• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 31 ARALIKDA CATLATMA IGNESI

• Konu Sahibi Konu Sahibi deva2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 27 aralık da vuruldum ine yi beklemedeyim bende🤗

Günaydın arkadaşlar ine vurulduktan sonra belirti falan varmi

Bende bugün vuruldum iğnemi 🤗 bende beklemedeyim 🤗

Bende 25 aralıkta vuruldum bugün test yaptım ama çıkmadı çok mu erken yaptım acaba

Merhaba arkadaslar bende 31 Aralık ta vuruldum.iğneden sonra belirtisi olan varmıı

Bende 2 aralıkta iğne oldum. Ertesi günü kasikta çok agri oldu yumurta aki seklinde akinti oldu sonra kaşık agrisi hafifledi bugüne hiç kalmadı diyebilirim. Başkada herangi bir belirtim olmadı. Cuma gunü 8. Gun test yapmaya başlayayım diyorum 3 gün üst üste ne dersiniz?

Gögüslerim 4. Gun basladi agrimaya. İlk gunlerde yoktu. Kasik agrisi,sislik ,gaz ve biraz kabizlik var. Normalde hic kabizlik sorunum yoktur. Ama bilemiyorum ne dusunecwgimi artik
Bende olmadı diye düşünüyorum cünkü hiç belirti yok bende. Beklemek cok zor 🙄

Bende 2 aralıkta iğne oldum. Ertesi günü kasikta çok agri oldu yumurta aki seklinde akinti oldu sonra kaşık agrisi hafifledi bugüne hiç kalmadı diyebilirim. Başkada herangi bir belirtim olmadı. Cuma gunü 8. Gun test yapmaya başlayayım diyorum 3 gün üst üste ne dersiniz?
8.gün cok erken canım iğnenin etkisiyle çizgi cıkabilir en erken 11.gün yapmalısın

Back