kızlarr ben şimdi bebeğe alınacaklar listesi hazırlıyorum...detaylı bişi...burda yayınlıycam ekleme çıkarma yaparız..bebek bekleyen annelere fikir olur diye düşündüm...annelerinde tecrübelerinden yararlanırız hem..bitti sayılır akşama buraya çizelge yapar yazarım...
kk dışından gelenler olmuş o yüzden başka bir grup kuruldu hala ekleme yapıyor kızlar anlayacağın karışık oralar kkdan olmayanları çıkarıyorlarrr
ben de hep badi giydirdim alttan çıtçıtlı olanlardan çok memnunum bide ayaklı pijamalar
evinde bakacaksa olmaz senin evinde baksın keşke annen baksa ne iyi olurdu
hemen not aldım idilbaby i :))iyi geceler kızlarrrr
kızlar benim içimden hiçbişi yapmak gelmiyor, yapacak o kadar çok şeyim var ki oysa..Siz de de böyle bir durum var mı? Kendimi uykusuz ve yorgun hissediyorum.
loveli face'de kurulan grup dağıldı mı, ben anlamadım, kim kimi istemedi de problem çıktı? ne güzel herkes tecrübesini, derdini paylaşıyordu..başka bir grup kuruldu ama biz davet edilmedik galiba..sanki burada yazsalar ne olacak?Hem arkadan gelenler de tecrübeleri okuyor burda.insan bazen eskide kendi yazdıklarını bile okuyunca bir hoş oluyor. Mert Eren napıyo annesi?
Ege'den hiç haber yok. Annesi oğluşundan anlatsana büyüdü mü? Bizimki yerde yuvarlansın diye uğraştıkça poposunu geri atıyor, tembelişkom benim. Hiç kımıldamayacak, kucakta öyle bakınacak velet..
hamişler bu testleri hiç kafaya takmayın, bakın bize ne test kaldı en bişi. hepsi olasılık hesabı. Dua edin bolca dinlenin, inşallah Rabbim özürsüz kusursuz sağ sağlim kavuşturacak sizi..
alınacaklar listesi bende de vardı. Size en büyük tavsiyem, doğum yapacağınız aya göre kıyafet alın. Sonra benim gbi bir sürü işe yaramaz badi ile kalakalırsınız. Zaten ebnimki badiyi d esevmiyor. Zıbın en iyisi, önden diydirilenler..Ben artık yerimi buldum ..idilbabyperakende ...adresinden alıyorum , çok da kaliteli, kıyafet alacaklara duyurulur. Reklam yapmış gibi olmayayım ama adamlar işlerini iyi yapıyor. hepsiburadadan 5 ayaklı pantolon aldım, hepsini 9 aylık sipariş verdim, bol bol olsun diye 1 yenidoğan, 1adet 3aylık, 2 adet 6 aylık, 1 adet 9 aylık geldi. Mail attım şimdi ben bu yenidoğanı ne yapıcam diye, hadi öbürlerini bir şekilde giydiririm de..Zaten dışarı çıkamıyorum nasıl kargoyla geri göndereyim, hiç ses çıkmadı. Oysa ondan sonra idilden aldım hep maşallah hiç sorun yaşamadım. her siparişime de hep hediye bişiler gönderdiler, en önemli hediyesi de malları kaliteli. Özellikle kışlık kıyafetlerini alıyorum oğluşuma. Son siparişimde kozmonot aldım kızlar dışarı çıkarken giydiriveriyorum, çok rahat. uzun lafın kısası mevsime uygun alın eşyalarınızı...
bence de sizin eve gelecekse sorun olmaz ki,eşide 8 yaşındaki couguda kendi evinde sonuçta..Çılgınımın doğumu mu yaklaştı, maşallah? Daha dün hamile kalmıştı..Zaman nasıl akıp gidiyor..
biz de hamiş kalmayı bekledik, sonra hamişlik telaşları, şimdi bebişler büyüyor maşallah..kızlar ya bir bakıcı buldum çok iyi birine benziyor ama ufak çocuğu var 8 yaşında ve eşinin alkol problemi var. Ama teyzemiz çok iyi birine benziyor, çocukla iletişimi ve bakımı çok hoşuma gitti. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Merhaba kızlar,
Loveli Eren nasıl oldu? Biz salı günü dr gittik çok şükür herşey normalmiş. Kilo alımı da ek gıdaya geçme vakti geldiği için durmuş, sen başla normale döner dedi. Kan damlası verdi ama ben vermek istemiyorum. Kuru üzüm ve kuru kayısı kaynatıp suyunu mamamsına katıyorum, pekmeze de başalyacağım haftaya inşallah.
Bugün 2. sebze çorbamızı yaptım henüz vermedim. patates ve havucu haşaldım içine 1 çay kaşığı irmik koydum bakalım yiyecek mi? Mamalarına zeytinyağı koyuyorum, kabız olmasın diye. Bugün henüz kaka yapmadı inşallah bir problem yoktur. Suyu içmeyi sevmediği için de ya ayran şeklinde veriyorum yada üzüm kayısı suyu ile tatlandırarark.
Sizler neler yapıyorsunuz?
Bakıcı olayını da askıya aldım bakalım bu akdın biraz devam etsin, hayırlısı diyorum. Ders çalışmak zorundayım ama çalışamıyorum, daha iyisini bulana kadar bu duruma muhtacım. Sabah ola hayrola.
Loveli ve diğer annişler bir site buldum aylara göre ek gıda tarifleri var , basit, tam abna göre. Siz de bir göz atın. LOvelim senin tarifler çok ayrıntılı geliyor henüz bana ilerleyen zamanlarda onlara da başvuracağım inşallalh. kızlar uğprayamazsam merak etmeyin , çalışmak zorundayım, inşallah..
Hamişler sizler ne durumdasınız? Ya neden kimseden ses çıkmıyor. Sezen nerelerde? Hamişler bizim muhabbetimizden sıkıldıysa anneler topiğine geçelim siz buradan devam edin..
yok sıkılırmıyız hiç Neşecim..bi Venüs bi ben varırım hamile olupta ugrayan,bizde zevkle okuyup bilgi ediniyoruz yaptıklarınızdan...küçük notlar bile alıyorum ben minikkağıtlara :)
Loveli ben dün sağlık ocagına gittim..pek bi ilgiliyidler..gündüz 8.30 gibi gelde kan alalım,belki ek ilaca başlarız dediler, yüüzmden beliiymiş demir eksikliğim( hemşire anladı yani... ben de elevit kullanıyroum dedim.tamam işte kan tahliline göre demir ilacı başlatabilri dr dedi... Ne dersiniz siz? sağlık ocagı dr.unun verdiği ilacı kullanmalıyım kadın-doğum dr.u vermeden?
suyu kaşıkla ver neşe ve bir süre çıkarma kaşığı ağzından canım bir de böyle deneMerhaba kızlar,
Loveli Eren nasıl oldu? Biz salı günü dr gittik çok şükür herşey normalmiş. Kilo alımı da ek gıdaya geçme vakti geldiği için durmuş, sen başla normale döner dedi. Kan damlası verdi ama ben vermek istemiyorum. Kuru üzüm ve kuru kayısı kaynatıp suyunu mamamsına katıyorum, pekmeze de başalyacağım haftaya inşallah.
Bugün 2. sebze çorbamızı yaptım henüz vermedim. patates ve havucu haşaldım içine 1 çay kaşığı irmik koydum bakalım yiyecek mi? Mamalarına zeytinyağı koyuyorum, kabız olmasın diye. Bugün henüz kaka yapmadı inşallah bir problem yoktur. Suyu içmeyi sevmediği için de ya ayran şeklinde veriyorum yada üzüm kayısı suyu ile tatlandırarark.
Sizler neler yapıyorsunuz?
Bakıcı olayını da askıya aldım bakalım bu akdın biraz devam etsin, hayırlısı diyorum. Ders çalışmak zorundayım ama çalışamıyorum, daha iyisini bulana kadar bu duruma muhtacım. Sabah ola hayrola.
Loveli ve diğer annişler bir site buldum aylara göre ek gıda tarifleri var , basit, tam abna göre. Siz de bir göz atın. LOvelim senin tarifler çok ayrıntılı geliyor henüz bana ilerleyen zamanlarda onlara da başvuracağım inşallalh. kızlar uğprayamazsam merak etmeyin , çalışmak zorundayım, inşallah..
Hamişler sizler ne durumdasınız? Ya neden kimseden ses çıkmıyor. Sezen nerelerde? Hamişler bizim muhabbetimizden sıkıldıysa anneler topiğine geçelim siz buradan devam edin..
sitenin adı, bebekyemeklerim..google 'a yazın çıkar kızlar..bakın bakalım siz beğenecek misiniz?
Elif'e ne oldu? Herkes nereye gitti? Face'e taşındık da haberimiz mi yok? Lovelim face'd efotolarını gördüm çok şirinsiniz maşallah..Canım bu yaptığın çorbaları rondodan geçiriyor musun? Pırasayı nasıl yiyor yavrucak? Ay bu saydıklarını ben bile yiyemem..Canım ben de çorbaya başladım ama yavaştan. <Önce patates ve havuçla ama çok az ve sulu. Hızlı giriş yapmayayım dedim sen dediğinde haklıdın. Suyu sululkla veriyorum kaşıkla verirsem boğuluyor gibi yapıyor. Sulukla oynarken alnamıyor:)) Gene uyandı yaramaz..Bu çocuk uyuyamadığı için kilo alamıyor bence..Bugün balkabağı yaptım az şekerli, ondan vericem rondadan geçirip. Şimdi yoğurt zamanı..Canım sen belli bir düzen oturtmuştun şunun vakitlerini bidaha yazar mısın ben de uygulayayım..Sezen de uğramaz oldu, onun fotolarına da baktım maşallah çok tatlılar. Özeniyorum bi ben koyamıyorum foto yaaaaa...
Hamişler, nerdesiniz????
çatalla eziyorum büyük kalırsa blendırla üstünden geçiyorun
oğlan yiyor tadı güzel kızzzseviyor sade çorba sevmiyor
ben de az az başladım aynı çorbayı 2-3 kere yedirdim sonra bir sebze ekledim canım
Neşecim geç oldu ama çok şükür ancak gelebildim bu sayfaya.30 lu yaşlarda gebe kalamayanlardan nihayet kalanlara geçebildim.Tabi buraya gelene kadar yaş da geçti 35 oldu.Olsun rabbime binlerce şükür ilk kez hamile kalabildim.İnşallah sağlıkla devam eder ve dünyaya da getiririrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?