benim bebeğim 32.haftada dönmüştüsenin sat a göre doğumun ne zaman olacak canım
canım merak etme döner inşallah belli olmaz bunu söylemek için erken daha 35.haftaya kadar bekle o zaman kdr dönmezse o zaman sezaryen olabilir son haftasında bile bebeği dönenler var sıkma canını şimdiden
senin sat a göre doğumun ne zaman olacak canım
benim bebeğim 32.haftada dönmüştü
Yürüyüş yapmanın falan faydası olmaz mı dumam?
Son haftaların inşAllah bir an önce doğurursun en normalinden.
Dönmesi için bebeğinin yapacak hiç birşey yok mu mesela?
Bende hiç bilmem ki bu konuları..Daha bu sayfaları açmadım: )
Vallahi öyle,kordon dolonmasınıda duydum ya..Demek böyle bi risk var dönmeyince.
Mayınlı tarlada yürümek hamilelik.
Eskiden annelerimizde sezeryan mı var mıŞ?
Hepimiz,ablalar abiler gayet normal doğmuşuz değil mi?
Yok suyu bitti,yok bebek dönmedi,yok tansiyon şeker çıktı,yok kordon dolandı vs vs.
Yeni nesil mi böyle acaba..
Yaşın kaçtı dumam ya,konuyla alakasız ama merak ettim..
cnm ben ilk hamileliğimde bebeğim hep tersti hiç dönmedi doktorum 38. Haftaya kadar bekle döner dedi ama 39. Haftada artık doktorum dönmeyeceğini ve sezaryen olmam gerektiğini söyledi sancımda vardı hatta doktor sezeryanı yaptıktan sonra kordonunun kısa olduğunu zaten dönmesinin mümkün olmadığını sölemişti... 38. haftadan sonra belli olur bence moralini bozma herşeyin hayırlısı....
Maalesef benimki de dönmedi. Kafa yukarda gögsüme baskı yapıyor öldürüyor beni geceleri. Doktorum artık dönmez bu bebek dedi, 2 Ağustosa sezeryan günü verdi. Hakkımda hayırlısı hangisi ise mevlam onu versin dedim sürekli. Bakalım artık,oldukça stresliyim şu ara. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Sa�ol can�m deste�in i�in. �n�allah d�ner. Ben d�nme ihtimaline ra�men doktorun sezeryan yapmak istemesinden korkuyorum asl�nda. Bo�u bo�una sezeryan olmak istemiyorum.
Sende g�le g�le b�y�t yavrunu.
canım benim de 34-35te dondu merak etme döner seninki de inş.doktorum son gün bile dönebilir belli olmaz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?