- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.397
- 29
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Rabbim razi olsun calarim benimyokkk ben şu çoklu alıntıyı yapamıyorum bu ne nedir ben bu mesajları hangi ara alıntı yaptım tövbe bismillah...
kendime 360 okudum didem 357 ve kara gözlüme 357 okudum Rabbim kabul etsin
canım ben duamda yazmıştım adımı.. Allah razı olsun olsun canım.. rabbim seninde gönlündeki dualarını kabul eylesin@newplanetkunfeyekun__
@Magnifiaque @ Kara_gozlum , Didem için okudum Allah kabul etsin inşallah
Ya Latif Ya Şekur Ya Vehhab Ya Berr
Mevlamızın bu yüce isimleriyle de kabul olunan dualarınız için şükür gözyaşları dökün inşallah
Dua başlangıcında ve sonunda tekrar sizin isimlerinizle duanızı okudum.Magnifiaque arkadasımız duasını eklemedi sanırım. Yazınca tekrar içimden gecirecegim
Bu arada nacizane önerim isimlerinizi yazarsanız iyi olur kızlar sadece isim olsa yeterli. Dua ederken ismen dua etmek cok onemli
Rabbim razi olsun canim benim@newplanet
kunfeyekun__
Kara_gozlum
didem
Arkadaşlarım için 357 adet okudum bağışladm.
Magnifiaque arkadaşım içinde okudum duasını bekliyorum bağışlamak için
Amin canım hepimizden razı olsun inşallahRabbim razi olsun canim benim
Duası okunan arkadaşlara okudum Rabbim kabul etsinDidem : Allah'ım şu mübarek günlerin hatrına eli yüzü düzgün helal süt emmiş, ailemi ailesi bilecek, ailesi ailem olacak birisini çıkart karşıma ve eşim olsun. Duam için el açan bütün kardeşlerimin dileklerini nasip et; hastalara şifa, iş isteyenlere hayırlı rızık kapıları aç, evlat isteyenlere de sağlıklı evlatlar nasip et, amin
Didem 360 tane okuyacak
Bizler 357
Yarin 21.00 a kadar bitecek
1. @newplanet
2.kunfeyekun__
3.Magnifiaque
4.Kara_gozlum
5. Didem
6. Didem'in ablası
7. Didem'in abisi
8. @telasememuresi
9.ayseMsb