuzdan geldik. Oğluşum dönmüş. Darısı bebişi hala ters duranların başına.

32.Haftamdayım hala dönmedi Sağ gögsümün altına gidip tortop oluyor kerata. Karnım hep elips şeklinde:) Patlayacak gibi..Diğer taraflarda 2 oda 1 salon boşluk var, yok Allah yok, gidip gidip sağ tarafta küçücük yerde top gibi duruyor:) Hafifçe sola doğru itiyorum,karnımda tırtıl gibi bir dalgalanma ve hemen sağa geri geliyor. :)) Orası daha serin heralde:) Doktora gidince soracağım sağ tarafta ne var diye:))) Nefes alamıyorum artık valla.. Dönerse çok sevineceğim.Doktora gitmeme 10 gün var, umarım o zamana dönmüş olur fingirdek kızım:)

Benim de 28. hafta civarlarındaydı dimdik duruyordu, doktor örnek olsun diye bu durumun sezeryana sebep olabileceğini söylemişti ama döner çok zaman var daha demişti. Fakat ben dışarı yansıtmasam da kafama takıp durdum döner mi, dönmez mi diye :)) Sonra 32. hafta civarıydı dönmüş meğer nasıl döndü ne yaptı anlamadım, rahat olun arkadaşlar herşeyin hayırlısı olsun inşallah...Okuduğum bir istatistik bebeklerin % 96'sının doğuma kadar döndüğünü yazıyordu, biz şimdi 38. haftamızdayız, hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum...

O haftalarda benim de öyleydi canım. Sonra sağ göğsümün altındaki baskı tamamen kayboldu. Döndüğünü hissediyordum bugün de döndüğünü öğrendim zaten. İnşallah seninki de çabuk döner de rahatlarsın.

İnşallah döner canım:) Bekliyorum bakalım. 4 eylülde kontrolüm var. Dönmüşse ki hiç sanmıyorum (umut fakirin ekmeği:)) hemen haber veririm. Bebişinin dönmesine çok sevindim. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

Amin canım hepimiz alırız kucaklarımıza inşallah.
4 Eylül'de benimde kontrolüm var. Seni de unutmam haber beklerim mutlaka. İnşallah çoktan dönmüştür ya da 4 Eylül'e kadar ikna et onu :) Üzmesin annesini.

( Bugün kontrole gittik. Kızım malesef dönmemiş hala Kafası tahmin ettiğim gibi tam sağ kaburgamın altında, popişi orta sola doğru, ayakları başına çok yakın U şeklinde yatıyor Bu pozisyondan dönmesi zor dedi doktorum. 3 hafta sonra tekrar gideceğim. O zaman 37 haftalık olacak,dönerse normal doğum, dönmezse ekimin 10u gibi sezeryan. Üzüldüm ama hayırlısı.37 den sonra dönmesi yer olmadığı için mümkün olmuyormuş bebeklerin. Saçları kocaman olmuş bebemin, kendine saç yapacağına enerjisini dönmeye harcasaydı ya.. (kadın milleti işte, dönüp de ne yapsın.. saç,süs püs daha önemli) :)))) (Neyse sağlıklı olsun da... Dua edin nolur dönsün

Sen ne yaptın canım, nasıl geçti kontrolün?

Ay çok tatlısın .

Dün kontrolde herşey yolundaydı. Ayın 13'üne tekrar kontrole çağırdı. Bende doğum heyecanı başladı canım ya. Birde bir haftadır biraz ağırlaştık sanki. Boğazımda batma var bol bol limonlu çorba içiyoruz.

Değişik bir ruh hali içindeyim, bazen kaygılı bazen bebişime kavuşacağım için mutlu. Bi an önce kucaklarımıza alalım artık, beklemek ne zormuş canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…