31 haftalık hamileyim ve kalça ağrısından yürüyemiyorum benim gibi olan var mı?

32. Hafta da başladı doğumdan 4 ay sonra falan bitti ol kötüydü ağrım çok yoktu ama ayakta duramiyordum yuryemiyordum ve en önemlisi çocuğuma bakamiyordum topal topal idare ettim çok şükür geçti ama arda yoklar orasi
Bu hastalığa sahip insanların normal doğum yapmaması gerek tabi her doktor bilmiyor bunu iyi dir doktor bulup sezaryen yap ben oluyordum doğumda çocuğu cikartamadilar kalçamda kocaman ödem var çocuk rahim kanalında çok beklediği için mikrop kaptı 1 hafta küvezde kaldi
Ay Allahım bende sezeryanı kaldıramam die düşünütorum normal istiyorum ama normalide mümkün degildir bu halde heralde.. Koltuk deyneklerıyle yürüyorum annemde kalurm ıkı aydr deynklede yeni yeni yürümeye basladım.. Allah yardımcım olsun nediyim. haklsın

Bu hastalığa sahip insanların normal doğum yapmaması gerek tabi her doktor bilmiyor bunu iyi dir doktor bulup sezaryen yap ben oluyordum doğumda çocuğu cikartamadilar kalçamda kocaman ödem var çocuk rahim kanalında çok beklediği için mikrop kaptı 1 hafta küvezde kaldi
Bacak agrısıyla nasıl noröal dogum yaptın helal olsun

Bacak agrısıyla nasıl noröal dogum yaptın helal olsun
Gerçekten çok zordu kenarlara tutuna tutuna dogumhanye gittim cahillikyen başka bir şey değil hastanın hem hastalığıni bilmiyorsun hem normal doğuma sokuyorsun Allah'tan çocuğa bir şey olmadı şu an çok sağlıklı sukur

Gerçekten çok zordu kenarlara tutuna tutuna dogumhanye gittim cahillikyen başka bir şey değil hastanın hem hastalığıni bilmiyorsun hem normal doğuma sokuyorsun Allah'tan çocuğa bir şey olmadı şu an çok sağlıklı sukur
Allah analı babalı buyutsun darısı başıma inşaAllah

Denemedgm sey kalmadı diyebilirm sen 2 haftayla ıyı kurtarmssn ben tam 2 ay ve simdi koltuk deyneklrıyle yuruyrm agrılarım felçlikten cıktı bıde desteksız yurusem inşaALLAH.. Bide normal doğum istiyorum inşallah 1 bucuk ay içinde toparlarımda normal olur.. Korkuyorum
Çok şükür 2 hafta ile kurtardım bitmeyecek sandım rabbim sifani versin

X