- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Gecmiş olsun cok ciddi bişey olmamasına sevindim dikkatli olunAllah razı olsun cnm
Hast geldim pansuman yapıldı cok sukur ciddi birsey olmadı cok korktum cok agladım
Allah hepinizi kaza beladan korusun
Aaaa yanlış olmuş canımOkuduğumuz Fetih suresi 1. Ayeti hürmetine okuduğun necm suresi 58. ayetiyle ettiğin duanın mı kabulünü istiyorsun
Duam:Rabbim sen kudreti sonsuzsun. Ol dersen olur. Cömertsin istersen verirsin Rabbim TUĞÇENİN GönlüNDE olan duasını nasip et Tuğçenin duasını kabul et Allahım. Ol de olsun Allahım . Tez vakitte Tuğçe kulunun duasını yaşamasını ve şükrünü yapmasını nasip et inşallah. ( amin )Okuduğumuz Fetih suresi 1. Ayeti hürmetine okuduğun necm suresi 58. ayetiyle ettiğin duanın mı kabulünü istiyorsun
Allah razı olsun cnm sagolGecmiş olsun cok ciddi bişey olmamasına sevindim dikkatli olun
Aa bende regliyim.nasıl olacak şimdi@newplanet ben bu ayeti sordum Bi kaç hocaya adetliyken kesinlikle okunmaz dediler benim yerime ipek okuyo sonra ben onun yerine okucam tamamlıcaz
Sizler için okudum Allah kabul etsin inşallah
Valla canm bende içim rahat etmedi komşumuz var diyanet in okullarında öğretmen okunmaz dedi akrabamız var biri imam biri hafız hoca onlarda okunmaz dedi ben arkadaşıma okutturuyorm onun yerine sonra ben okucamAa bende regliyim.nasıl olacak şimdi
Canım her hoca farklı söylüyor diyanet de okunur dedi@newplanet ben bu ayeti sordum Bi kaç hocaya adetliyken kesinlikle okunmaz dediler benim yerime ipek okuyo sonra ben onun yerine okucam tamamlıcaz
Doğrudur canm ama biz böyle bi yöntem bulduk içim rahat etmeyecekCanım her hoca farklı söylüyor diyanet de okunur dedihem eğer bu cümleleri adetliyken söyleyemiyorsak arap kadınlar da söyleyemez, o zaman nasıl konuşuyorlar adetliyken çünkü Kuranın bir kısmında yaşanmış olaylar anlatılıyor feyz alalım örnek alalım diye. Zikir niyetiyle olduğu için yapılıyor, ama tabii ayetel kürsi okunmaz fatiha da sure olarak okunmaz ama dua olarak okunur. Biraz da saygısızlık yapılmasın diye korkutuyor olabilir hocalar; küçükken camiye giderdik ne kadar korkardık, dokunmaya çekinirdik Kur-an Türkçe gönderilseydi adetli süre boyunca 'Allah'tan başka ilah yoktur' diyemeyecek miydik('la ilahe illallah)
Ben basından beri regliyimAa bende regliyim.nasıl olacak şimdi
Kime sordun canım?tekrar sordum dua niyetine okunur, ezberden, tesbih, zikir olarak okunur. O zaman dua etmeyelim mi adetliyken' dedi.