32.hafta

Sultan Gezer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
760
499
53
İyi geceler arkadaşlar
Ben 32.haftamdayım 2aydır aşırı az yiyorum Yani kahvaltıyı geç yaparım yapsam da 1 ekmek yada akşam bazen hiç yemek isteğim olmuyor ama aşırı kilo gösteriyor tartı 2 günde 2 kilo almışım neyin kilosu bu hani tamam vucüt su olabilir çocuk da evet ama hani bukadar bir18 kilo almam imkansız ya. Sizde nasıldı sonrw gitti mi hepsi ?

Protein ağırlıklı beslenmelisin daha çok bide bol su ben o şekilde devam ettim

30 haftalıgız 25 kilo aldım ikiönci bebeğim bu ilk bebegimde 40 kilo almıstım 6 ay yada 1 sene deydi sanırım wermiştim o kiloları

dogumdan sonra karnını ya bagla yada korse tak ben dizden göbeğe kadar olanı takmıstım sezeryan dogum olmuştu we 4. gğnümde taktım

Bende 10 + 6 dayım henüz o evreye gelmediğim için bir şey diyemicem sadece yürüyüşünüzü ihmal etmeyin. Ve su içmeye çalışın tuzlu yiyip ödem yapıyor olabilirsiniz.

30 haftalıgız 25 kilo aldım ikiönci bebeğim bu ilk bebegimde 40 kilo almıstım 6 ay yada 1 sene deydi sanırım wermiştim o kiloları
Yemekle Aran iyi miydi ? Benim aram değil ona rağmen alıyorum benim morelimi bozan o Çok şükür sağlık daha önemli diyorum ama yemedikçe kilo almakta ne bilim

Bende 10 + 6 dayım henüz o evreye gelmediğim için bir şey diyemicem sadece yürüyüşünüzü ihmal etmeyin. Ve su içmeye çalışın tuzlu yiyip ödem yapıyor olabilirsiniz.
Ama bişi yemiyorum ki ödem olsun onuda anlamış değilim :) inşallah güzel hamilelik geçirirsin az kilo ile :))

Ay ne güzeeeeel vallahaa ne şanslısın☺

Evet canım bende kilo vardı zaten ,83 kiloyla başladık şeker çıkınca kistim mecbur bebeğe yarayan şeyleri yedim haliyle almadım daha fazla iyikide almadım zayıf olarak hamile kalsam kilo hakkım vardı😂😂 Doğum yaptığım gün zorla tartıya cikarttirdim kendimi 82.5 dikisli halimle oynadım desek yeridir😂😂

Bisey yememek sana kilo aldırabilir belki geceleri meyve yiyosundur ki meyve aşırı kilo aldırır. Düzenli yersen 3 ana 3 ara olacak şekilde kilo almazsın. Özellikle protein ağırlıklı beslen canım bebeğe de faydalı olur...

Yemekle Aran iyi miydi ? Benim aram değil ona rağmen alıyorum benim morelimi bozan o Çok şükür sağlık daha önemli diyorum ama yemedikçe kilo almakta ne bilim
iyidi iştahım açıktı merka etme gider o kilolar sende şaşarsın dogumdan aonra emziriyorum diye çok yeme bol su bile süt yapıyo asıl kiloyu emzirirken alıyolar o kilo yapışıyo dogum kilosu geçici

Dikişlerin acımadı mı canım.Sezaryende doktorlar pek önermiyor ama seninki önermiş miydi
benim doktor aşırı rahattı onun o rahatlığıda bana güwen weriyodu😁dikişler acımadı aksine belim çok ağrıyodu belime iyi geliyodu korse sayesinde dik durabiliyodum we kocaman kocamn parçalar düşüyodu benden korse sıktıkça rahatlatıyodu nasipse bu bebeğimdede aynısını yapcam

Su benim en büyük problemim et ile aram hiç yok malesef of 😐
Su içmediğin iÇin işte vücut ödem tutuyo. Biriken tuzu atamadıkça su toplanıyo. En başından beri günde 3-3.5lt içiyorum. Sadece protein ette yok canım araştır bide saatlerini oturtursan kilo almazsın. 5 kilo aldım ben

İlk doğumumda 22 kilo aldım ve çok kısa bi zamanda hamile kaldığım kiloya düştüm. Bunda da +10 la devam ediyorum bakalım daha kaç kilo alcam :kk77:

Back
X