30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

kızlar bişe sorcam hamilelikte kasık ağrısı oluyo mu? sağ kasığımda bazen ağrı oluyo dizimi falan kaldırdığımda falan..

Aylinim canımm benden sana tavsiye bir ajanda al her gün kısa kısa bişeyler yaz
sonra okuyunca çok duygulanacaksın vay be ne günlerden geçmişim diyeceksin
hem bebişine de hatıra olur
bu arada son haberler nasıl girdin mi usg ye

benim sol tarafımda göbeğime yakın yerde ağrı başladı sabahtan beri, zaman zaman hafifleyip bazen cok şiddetli oluyor, normal midir ki? 20. haftadayım böyle bi ağrı hatırlayan varmı hamileyken arkadaşlar, sabaha gecmezse gidicem doktora da siz yaşadınız mı böyle agrı, sürekli devam edecek mi bu haftadan sonra??

kızlar, haber vermeye geldim, rahim içinde üç tane kese gördük karından ultrasonla, ikisi çok güzel, biri çok düzgün diil gibi, bi tanesinin kalp atışını gördük, diğeri de görünüyo gibiydi..
ancaaak bende hiperstimülasyon sendromu olmuş, sağ yumurtalık büyümüş baya, karın içinde bu yüzden sıvı toplanmış ve rahim dışında da keseye benzer bişe gördü dr, ama yumurtalığa ait doku da olabilirmiş, yani (Allah korusun) dış gebelik şüphesi de var ek olarak... yarın sabah hastaneye yatıyorum, ileri tetkikler yapılacak ve hiperzottirik kontrol altına alınıp geriletilecek inşallah, zira o da tehlikeliymiş.. öyle işte dua edin nolur, bebişlerin biri kaybolup ikiye düşebilir belki.. inşallah dış gebelik diildir o, içi boş gibi.. çabucak yoluna girer inşallah...

ben de bazen göbek deliğinin çevresinde olurdu dr olabilir demişti ama dikkatli olalım demişti ağrı artarsa ara derdi bana
caaaaaanııım herşey güzel olacak duamız senle ve yeğenlerimizle bitanem çok öpüyoruz sizi

canım yüreğim ağzımda okudum yazdıklarını çok endişelendim çok merak edeceğim seni tüm kalbimle dua ediyorumm herşey güzel olacak ne olur habersiz bırakma dualarım seninle

hcg değerinin yüksek olması bunlarla ilgiliymiş demek ki aylin (
güzel haberlerle gel bir dahaki sefere, dua etmekten başka bişey gelmiyor malesef elimden (
RABBİM ayırmasın meleğini senden, bu kadar yaklaşmışken mutluluğa...

ben de bazen göbek deliğinin çevresinde olurdu dr olabilir demişti ama dikkatli olalım demişti ağrı artarsa ara derdi bana

gecti lovelim sabaha kadar, ayaklarımı kaldırıp uzandım bayağı, gece yatana kadar hafif sızı kalmıştı, sabaha gecmişti şükür, bugun gittim doktora anca korkacak bişey yok kese genişlerken yapabilir bazen dedi :44: olmaz bir daha umarım, insan kendi acısından sızısından geciyormuşda bebeğe bişey oluyorda diye cok korkmuştum,şükür ki kıpırdamaya başladı 2 gündür yeni yeni :)

Aylinimde hissetsin bunları 3-4 aya kadar inşALLAH..dualarımdasın Aylinimmm :26:

kızlar çok sağolun..
habersiz bıraktım ama bugün eve gelebildim, az önce..
özetle, ohss (overyan hiperstimülasyon sendromu) çok fazla diilmiş, sadece hergün bir serum takıldı, tuzsuz yedim , içtiğim sıvı ile iş.diğim sıvı ölçüldü falan ohss epeyce rahatladı, çok şükür dış gebelik görülmedi. üç tane gazozcu kurulmuş içerde :))) çok kötü kramplarım oldu 2 kere falan, magnezyum verdi dr.. hayırlısı. aslında dün taburcuydum ama sabah 2 saatin içinde kırgınlık, ateş ve baş ağrısı gelişince bir gün daha kaldım.. bugün saldılar. gelir gelmez de size yazıyorum.. çok şükür..

aylinnnnnn çokkkk mutlu oldummmmmmmmm maşalllaaahhhhhh 3 yeğenimiz oluyor maşallahhhhhhhh
her gün dua oku onlara aylinimmmm bol bol dinlennnnn iyi beslennn ay sanki benim olacak nasıl heyecanlandımmm

sonuçta sorun yok dimi aylin, cok şükür...
ohss olacak kadar cok yumurtan gelişmiş demek, iyi yine 3üz senin bebeler o ohss olan yumurtalarda sperm yakalasaydı sen bak göbüşdeki bebeciklerin sayısına :))
maşallahın varmış, aman nazarlardan korunasın tü tüüü tüüü :)))

sağlıklı bi hamilelik için dua et kendine bol bol olur mu, bende ederim aklıma geldikçe, sne de bana dua et..en cok hitiyacımın olan sey dua artıkın :26::26::26:

kızlar bugün memlekete gidiyorum haberiniz olsun
güle güle git gel Loveli, gelmişisndir muhtemelen yarın sabah okul var dimi :44: yeni okduum napiim yazayım dedim :89:

güzeller selam,nasılsınız?
biz doktor kontrolünden geliyoz, bebişlerin üçü de sağ salim duruyolar maşallah :)) ve iki tanesinin hareketlerini bile gördüüüm
doktor 12. hafta gibi birini sonlandırmayı önerdi, ama öyle tatlılarki, hele biri kıpır kıpırdı maşallah.. nasıl kıyarız! eşimle karar aldık, 12.haftaki durumlarında da gerçekten ciddi bi risk oluşmazsa dokunmicaz... Allahın verdiği cana biz nasıl kıyarız! Allahım gücünü kolaylığını da verir inşallah, Ona sığındık.. Hayırlısını diliyoruz...

canım benim, Allahım sağlıkla tamamına erdirsin hepimizin hamileliklerini.. amin :) bi sorun yok di mi?

inşallahhhhhh sorun olmayacak canım Allahın izniyle üçü de kalcak inşallahhhhhh

amin aminn..
yok ta 1 hafta kadar geriden geliyor boyu-kilosu gelişimi. olur bazen dedi doktor ama neden olduyor diye de kendimi suclamıyor değilim toparlar inŞALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…