313.489 Fetih suresi ilk ayeti

İyi akşamlar kızlar benim ismim de Merve 🙃
Bu topiği açıp benim dua etmeme vesile olan newplanetden Allah razı olsun öncellikle 😍
Allah’ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle,beni hırslarıma yenik düşürme,bana senden gelen iç huzuru ve gönül ferahlığı ver,duama amin diyen arkadaşlarımın da sıkıntılarını gider Amin..

Duam

Allahım hayırlısı ile en kısa zamanda kazasız belasız kolaylıkla dilediğimiz evi almayı kolay ödemeyi nasip et Ya Rabbim. Hayırlı evlatlar nasip eyle Allahım. Eşimle birlikte borçlarımızı ödeme kolaylığı ver işlerimiz açılsın Allahım. Annemi, ablamı, yeğenimi, eşimi ve beni hastalıklardan kazalardan belalardan koru Rabbim. Bana dua eden arkadaşlarımın da gönlünde ne duaları varsa kabul eyle ya Rabbim

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar 🙏🙏🙏❤️❤️❤️
Kanser hastası abimden patoloji alınacak perş günü. Mubarek günde abim için dua ederseniz cok mutlu olurum
Allah okuduğumuz bu hatimide kabul etsin inşallah dularımızın kabulune vesile kılsın
Allah razı olsun hepinizden
Mubarek günde gönlünüzden geçen tüm dilekleriniz kabul olsun inş🙏🙏🙏

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar 🙏🙏🙏❤️❤️❤️
Kanser hastası abimden patoloji alınacak perş günü. Mubarek günde abim için dua ederseniz cok mutlu olurum
Allah okuduğumuz bu hatimide kabul etsin inşallah dularımızın kabulune vesile kılsın
Allah acil şifalar versin inşallah hayırlı sonuçlar çıkar.
Kadir gecemiz mübarek olsun🌼🌼

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar 🙏🙏🙏❤❤❤
Aaa ben dün gece senin için dua buldum🤗🤗🤗
1ay ya da 40 gün boyunca günde 10.000 defa ya Kadir ya Muktedir zikredin, Rabbim şifaya kavuştursun🙏🏻

X