Evli değilim ama ben de o yaşta hukuk fakültesine başladım. Kamuda çalişiyorum. Serbest avukatlik yapmak amacıyla başladım ben. Hukuk fakültesini kazanmak için çaliştiğinizdan daha fazla zamanınızı almaz dersler. Devam zorunluluğu yok ancak ceza hukuku hocamız yoklama aliyordu ve derse devam etmişseniz ek puan veriyordu bir şekilde de dersi geçmeniz için o puana ihtiyacınız oluyordu. Bir de derste bahsettiği olaylardan küçük nüanslardan sınavda çıktığı için ders takibi önemliydi. Yada bir ders için takip edilen kitapları iyi çalışmanın yanında bazı konularda hocaların ayrı görüşü oluyor ve bunları sınavlarda istiyorlar. Şanslıysanız wp gruplarındaki paylaşimlardan öğrenebilirsiniz. İleri ki sınıflarda gözler açılıyor, paylaşımlar da azalıyor ne yazık ki. :) işin zor kısmı başka şehirde okumak zor olacaktir sınav haftaları için almanız gerekecek. Bazı üniversitelerde final sınavları 1 aya bile yayılabiliyor. Yazacağınız fakültenin sınav sistemini öğrenmenizi tavsiye ederim. Arada sunumlar vs de olacak.Evli iken okunur da başka şehirde okumak sizi zorlayabilir. Pandemi dolayısı ile şuna online tabi dersler ama ileriki sınıflarda dersler de zorlaşiyor. İyi arkadaşlık kurup ses kayıtlarını alabilirseniz derslerin kolay olur. Hukuk 17 yaşinda başlayanlar için zor ncak 30 lu yaşlarda kamuda çalişan 2. üniversitesi olan biri için çok zor değil bence.