- 13 Ekim 2017
- 197
- 68
-
- Konu Sahibi Selimyavuz
D vitamini ve magnezyuma basladım her gun sodalar sütler et suları 1 bucuk 2 ayda öyle toprladım toparlamış halimde deyneklerle yürümem yani siz düşünün..Peki bacak ağrısı ve kramplariniz için magnezyum başlamadılar mı size?
Benimde başta hafifdi vün gectikçe felc etti cok zor zamanlar gecirdim deyneklerle auan iyiyim cok sukur. Sukur diyorum cunku zor zamanlar gecirdim inşaAllah benim gibi olmassın canım cabuk gecer inşaAllahBende 13 haftalik hamileyim ve cok siddetli olmasada sol kalcada yururken agri hissediyrm ve aratcak diye korkuyrm
Canım ben cok dıssetli gecirdim o ağrıyı keşke yürüyebilseydim keske oturabilseydim bi ay felç gibi yattım diyebilirim Allaha sukur bu ıkı hafta deyneklerle yuruyorum.. Magnezyumlar d vitmler kalsıyumlar masen suları sutler et suları ıcmedgm sey kalmadı diyblrm benim gibi olan varmı cok merak edyrm gece 2 de emara girip cekmeden geldim bebegime zarar verir diye Allah yardımcımız olsun dikkat et kendine canım Allah şifa versin bizeBenimde agriyor sag.kalca sag bacak az yurusem az ayakta kalsam agriyor.
Annemde kalıyorum tam ıkı ay oldu bugunle agrılarım bı hafifliyo bı siddtlniyo suan iyiyim ama kendim kalkıp degnellerımı alıp yuruyeblyrm cok arastrm buldum bnde bu yazıyı ama eşim kondurmadı yok ne alakası var diefalan ama felç gibi yattıgım zamanlar annem ve ablamlar lavabo için kucaklayıp gtrdgu zamanlar cıglıgımı alt komsular bıle duyuyordu kemklrm krlyrdu sanki.. Cok zor bır hastalık rabbim kimseye vermesin sizede tesekkur edermBoşuna doktor doktor gezmeyin cok bilinen bir hastalik değil ben size söyleyeyim ne oldugunu:hamilelige bağlı geçici kemik erimesi ve kemik iliginde ödem ödem sol bacaginizn kalçaya birleştiği yerde femur kemiğinde oluşmuş.Kesin bir tedavi yok doğumdan bir kaç ay sonra geçiyor sürekli yatmaniz lazım wcye bile degnekle gidin umarim size bakacak kimse vardır
Benim daha gec başladı peki yürüyebildinmi doğuma kadar nasıldın ? Doğumunu nasıl yaptın bide gercekten bende hayırlısıyla bi doğursaydım..Geçmiş olsun canım bilirim o pis ağrıyı.
Oğluma hamileyken , üçüncü ay başladı şiddetlenerek doğuma kadar sürdü. Kemik erimesi dedi doktorum.
Sizin gibi hertürlü takviye ve vitamin başlanıldı ama fayda etmedi doğuma kadar devam etti , doğumdan yaklaşık 1 ay sonra geçti.
Ha bide kemik erimesi teşhisini nasıl koydu ? Saol bu aradaGeçmiş olsun canım bilirim o pis ağrıyı.
Oğluma hamileyken , üçüncü ay başladı şiddetlenerek doğuma kadar sürdü. Kemik erimesi dedi doktorum.
Sizin gibi hertürlü takviye ve vitamin başlanıldı ama fayda etmedi doğuma kadar devam etti , doğumdan yaklaşık 1 ay sonra geçti.
Seninki nezamana kadar sür dü peki canım bana iğne falan hiç bişey vermediler bende ona uyuz oluyrm ya yapacak hiç bişeyin olmaması sinir bozucuBen de yaşadım bunu ..b12 igneleriyle biraz hafif geçti ..yol ortasında yürüyemez hale geliyordum .eşim kucaklayıp arabaya kadar taşıyordu, arabadan da eve ..
Kendimi zorlaya zorlaya yürüdüm , açıldıkça biraz daha azaldı ağrılarım hareket ettikçe falan. Mecburen yürümek zorundaydım zaten , küçük çocuk vardı evde bakacakta kimse olmayınca ağlaya sızlaya çok şükür doğumla geçti.Ha bide kemik erimesi teşhisini nasıl koydu ? Saol bu arada
Son ayima kadar acı çektim malesef ..doktor değiştir belki farklı bir tedavi uygularlar ..Seninki nezamana kadar sür dü peki canım bana iğne falan hiç bişey vermediler bende ona uyuz oluyrm ya yapacak hiç bişeyin olmaması sinir bozucu
Ay inçaAllah bende normal yaparım saglıkla inşaAllah benmkde gecer aaol canım Allah razı olsun sendenKendimi zorlaya zorlaya yürüdüm , açıldıkça biraz daha azaldı ağrılarım hareket ettikçe falan. Mecburen yürümek zorundaydım zaten , küçük çocuk vardı evde bakacakta kimse olmayınca ağlaya sızlaya çok şükür doğumla geçti.
Normal doğum yaptım ben. Kemik erimesi için hiçbir özel test emar falan istemedi sadece söylediğim sıkıntıları anlatınca direk kemik erimesi demişti.
İnşallah sende sağlıkla kurtulda geçsin gittin ağrıların
Daha bugun gitti hasekiye rontgen emar. Cekmen lazım net bi tanı için bebegini riske atıp cekysn cek getir dedi ama yerinde olsam istirahat ederim dogumdan sonrada emarıma girerim dedi ve geldik suan bklyrm sadece doğumu inşaAllah kendiliğinden gecer nediyimSon ayima kadar acı çektim malesef ..doktor değiştir belki farklı bir tedavi uygularlar ..
Daha bugun gittim hasekiye hepsi net bi teşhis için emar ve röntgen diyo buda ccgnu riske atma istirahat et dogumdan sonra tanıyı koyarız emarla dedi inşaAllah doğunuma kadar geçer nediyim kiSon ayima kadar acı çektim malesef ..doktor değiştir belki farklı bir tedavi uygularlar ..
Bebeğin erkek mi canım. Benim doktorum erkek annelerinde daha fazla karşılaşıyoruz bu sıkıntıyla demişti...Ay inçaAllah bende normal yaparım saglıkla inşaAllah benmkde gecer aaol canım Allah razı olsun senden