- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Hangi mertebeyi dikkate alacaksın; ona göre söyleyimKime sordun canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi mertebeyi dikkate alacaksın; ona göre söyleyimKime sordun canım?
Önemli degil merak etmiştim sadeceHangi mertebeyi dikkate alacaksın; ona göre söyleyim
Amin cnm sabah akşam 3 kere bismillahillezi la yedurru ma asmihi sey en fil erdi Vela fissemai ve hüvessemiul alim duasını oku Rabbim seni hersey den korur inşallah tekrar gecmiş olsun şükür birsey olmamışAllah razı olsun cnm
Hast geldim pansuman yapıldı cok sukur ciddi birsey olmadı cok korktum cok agladım
Allah hepinizi kaza beladan korusun
Okudum Allah dualarınızı kabul eylesin
Banads gelmedi cinku etiketBana neden bildirim gelmedi takip ettiğim konu bir de
Arkadaşların niyetine okudum allah kabul etsin inşaallah
Bende adet oldum nasil plucak şimdi @newplanet@newplanet ben bu ayeti sordum Bi kaç hocaya adetliyken kesinlikle okunmaz dediler benim yerime ipek okuyo sonra ben onun yerine okucam tamamlıcaz
kız okunur okunurBende adet oldum nasil plucak şimdi @newplanet
Sagol gülüm Allah razı olsunAmin cnm sabah akşam 3 kere bismillahillezi la yedurru ma asmihi sey en fil erdi Vela fissemai ve hüvessemiul alim duasını oku Rabbim seni hersey den korur inşallah tekrar gecmiş olsun şükür birsey olmamış
canım ben değil eunja kesti elini@newplanet geçmiş olsun canım. Zaten siteye girmedin bugün acaba birsey mi oldu diye içimden geçirmiştim. Nasıl oldun ?
Geçmiş olsun.Önemli degil merak etmiştim sadece ☺
Ayyy ben sen siteye girmedin dün pek sen kestin zannettimcanım ben değil eunja kesti elini
teşekkür ederim ne kadar düşüncelisin hamdolsun ben iyiyimAyyy ben sen siteye girmedin dün pek sen kestin zannettim
tesekkur ederim Allah razı olsunGeçmiş olsun.
Arkadaşlar abdest adet olayına karşı önceden bildirim yapıldı... ne kadar adabına uygun okunursa o kadar iyi denilmiş.. diyanet fetva vermiş ezberden okunur denmiş... inşallah hepimizin niyetleri duaları bu mübarek ayın son günleri hürmetine kabul olsun.. grup kurucusundanda Allah razı olsun.. böyle güzel dua gruplarını oluşturduarkadaşlar herkesin regline denk gelecek, belki 2-3 ay sürecek okuma sayıyı düşük tutarsak. Ezberden okuyoruz hem de sure değil ayeti dua maksatlı okuyoruz. Hocalar okunur dedi. Abdest de şart değil de ne kadar adabına uygun okursak o kadar etkili olur
Tmm canim okurum bendekız okunur okunur
bu kız çok masum geliyor banatemiz kalplimKızlar herkes okuyor mu okumayan olursa da söylesin ki tamamlanriz kimsenin duası eksik kalmasın
Yaa teşekkür ederim canim benimbu kız çok masum geliyor banatemiz kalplim