• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 31 ARALIKDA CATLATMA IGNESI

• Konu Sahibi Konu Sahibi deva2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende beklerim normalde de 12 ocak eşinin doğum günü tesadüf ill doğum günü kutlucaz kendisinin 10 . Gun oluyor çıksada supriz yapsam diye dua ediyorum yoksa beklerim ben

Bende beklerim normalde de 12 ocak eşinin doğum günü tesadüf ill doğum günü kutlucaz kendisinin 10 . Gun oluyor çıksada supriz yapsam diye dua ediyorum yoksa beklerim ben
Senin ilk tedaviminmi. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bugun asilama sonrasi 6. Gunum bitiyor. Catlatma ignesininde 8. Gunu sayilir.
Kasik ve gogus agrisi var
İgnenin etkisimi bilemiyorum. İlk asilamamda da olmustu. O tutmustu. 12. Gun kan testinde ogrenmistim. Bunda 15. Gun cagirdi doktor test icin. Hakkimizda hayirlisi. Belki doktora gitmeden bir gece once yada o sabah idrar testi yaparim.

Kizlar bugun pembe beyaz bir kanamayla acile gttim degerim 0.79 cikti persembe bir daha kan vericem sizde duulrumlar nasil acayip kasikalrim agriyor

Siz gebesiniz sanirim belirtilerinizi bize yazar misiniz ben de 8 ocakta vuruldum ignemi
Evet hamileyim canım belirti olarak göğüslerde asiri şişlik ve ağrı var üzerinde damarlar belli ve ucunda küçük küçük kabarcıklar var di kabızlık var di kasıklarda ara ara batma oluyor ağrı oluyordu bide böyle adet olacakmışım gibi arada ağrı giriyordu

Back