- 30 Ocak 2025
- 78
- 24
- 3
- 37
- Konu Sahibi science_teacher
Pgt embriyolog tavsiye etmiyorum zaten sende en fazla 1-2 embriyo çıkar ona da hücre alıp bozmayaym dedi fetal yaparsın ilerde dedi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet takviye kullandım 5 yumurta vardıYine seçenek sunmuş canım ben devlet hastanesinde yapıyorum muhtemelen aynısını yapacak yine. Hormon ilacı işe yarıyor mu acaba kaç yumurtan çıkmıştı takviye vs kullandın mı
Fetal ne demek canımPgt embriyolog tavsiye etmiyorum zaten sende en fazla 1-2 yumurta çıkar ona da hücre alıp bozmayaym dedi fetal yaparsın ilerde dedi
Evet en erken Nisan bu arada hormon değerleriniz de yükseldiği için kendiliğinden de gebelik oluşabilir biraz ara verelim dedi
3 embriyo oluştu 2 tanesi kaliteliydi. 1,13Tarama testi çocuk olursa sonra yaptırırsın onu anlamında kaç embriyo oluştu ? Bir de Amh kaçtı
Ben de devlette yaptım yine aynı ilaçlar aynı süreç bekliyor beni diye düşünüyorum. Benimse amh 0.7 eşimin de sperm kalitesi düşük. Yaş 35 biraz zor gözüküyor benimkiYine seçenek sunmuş canım ben devlet hastanesinde yapıyorum muhtemelen aynısını yapacak yine. Hormon ilacı işe yarıyor mu acaba kaç yumurtan çıkmıştı takviye vs kullandın mı
Hayır zor değil benim yaşım 37,5 Amh ımız aynı umut var adet oluyorsakBen de devlette yaptım yine aynı ilaçlar aynı süreç bekliyor beni diye düşünüyorum. Benimse amh 0.7 eşimin de sperm kalitesi düşük. Yaş 35 biraz zor gözüküyor benimki
Hayırlısı inşallah bu sefer olur. Biraz stresi azaltsam takviye vitamin aldam olur inşallahHayır zor değil benim yaşım 37,5 Amh ımız aynı umut var adet oluyorsak
Valla ben direkt eğitim araştırma hastanesine infertilite bölümüne gittim. İstenilen evrakları tamamlayıp süreci üç ay içerisinde başladılar. Aslında özel hastanelere şu yeni doğan çetesi olaylarından sonra pek güvenim kalmadı.Devlette nasıl yaşıyorsunuz kızlar? Özelde kaç denemeden sonra devlette oluyor ?
Valla ben direkt eğitim araştırma hastanesine infertilite bölümüne gittim. İstenilen evrakları tamamlayıp süreci üç ay içerisinde başladılar. Aslında özel hastanelere şu yeni doğan çetesi olaylarından sonra pek güvenim kalmadı.
kızlar benim adet günüm pazartesi idi ilaçları dün kestim adet olmadım hala siz oldunuz mu ? Bu arada ben de hiç özelde olmadım amh düşük olunca eşte de ileri harekette biraz problem olunca direk tüp izin verdi devlet transfer ve yumurta toplama 16 bin , ilaçlar 30 bin tuttu vitamin falan 4 bin yani toplam 50 bin .Valla ben direkt eğitim araştırma hastanesine infertilite bölümüne gittim. İstenilen evrakları tamamlayıp süreci üç ay içerisinde başladılar. Aslında özel hastanelere şu yeni doğan çetesi olaylarından sonra pek güvenim kalmadı.
Ben bugün sabah adet oldum canım çok teşekkür ederim açıklamalar içinkızlar benim adet günüm pazartesi idi ilaçları dün kestim adet olmadım hala siz oldunuz mu ? Bu arada ben de hiç özelde olmadım amh düşük olunca eşte de ileri harekette biraz problem olunca direk tüp izin verdi devlet transfer ve yumurta toplama 16 bin , ilaçlar 30 bin tuttu vitamin falan 4 bin yani toplam 50 bin .
Ben yaptırdım devlette. Zaten tüp bebeğe başlamadan doktor istiyor.kızlar hic biriniz genetik test yaptirdiniz mi ?