• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32. Haftada bebişi henüz dönmemiş olanlar var mı?

Çizelgemi gördüm şimdi, 16 günüm kalmış :111::111:

16 gün:))) Maşallah maşallah, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Geçen gün bir arkadaşım doğum yaptı, bugün kızını görmeye gittim:) Ağlamamak için zor tuttum kendimi. Miniciiiiiikkk:) O kadar tatlı ki:))) İnşallah senin bebişinde 16 gün sonra koynunda uyuyacak:))))) :)))))) Allah kolaycacık doğum nasip etsin inşallah:))))

benim de bebişim ters duruyor,35. haftamdayım.ters durduğu için çok fazla nefes darlığı oluyor.bunun bir çözümü var mı,yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben de nefes almakta zorluk çekiyorum bazen. Doktorum dik ve arkana yaslanarak otur dedi sadece. Konuşurken bile nefes nefese kalıyorum artık.. Az kaldı, sağlıkla doğum yaparız inşallah.

Konu eski ama sorun aynı bnde 32 haftadayim bebeğim ters duruyor. Haftaya kontrolum var. İnşallah dönmüş olur haftaya kadar.

Konu eski ama sorun aynı bnde 32 haftadayim bebeğim ters duruyor. Haftaya kontrolum var. İnşallah dönmüş olur haftaya kadar.
Evet konu eski ben açmıştım canım.

Döner döner merak etme.

Doğuma bir gün kala hala kanala girmemişti oğlum kontrol deyken. Dr normal olmaz demişti.

Ama kanala girdi ve ben normal doğum yapmıştım.

İyi düşün iyi olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah canım.

Back
X