Sunucunuzu yazarmisiniz:) yumurta kac taneydi kaç mm diBende 28" aralıkta oldum ama daha iğneden sonra 8 günüm ben 4 5 gün beklicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sunucunuzu yazarmisiniz:) yumurta kac taneydi kaç mm diBende 28" aralıkta oldum ama daha iğneden sonra 8 günüm ben 4 5 gün beklicem
Tabiki yazarım cnm benim 2tane yumurtam vardı biri 18"mm biri 20mm. CanmSunucunuzu yazarmisiniz:) yumurta kac taneydi kaç mm di
Peki senin kaç taneydiiSunucunuzu yazarmisiniz:) yumurta kac taneydi kaç mm di
Benim sol tarafta tek yumurtam vardı 20 mmPeki senin kaç taneydii
Sizde ihtimal daha yüksek:) inş hayırlı haber alırsınız ilk denemeniz miTabiki yazarım cnm benim 2tane yumurtam vardı biri 18"mm biri 20mm. Canm
Bakiyorum herkez daha şimdiden test yapıyor açıkçası pekte kendimi yipratmiyorum.Benim sol tarafta tek yumurtam vardı 20 mm
Daha önce gebe kaldım 5 haftalık Ken kalbi durdu ve sol tupum le alındı 9 aydır olmuyordu. Şuan ilk tedavim.Sizde ihtimal daha yüksek:) inş hayırlı haber alırsınız ilk denemeniz mi
Bi problem yoksa olur inş herangi agri bisey hissediyimusunDaha önce gebe kaldım 5 haftalık Ken kalbi durdu ve sol tupum le alındı 9 aydır olmuyordu. Şuan ilk tedavim.
Senin ilk tedaviminmi. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahBende beklerim normalde de 12 ocak eşinin doğum günü tesadüf ill doğum günü kutlucaz kendisinin 10 . Gun oluyor çıksada supriz yapsam diye dua ediyorum yoksa beklerim ben
Valla cnm iğneyi kendim oldum. İlk iki gün yanma ve kasık bel ağrısı oldu. Şuan arada çok az. Kasık ağrısı giriyor başkada bir şey yokBi problem yoksa olur inş herangi agri bisey hissediyimusun
Hayırlısı olur inşallah. Yașin kaç pekiyeni başladık tedaviye
çift çizgiyi göreceğin zamanda olur canımÖylede bugün çıkmayınca üzüldüm moralim düştü hemen ☺
Siz gebesiniz sanirim belirtilerinizi bize yazar misiniz ben de 8 ocakta vuruldum ignemiBende 27 aralık da vuruldum ine yi beklemedeyim bende![]()
Evet hamileyim canım belirti olarak göğüslerde asiri şişlik ve ağrı var üzerinde damarlar belli ve ucunda küçük küçük kabarcıklar var di kabızlık var di kasıklarda ara ara batma oluyor ağrı oluyordu bide böyle adet olacakmışım gibi arada ağrı giriyorduSiz gebesiniz sanirim belirtilerinizi bize yazar misiniz ben de 8 ocakta vuruldum ignemi