31 haftalık hamileyim ve kalça ağrısından yürüyemiyorum benim gibi olan var mı?

Daha bugun gitti hasekiye rontgen emar. Cekmen lazım net bi tanı için bebegini riske atıp cekysn cek getir dedi ama yerinde olsam istirahat ederim dogumdan sonrada emarıma girerim dedi ve geldik suan bklyrm sadece doğumu inşaAllah kendiliğinden gecer nediyim
Umarim en kısa sürede iyi olursun ..yine de doktorundan rahatlatacak birşeyler isteseydin keşke ..

Kendimi zorlaya zorlaya yürüdüm , açıldıkça biraz daha azaldı ağrılarım hareket ettikçe falan. Mecburen yürümek zorundaydım zaten , küçük çocuk vardı evde bakacakta kimse olmayınca ağlaya sızlaya çok şükür doğumla geçti.
Normal doğum yaptım ben. Kemik erimesi için hiçbir özel test emar falan istemedi sadece söylediğim sıkıntıları anlatınca direk kemik erimesi demişti.
İnşallah sende sağlıkla kurtulda geçsin gittin ağrıların
Senin jinekolgun mu teşhis etti

Evet, farklı bir doktora daha gitmedim bu sorun için...
Iyi bir doktormus benimki hayatı boyunca hamilelikten dolayı yuruyemeyen kimse görmediğini benim nazlandigimi söylemişti.Hala agrilariniz oluyor mu benim sol kalcam ağrır arada

Iyi bir doktormus benimki hayatı boyunca hamilelikten dolayı yuruyemeyen kimse görmediğini benim nazlandigimi söylemişti.Hala agrilariniz oluyor mu benim sol kalcam ağrır arada
Bende anlayamıyorum nu doktorları , nazlansam sanamı nazlanırım yahuu. Evimde eşim ailem varken Allah allah.
Ben şuan yine hamileyim canım 17 haftalık evet ağrım var ama diğer hamileliğime bakarak çok azz . Bilmiyorum belki saçma gelebilir ama bu bebek kız belkide ondan daha az diyorum ağrıyı.
Ama dediğiniz gibi gebelikten öncede ara ara ağrım oluyordu... Sizdemi şuan hamilesiniz?

Bende anlayamıyorum nu doktorları , nazlansam sanamı nazlanırım yahuu. Evimde eşim ailem varken Allah allah.
Ben şuan yine hamileyim canım 17 haftalık evet ağrım var ama diğer hamileliğime bakarak çok azz . Bilmiyorum belki saçma gelebilir ama bu bebek kız belkide ondan daha az diyorum ağrıyı.
Ama dediğiniz gibi gebelikten öncede ara ara ağrım oluyordu... Sizdemi şuan hamilesiniz?
Yok ben değilim nasıl yeni 1. Hamilelikte olunca 2. Hamilelikte de mi oluyormus

Yok ben değilim nasıl yeni 1. Hamilelikte olunca 2. Hamilelikte de mi oluyormus
Evet aradan 3 yıl geçti ama o kalça ağrısı yeniden başladı bir aydır var. Şimdilik sadece magnezyum başladı doktor ve günlük kullandığım vitamin. İlk hamilelğimde hiç olmamıştı ikincide başladı sanırım bunda da devam edecek :KK43::KK43:

Evet aradan 3 yıl geçti ama o kalça ağrısı yeniden başladı bir aydır var. Şimdilik sadece magnezyum başladı doktor ve günlük kullandığım vitamin. İlk hamilelğimde hiç olmamıştı ikincide başladı sanırım bunda da devam edecek :KK43::KK43:
Ben de bir an korktum tekrarlıyor diye çok erken başlamış ama son trimasterda oluyor diye biliyorum ben

Ben de bir an korktum tekrarlıyor diye çok erken başlamış ama son trimasterda oluyor diye biliyorum ben
Sanırım bizim vücuttaki depolara bağlı , yerine koyamamışım giden kalsiyumu ki daha erken başladı bu sefer :KK43:
Beslenmenize dikkat edin , hatta ölçtürün vitamin değerlerinizi...

Canım lendine dikkat et agır kaldırma sutunu yogurdunu vr maden suyunu ksik tutma biraz zaman alıyo ama agrılsr hafifliyo ben yeni yeni deyneklerle yürümeye başladım..

Canım lendine dikkat et agır kaldırma sutunu yogurdunu vr maden suyunu ksik tutma biraz zaman alıyo ama agrılsr hafifliyo ben yeni yeni deyneklerle yürümeye başladım..
Ben doğum yapalı 1.5 yıl geçti çok şükür topallamam falan geçti ama kalcam arada yokluyor

Arkadaslar 31 haftalık hamileyim ve bacak agrısından yürüyemiyorum 2 aydır kramplarla başlayan ağrılar beni yataga hapsetti suan yavas yavas deyneklerle yürümeye başladım gitmedigim doktor kalmadı herkez bişey söyledi en cokda hamılelıge vurdular kalça agrısonı benim gibi olan varmı arkadarslar.. Cok üzgünüm
Cami merhaba senin gibi bende 2 hafta kadar yaşadım bunu ve berbat bir şey seni anlıyorum resmen felç oldum diyordum jel vermişti doktor hiç bir ise yaramadı evin içinde ayağa kalkamayaip defalarca ağladım sonra bol muz ve badem yedim bilmiyorum onun etkisi mi oldu sonra geçti şükür şimdi iyiyim ama öyle kalacağım sandım bir ara Allah şifa versin bende badem ve muz i dene

Cami merhaba senin gibi bende 2 hafta kadar yaşadım bunu ve berbat bir şey seni anlıyorum resmen felç oldum diyordum jel vermişti doktor hiç bir ise yaramadı evin içinde ayağa kalkamayaip defalarca ağladım sonra bol muz ve badem yedim bilmiyorum onun etkisi mi oldu sonra geçti şükür şimdi iyiyim ama öyle kalacağım sandım bir ara Allah şifa versin bende badem ve muz i dene
Denemedgm sey kalmadı diyebilirm sen 2 haftayla ıyı kurtarmssn ben tam 2 ay ve simdi koltuk deyneklrıyle yuruyrm agrılarım felçlikten cıktı bıde desteksız yurusem inşaALLAH.. Bide normal doğum istiyorum inşallah 1 bucuk ay içinde toparlarımda normal olur.. Korkuyorum

Seninki nezmn başlyp ne zmn btti peki? Ve sga sola yatabılıyomydn
32. Hafta da başladı doğumdan 4 ay sonra falan bitti ol kötüydü ağrım çok yoktu ama ayakta duramiyordum yuryemiyordum ve en önemlisi çocuğuma bakamiyordum topal topal idare ettim çok şükür geçti ama arda yoklar orasi

Denemedgm sey kalmadı diyebilirm sen 2 haftayla ıyı kurtarmssn ben tam 2 ay ve simdi koltuk deyneklrıyle yuruyrm agrılarım felçlikten cıktı bıde desteksız yurusem inşaALLAH.. Bide normal doğum istiyorum inşallah 1 bucuk ay içinde toparlarımda normal olur.. Korkuyorum
Bu hastalığa sahip insanların normal doğum yapmaması gerek tabi her doktor bilmiyor bunu iyi dir doktor bulup sezaryen yap ben oluyordum doğumda çocuğu cikartamadilar kalçamda kocaman ödem var çocuk rahim kanalında çok beklediği için mikrop kaptı 1 hafta küvezde kaldi

X