- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 36
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
evet saçımızdan çeke çeke bizi 10.000 li okumalara alıştırdı... Allah razı olsun ondan @newplanet...
Aynn valla @newplanet sen olmasan napardik gulom
Sen vesile oldun insaallah hep boyle guzel şeylere daha cok vesile olursun da bol dua sevap kazanirsin
Bu arada Sahurdan sonra kalp hastası bir bebek için yaklaşık 40.000 ya şafi okuduk ve ameliyatı çok iyi geçmiş çok şükür, mucizeydi ve oldu çok şüküro yüzden çok mutluyum
Amin canım benim hep birlikte başardıkSen vesile oldun insaallah hep boyle guzel şeylere daha cok vesile olursun da bol dua sevap kazanirsin
maşallah canım maşallah
Bu arada Sahurdan sonra kalp hastası bir bebek için yaklaşık 40.000 ya şafi okuduk ve ameliyatı çok iyi geçmiş çok şükür, mucizeydi ve oldu çok şüküro yüzden çok mutluyum
Cumlemizden bitanemAmin canım benim hep birlikte başardıkbeni yalnız bırakmadığınız için Allah binlerce defa razı olsun sizlerden hızlı hızlı kapışıyoruz ya sayıları o sinerjiyi yakalayınca tamamdır
Okudum rabbim kabul etsinMagnifiaque Allah’im Su mubarek gunlerin hurmetine gonlumdeki dileklerin benim icin hayirli sekilde olmasini nasip et.
Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir cocuk bagisla icimizdeki evlat hasretini dindir
Zeynep kizi merveokuyan herkesten Allah razi olsun
@Magnifue 360 tane okuyacak
Bizler 357
Yarin 21.00 a kadar bitecek
1. @newplanet
2.kunfeyekun__
3.Magnifiaque
4.Kara_gozlum
5. Didem
6. Didem'in ablası
7. Didem'in abisi
8.telasememuresi
9. @ayseMsb
10. @mimiraculum
11.Tavuk_suyu_
12. @gulistan1985
13. @sadehayatt06
14. @Tospaagtd
15. @pariko
16. V Vishnu
17. @Amarylliss
18. @Narinkimse
19.sweetgirlcandy
20. @Matmatass
21. @Aybush
22.Reengarenk
23. @MoonfacedMom
24. @MoonfacedMom ark
25. @memurhanim
26. @Hazal
27. @eunja
28. @Hanimhanmck
29. @aypare-
Gönlünden geçeni nasip et 'diye dua et canımDidem arkadaşımızın duasını bulamadım
Canım onun kk da hesabı yok. 5. Sıradaki arkadaş DidemDİDEM arkadaşımız kim? Yanlış okumayayım. Dün iki arkadaşa okudum. Bugün de bitircem. O hayırlı bi eş isteyen o niyetli arkadaşımız kimdi?
Tamam. Peki hayırlı biri için duası olan kimdi ben kullanıcı adlarına değil de dualara bakıyorum isim falan hak geçmesin şimdiC
Canım onun kk da hesabı yok. 5. Sıradaki arkadaş Didem
O didem diTamam. Peki hayırlı biri için duası olan kimdi ben kullanıcı adlarına değil de dualara bakıyorum isim falan hak geçmesin şimdi
Tamam. Peki hayırlı biri için duası olan kimdi ben kullanıcı adlarına değil de dualara bakıyorum isim falan hak geçmesin şimdiC
Canım onun kk da hesabı yok. 5. Sıradaki arkadaş Didem
Tamam. Peki hayırlı biri için duası olan kimdi ben kullanıcı adlarına değil de dualara bakıyorum isim falan hak geçmesin şimdi