313.489 Fetih suresi ilk ayeti

Okuduğumuz Fetih suresi 1. Ayeti hürmetine okuduğun necm suresi 58. ayetiyle ettiğin duanın mı kabulünü istiyorsun :KK19:
Duam:Rabbim sen kudreti sonsuzsun. Ol dersen olur. Cömertsin istersen verirsin Rabbim TUĞÇENİN GönlüNDE olan duasını nasip et Tuğçenin duasını kabul et Allahım. Ol de olsun Allahım . Tez vakitte Tuğçe kulunun duasını yaşamasını ve şükrünü yapmasını nasip et inşallah. ( amin )

Aa bende regliyim.nasıl olacak şimdi
Valla canm bende içim rahat etmedi komşumuz var diyanet in okullarında öğretmen okunmaz dedi akrabamız var biri imam biri hafız hoca onlarda okunmaz dedi ben arkadaşıma okutturuyorm onun yerine sonra ben okucam

@newplanet ben bu ayeti sordum Bi kaç hocaya adetliyken kesinlikle okunmaz dediler benim yerime ipek okuyo sonra ben onun yerine okucam tamamlıcaz
Canım her hoca farklı söylüyor diyanet de okunur dedi🤷🏻‍♀️ hem eğer bu cümleleri adetliyken söyleyemiyorsak arap kadınlar da söyleyemez, o zaman nasıl konuşuyorlar adetliyken🤔 çünkü Kuranın bir kısmında yaşanmış olaylar anlatılıyor feyz alalım örnek alalım diye. Zikir niyetiyle olduğu için yapılıyor, ama tabii ayetel kürsi okunmaz🤷🏻‍♀️ fatiha da sure olarak okunmaz ama dua olarak okunur. Biraz da saygısızlık yapılmasın diye korkutuyor olabilir hocalar; küçükken camiye giderdik ne kadar korkardık, dokunmaya çekinirdik😔Kur-an Türkçe gönderilseydi adetli süre boyunca 'Allah'tan başka ilah yoktur' diyemeyecek miydik('la ilahe illallah) 🤷🏻‍♀️

Canım her hoca farklı söylüyor diyanet de okunur dedi🤷🏻‍♀️ hem eğer bu cümleleri adetliyken söyleyemiyorsak arap kadınlar da söyleyemez, o zaman nasıl konuşuyorlar adetliyken🤔 çünkü Kuranın bir kısmında yaşanmış olaylar anlatılıyor feyz alalım örnek alalım diye. Zikir niyetiyle olduğu için yapılıyor, ama tabii ayetel kürsi okunmaz🤷🏻‍♀️ fatiha da sure olarak okunmaz ama dua olarak okunur. Biraz da saygısızlık yapılmasın diye korkutuyor olabilir hocalar; küçükken camiye giderdik ne kadar korkardık, dokunmaya çekinirdik😔Kur-an Türkçe gönderilseydi adetli süre boyunca 'Allah'tan başka ilah yoktur' diyemeyecek miydik('la ilahe illallah) 🤷🏻‍♀️
Doğrudur canm ama biz böyle bi yöntem bulduk içim rahat etmeyecek

X