32 den sonra YKSDİL e hazırlanmak :)

çok sevinirim, buraya yazdığımdan beridir araştırıyorum, kaynaklara bakıyorum
sanırım önce bir plan program yapmak gerek başlamak için.
sizin var mı kafanızda bölüm, meslek
Eğer başlayip buraya veya baska bir konuya yazmak istersen gün gün neler yaptigimizdan bahsedebiliriz :)senin meslek nedir?hedefin ne?

Eğer başlayip buraya veya baska bir konuya yazmak istersen gün gün neler yaptigimizdan bahsedebiliriz :)senin meslek nedir?hedefin ne?
Çok isterim, destek her zaman motivasyonu arttirir
Ben mali musavirim, alandan girmem daha iyi olacak sanırım.
Haftasonu bir kurs ile görüşeceğim.
Hangi sınav türünde gireyim, ne yapmam gerek bilgi almak istiyorum. Bir de kaynak kitap soracağım.

Bugün kelime ezberi yapıp önceki hümşer de öğrendiğim kelimeleri tekrar ettim. Ama bu akşaö ders çalışmayacağım. Şiddetli baş ağrısı tuttu. Erken yatarım dinlenirim artık.

Çalışma programı yaptığımdan beri hastayım. dün de sol tarafım tutuldu. Baston yutmuş gibiyim. tutulma tek olsa iyi grip de oldum.. birşey olmaz yılmak yok, hastalıktı düğün dü misafirdi bunların hepsi olağan şeyler.. böyle çalışamadığım zamanlar kelime ezberine daha çok yükleniyorum..

Eveeettt ne mi yaptım bugün işten 1 de çıktım. Eve gelir gelmez eşim sağolsun evi temizlemeye girişti. Hastayım diye birşey yaptırmadı. Bol bol kelime ezberi yaptım önceki ezberlediklerimi de tekrar ettim. Yarın iyi olursam video derslere devam edecem

kelime ezberi rayında gidiyor.. Video derslerine çalışmak düşündüğümden ağır ilerliyor. Kendimi zorlamam gerek. Bir de hergün 3 ingilizce metin hedefi de eklemeyi planlıyorum. Telefonda kendime göre bi metin çeviri uygulama arayışındayım..

ne güzel ilginizi çekmek :) ben başladım. Fazla zamanım olmadığı için video derslerinden çalışmaya başladım. benim hocam youtube den HAKKI ŞAHİN in videolarını izliyorum. toplam 116 video var. 6 video bitti. bu akşam da en az 2 video hedef koyuyorum. İş yerinde de kelime ezberine tüm hızla devam ediyorum.
ocak 1 e kadar videolaı bitirme hedefini koydum. bu durumda her gün en az 2 video bitmeli..
Kelimeyi nasil ezberliyorsunuz

Öğrenmenin yaşı yok bende 28 yaşından sonra başladım. Ne var yani aramızda 4 yaş var ama öğrenmek isteyince yaş sınırı olmaz bence. Speakingline diye bir uygulama ile başladım ve hiç başarılı olamadım. Ana dili İngilizce olan öğretmenlerle online İngilizce pratik yapmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
X