- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
@newplanet bende katılmak istıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sur-es baci katilmak ister misin?Fetih süresinin ilk Âyet-i Kerimesi
İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen).
(Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik.)
Faziletleri:
Önce Allah rızası için 2 Rekat namaz kılıp ardından 7 tövbe istiğfar 7 Peygamberimize Salavat okuyup, niyetiniz ne ise niyet edilir.
“İnna fetehna leke fethan Mübina” ayetini (313.489) defa zikredenlerde ol'aganüstü sırlar açığa çıkmaya başlar. Maddi ve manevi kapıların açılması için mucize bir Âyet-i Kerimedir.
Bütün kapalı kapılar birer birer açılır. Rüya ve yakaza alemlerinde sırlar açığa çıkar. Engel ol'an neyse -başarı, evlilik, rızk, hastalık, huzursuzluk, düşmanlıklar- yavaş yavaş ortadan kalkıp güzel bir ufka gelir. Bu ismin özellikle çok zeki fıtratlı öğrencilere büyük yararları vardır. Kendi sahalarında ol'ağanüstü açılım ve dönüşüm yaşamakta çok başarılı projelere imza atmakta bu ismin tecellisi önemli rol oynar.
İlahi alemlerin ve kapalı kapıların açılmasına da sabır gerekir. Fettah adı azametli bir addır. Bu adın ışın tecellisi altında ol'an kimse kendi nefsini muhasebe edecek kudrete getirilir. Devam edenler, Allah’a yakınlaşma sırrını kavrarlar.
Bu duayı evlenmek isteyenler, İş arayan ve iş bulamayanlar, rızk kapılarının açılmasını isteyenler.Borçlu olanlar.Dileği olanlar.Dileğinin olmasına engel olan engellerin kalkmasını isteyenler, güzel ve hayırlı sonuçlar elde etmek isteyenler,hastalılardan şifa bulmak isteyenler,her türlü sıkıntılardan kurtulmak isteyenler okuyabilirler.
Bu Âyet-i Kerime okuyan bir çok kardeşimiz muradına ermiş olduklarını yazmışlardır.
listedeki herkesin duası için tek tek okunacak liste bitene kadar çıkmak yasak.
katılmak isteyenler buyursun❤❤❤
Olur tabii birkaç okuma şekli var. Ben günlük 9.999 tane okuyarak ilerleyeceğim ertesi gün üzerine devam ederim.@newplanet canım sayıya göre bende katılmak isterim
Canım bunu sadece kendim okuyup tamamlasam olur mu acaba
Bende hergün en az 10.000 okur bitiririm o zaman , teşekkürler canım. Allah razı olsunOlur tabii birkaç okuma şekli var. Ben günlük 9.999 tane okuyarak ilerleyeceğim ertesi gün üzerine devam ederim.
7 gün bitirme süresi yanlış bilmiyorsam canım. netden bak istersenBende hergün en az 10.000 okur bitiririm o zaman , teşekkürler canım. Allah razı olsun
Hayır 9.999 oku çünkü diğer küçük terkip sayısı buBende hergün en az 10.000 okur bitiririm o zaman , teşekkürler canım. Allah razı olsun
Canım 3 gün dana uygun 7 gün değil de7 gün bitirme süresi yanlış bilmiyorsam canım. netden bak istersen
Nasıl yani 313.489 1 haftada mi bitecek , gunluk neredeyse 45 bin eder7 gün bitirme süresi yanlış bilmiyorsam canım. netden bak istersen
Bütün sayı mı 3 günCanım 3 gün dana uygun 7 gün değil de
Hayır 9.999 u diyorNasıl yani 313.489 1 haftada mi bitecek , gunluk neredeyse 45 bin eder
Yeminle bir an kalbime inecekti Ben kend8m için 313.489 u bitirmeyi sormuştum canım, onun içinde mi 9.999 okumalıyım hergunHayır 9.999 u diyor
Tamam tamam sustumKız kunfeyekun__ ortalığı karıştırma
Canım şuan 17 kişiyiz kişi başı 18.000 civarı düşüyor onu da 3 gün süre olur günlük 6.000 gelen olur daha10000 değil demi günlük çok okuyamam başka okumalarda var
ayyyy sakın canım bir şey olmasın sana.. teknik arıza giderildi... mesaj atabiliyorum artık... ilk gün den kayıp vermeyelim canımYeminle bir an kalbime inecekti Ben kend8m için 313.489 u bitirmeyi sormuştum canım, onun içinde mi 9.999 okumalıyım hergun