@eunja
Selenofil
H
Hanimhanmck
C
cansu_tr
aypare ackerman
Güzeller dualarınızı paylaşın liste tamamlanıyor
okuyamayan haber versin yardım edelim
İsmim Bahar
Duam:
Bismillâhirrahmânirrahîm
Ey yeri göğü ve içindekileri yoktan var eden Rabbim. Ey kullarının ihtiyaçlarını karşılıksız ihsan eden, Ey Lütuf ve keremi bol olan Rahmeti ve mağfireti sonsuz olan Allahım. Benim, eşimin, annemin babamın ve kardeşlerimin günahlarını bağışla. Kalbimizi dinin üzere sabit kıl. Dünya da ve ahirette bize af ve afiyet ver. Şeytanın hilelerinden, nefsimizin vesveselerinden bizleri muhafaza eyle.
Benim yuvama göz aydınlığı olacak hayırlı, sağlıklı, imanlı, takvalı, kalbi yüzü nurlu, zeki ve basarılı, vatana millete, ana babaya faydalı bir evlat nasip et. Bize Salih ve Saliha evlatlar hayırlı zürriyetler nasip eyle.Saglıkla hamile kalıp, kolay bir gebelik sonunda saglıcakla kucagımıza alabilmeyi, saglıcakla büyütebilmeyi nasip et. Yuvamıza huzur mutluluk bolluk bereket ver.
İşlerimizi kolaylaştır, bol ve hayırlı bereketli rızıklar ver infak edenlerden eyle. İlmimizi ve ibadetlerimizi artır ve katında kabul eyle.
Ey Rabbim, benim ve eşimin, annemin babamın, kardeşlerimin, yeğenlerimin görünen görünmeyen hastalıklarına şifa ver. Maddi manevi şifalar ve hayırlı saglıklı uzun ömürler ver hepimize. Her türlü musibetten kazadan beladan bizleri koru ve iyilerle karşılaştır.
Rabbim, kanser hastası abime katından acil şifalar ihsan eyle. Abimi çocuklarına, anneme babama kardeşlerine ve eşine bağışla. Yediği içtiği herseyi, okunan tüm duaları zikirleri, vucudu azalarına şifaya vesile kıl. Vucudunu organlarını hücrelerini o hastalıktan arındır, tertemiz eyle. Kısa zamanda hepimize güzel haberler almayı nasip eyle. Perş günü yapılacak patoloji işleminin kolay geçmesini ve sonucunun temiz çıkmasını nasip eyle Allahım.
Yeğenlerime hayırlı güzel gelecekler nasip eyle. LGS sınavına girecek olan yeğenime sınavda başarılar ihsan eyle. Zihin açıklığı ver. Hayırlısı ile Fen lisesi kazanmasını nasip et Allahım.
Duama amin diyen herkese maddi manevi şifalar ver Rabbim. Sıkıntılarını gider beklediklerine kavustur. Tüm dualarını kabul eyle. AMİN AMİN AMİN