313.489 Fetih suresi ilk ayeti

Bugün ben de enteresan bir şey yaşadım postaneye gittim ilçedeki adamı ilk defa gördüm. Sıra bayağı uzundu bir sürü kişi. Adam bana dedi ki 'sizin kitaplar diğer şubede, oraya gidin tarif falan etti.
Bende kağıt yoktu telde sipariş koduyla alacaktım daha hiçbir şey söylememiştim. Adam nerden bildiyse

@eunja
Selenofil
H Hanimhanmck
C cansu_tr
aypare ackerman
Güzeller dualarınızı paylaşın liste tamamlanıyor
okuyamayan haber versin yardım edelim
Duam
Rabbim sana binlerce kez şükürler olsun sen dualarımı duyan işiten bana sahdamarimdan yakın rabbim sen gonlumdekileri en iyi bilensin dualarımı kabul eyle. Sen günahlarımı affet yolundan hiç bir zaman ayırma cehennem ateşinden koru beni annemi ve kardeşlerimi cennetine al inşallah.Gonlumdeki kişiyi benim için hayırlı eyle bizi birbirimize sadık eşler eyle inşallah evlilik için hayırlı adımı atmayı nasip eyle. 4.5 yıldır geçmeyen egzamama da Şafi ismiyle şifa ver Yarabbim. Dualarıma amin diyen güzel arkadaşlarımın da gönlündekini nasip eyle.

Adam nerden bildi acaba çok ilginç valla.

@eunja
Selenofil
H Hanimhanmck
C cansu_tr
aypare ackerman
Rabbim verdiklerinden vermediklerinden sana binlerce şükürler hamdu senalar olsun sen bana her daim senin rizani kazanabilmeyi benden razı olmanı nasip eyle beni senden başka kimseye muhtaç ve mahçup eyleme dualarimi kabul eyle gunahlarimi affeyle ya rabulalemin.
Burda dua eden tüm kardeslerimin dualarinada icabet eyle kalpllerinden geçeni sen biliyorsun
Yardim eyle ya rab.

Kızlaaaar ev konusunda %90 olumlu bir şey yaşandı ettiğimiz duaların geri dönüşü bu inşallah Allah razı olsun sizlerden
Masallah cok sevindim canım gozunuz aydın
Allah senden de razı olsun
İlk sen guzel haberi verdin devamı gelir inşallah
Buradaki herkes duasının kabulunu müjdeler inşallah

@eunja
Selenofil
H Hanimhanmck
C cansu_tr
aypare ackerman

İsmim Bahar

Duam:

Bismillâhirrahmânirrahîm

Ey yeri göğü ve içindekileri yoktan var eden Rabbim. Ey kullarının ihtiyaçlarını karşılıksız ihsan eden, Ey Lütuf ve keremi bol olan Rahmeti ve mağfireti sonsuz olan Allahım. Benim, eşimin, annemin babamın ve kardeşlerimin günahlarını bağışla. Kalbimizi dinin üzere sabit kıl. Dünya da ve ahirette bize af ve afiyet ver. Şeytanın hilelerinden, nefsimizin vesveselerinden bizleri muhafaza eyle.

Benim yuvama göz aydınlığı olacak hayırlı, sağlıklı, imanlı, takvalı, kalbi yüzü nurlu, zeki ve basarılı, vatana millete, ana babaya faydalı bir evlat nasip et. Bize Salih ve Saliha evlatlar hayırlı zürriyetler nasip eyle.Saglıkla hamile kalıp, kolay bir gebelik sonunda saglıcakla kucagımıza alabilmeyi, saglıcakla büyütebilmeyi nasip et. Yuvamıza huzur mutluluk bolluk bereket ver.
İşlerimizi kolaylaştır, bol ve hayırlı bereketli rızıklar ver infak edenlerden eyle. İlmimizi ve ibadetlerimizi artır ve katında kabul eyle.

Ey Rabbim, benim ve eşimin, annemin babamın, kardeşlerimin, yeğenlerimin görünen görünmeyen hastalıklarına şifa ver. Maddi manevi şifalar ve hayırlı saglıklı uzun ömürler ver hepimize. Her türlü musibetten kazadan beladan bizleri koru ve iyilerle karşılaştır.

Rabbim, kanser hastası abime katından acil şifalar ihsan eyle. Abimi çocuklarına, anneme babama kardeşlerine ve eşine bağışla. Yediği içtiği herseyi, okunan tüm duaları zikirleri, vucudu azalarına şifaya vesile kıl. Vucudunu organlarını hücrelerini o hastalıktan arındır, tertemiz eyle. Kısa zamanda hepimize güzel haberler almayı nasip eyle. Perş günü yapılacak patoloji işleminin kolay geçmesini ve sonucunun temiz çıkmasını nasip eyle Allahım.

Yeğenlerime hayırlı güzel gelecekler nasip eyle. LGS sınavına girecek olan yeğenime sınavda başarılar ihsan eyle. Zihin açıklığı ver. Hayırlısı ile Fen lisesi kazanmasını nasip et Allahım.

Duama amin diyen herkese maddi manevi şifalar ver Rabbim. Sıkıntılarını gider beklediklerine kavustur. Tüm dualarını kabul eyle. AMİN AMİN AMİN

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya Rabbim 99 güzel ismi şerifinin hürmetine, Sen bana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle, sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip et. Yuvamı bebek sesleriyle şenlendir, bereketlendir Allahım. Şu mübarek aylarda ellerimi açtım yalvarıyorum sen ellerimi boş çevirme yarabbim. Sen bana ve benim gibi bebek isteyen bütün hanımlara annelik duygusunu yaşamayı nasip et. Yuvalarımızdan huzuru, bereketi, sevgiyi ve saygıyı eksik etme Yarabbim. Sen ölen annemi ve bebeğimi cennetinin en güzel köşesine koy Allahım. Sen bize bir daha evlat acısı yaşatma Rabbim. Sen sevdiklerimizle bizi imtihan etme Yarabbim. Sen bize taşıyamayacağımız yükler verme, sen bizlerin ve gelmiş geçmiş bütün Müslümanların bilerek veya bilmeyerek, gizli veya açık bütün günahlarını affeyle. Allahım bütün hamdü senalar sana olsun. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…