- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 36
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Yok canım istediğin gibi okursun ben terkip içinde terkip yapayım dedim bireysel okumama yoksa önemli olan nihaî sayıYeminle bir an kalbime inecektiBen kend8m için 313.489 u bitirmeyi sormuştum canım, onun içinde mi 9.999 okumalıyım hergun
Neyse ki düzeldi, bir hesapladım senin dediğin gibi 45 bin çıktı, new 3 gün deyince 100 bine çıktı dedim buradan nasıl kaçsamayyyy sakın canım bir şey olmasın sana.. teknik arıza giderildi... mesaj atabiliyorum artık... ilk gün den kayıp vermeyelim canım
Yok canım istediğin gibi okursun ben terkip içinde terkip yapayım dedim bireysel okumama yoksa önemli olan nihaî sayı
sen 3.500 4000 arası yazmıştında 6000 çokmuş gelen olur sayı düşerse çok iyi olurCanım şuan 17 kişiyiz kişi başı 18.000 civarı düşüyor onu da 3 gün süre olur günlük 6.000 gelen olur daha
Adamın aklını aluruzNeyse ki düzeldi, bir hesapladım senin dediğin gibi 45 bin çıktı, new 3 gün deyince 100 bine çıktı dedim buradan nasıl kaçsam
Tamam canım, bu aralar çok okumam yok, buna ağırlık veririm
Canım 4 güne gerekirse 6 güne böleriz siz yeterki düzenli okuyunsen 3.500 4000 arası yazmıştında 6000 çokmuş gelen olur sayı düşerse çok iyi olur
inşallah tez vakitte yerleştirmen olur canım..Dün gece dilhunla yazışıyoruz, benim ağzım inna fetahna leke fethan mübina zikretmeye başladı, dilhun da mesaj attı bi açtım aynı ayetikimiz aynı anda aynı ayeti okuma başlatalım diye tevafuk oldu, heyecanlıyım o yüzden
Amin canım beniminşallah tez vakitte yerleştirmen olur canım..
Canım sayı netleşsin ona göre ayarlayacağım yazacağımbana bi son kez anlatin reca ediyorum gunluk kac tane cekiyoduk 10.000 100.000 45.000 sey oldum ben
aaaşuan 21 kişiyiz. Biraz daha bekleyelim. Gelen olmazsa 3- 4 günde 1 okuruz kişi başı 14.928 düşer.
Günlük değil Canım 3-4 günde okunacakaaa14.900 mü vav sayı uçmuş
Yok canım ekliyorum yenileyeceğim sen 20. SıradasınListede ben yokum