Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
❤Ben 28 aralıkta oldum iğneyi beklemedeyim
canım biraz daha bekle öyle yapBende 25 aralıkta vuruldum bugün test yaptım ama çıkmadı çok mu erken yaptım acaba
Adetime kadar bekliyim mademcanım biraz daha bekle öyle yap
Çok tatlı bir heyecan yaa beklemekAdetime kadar bekliyim madem
Öylede bugün çıkmayınca üzüldüm moralim düştü hemenÇok tatlı bir heyecan yaa beklemek![]()
canim bende 28 aralıkta vuruldum.
Ben 28 aralıkta oldum iğneyi beklemedeyim
Gögüslerim 4. Gun basladi agrimaya. İlk gunlerde yoktu. Kasik agrisi,sislik ,gaz ve biraz kabizlik var. Normalde hic kabizlik sorunum yoktur. Ama bilemiyorum ne dusunecwgimi artikMerhaba arkadaslar bende 31 Aralık ta vuruldum.iğneden sonra belirtisi olan varmıı
Bende olmadı diye düşünüyorum cünkü hiç belirti yok bende. Beklemek cok zorGögüslerim 4. Gun basladi agrimaya. İlk gunlerde yoktu. Kasik agrisi,sislik ,gaz ve biraz kabizlik var. Normalde hic kabizlik sorunum yoktur. Ama bilemiyorum ne dusunecwgimi artik
8.gün cok erken canım iğnenin etkisiyle çizgi cıkabilir en erken 11.gün yapmalısınBende 2 aralıkta iğne oldum. Ertesi günü kasikta çok agri oldu yumurta aki seklinde akinti oldu sonra kaşık agrisi hafifledi bugüne hiç kalmadı diyebilirim. Başkada herangi bir belirtim olmadı. Cuma gunü 8. Gun test yapmaya başlayayım diyorum 3 gün üst üste ne dersiniz?
Üst üste 3 gün yapıp değerlendireyim diyorum 8.9.10. Gunler8.gün cok erken canım iğnenin etkisiyle çizgi cıkabilir en erken 11.gün yapmalısın