cts çok hastalandım 39,5 derece ateş hastanedeydim serum falan..oğluma geçmesin de ben herşeye razıyım çok salgın var kızlar bi de grip astımımı tetikledi iki atak atlattım..
cts çok hastalandım 39,5 derece ateş hastanedeydim serum falan..oğluma geçmesin de ben herşeye razıyım çok salgın var kızlar bi de grip astımımı tetikledi iki atak atlattım..
ben de 31 yaşındayım 17 haftalık hamileyim ::)))
neşecim ben bu hafta alıcam bunu deneyeyim sana söylerim memnun kalırsam sen de alırsın canım
Merhabalar herkese...
kardeş topic olmasına ragmen bi tuhaf geliyo buraya gelmek :))
amma velakin neşemeşe veya lovelicim bi kitaptan bahsetmişitniz bi aralar...
hamilelerin mutlaka okuması gereken cok güzel bi kitap demiştiniz...
bende okumak istiyorum da not almamışım bi yere hamie kalabilecegime umudum olmadıgı için sanıyorum...
hatırlayabiliyor musunuz o kitabı?
canım büyük geçmiş olsun...
tebrikler canım, sık sık gel buraya
canım eşimin alacağını sanmam ama gene de merak ettim, bliyorsun artık ben 1 yıl maaş alamıyorum( eşe tabiyiz...
hoşgeldin canım...tracy hugh "bebek bakım sorunlarına mucize çözümler" bunu soruyorsan..ben hala bakıyorum , faydalanıyorum da..Diyeceksin uyguluyor musun? Malesef, onun hatalı ebeveynlik dediği herşeyi yaptım..içindeki bilgiler çok faydalı, mutlaka oku...benimki çığlık atmaya başladı gene, hepinizi öpüyorum. ovitrelleye ihtiyacı olan varsa vermek istiyorum, hatırlatayım dedim...
nesecim bilmiyomki adını işte.. ama cok eglenceli ve ögretici demiştiniz.. ahh kim yazmıştı o iletiyi bi hatırlasameglencelimi snein deidğin bu kitap.. Hamile olmadan önce başladığım bi kitap var elimde,roman onu bitereyim hemen alıcam hamilelikle ilgili bi kitap, bu dediğine de bakarım raflarda görürsem.. Ama kitapyurdunda bakrken "anneeee ,anne oluyroum" ve "eyvah anne oluyroum" isimli 2 kitaba denkgeldim... onlara da heveslendim baya.. eglenceli bişeye benziyolar
neşecim izin alamadımve bugün okula başlıyorum moral sıfır yaniiiiii
erene komşum bakacakgüvenilir ve sevdiğim biri
ama oğlumdan ayrılmak zor az ders aldım ama yine de kötüyümm
ben bu hafta başlıyorum canım yoğurtla başlıcam önce sonra çorbalar hadi hayırlısıı
neşecim bizim burda kadın ücretleri 700-800 civarı..ben yaz sonuna kadar kendim bakacağım sonra sanırım kadın bulmak zorunda kalacağım.şimdiden yaz gelmesin istiyorum oğlumdan nasıl ayrılıcam bilmiyorum çalışmayan anneleri kıskanıyorum..
lovelicim komşun bakacaksa ne güzel en azından bildik birisi
kızlar 14 şubat sevgi gününüz kutlu olsun. Mevlit kandiliniz de mubarek. Ya şu işe bak bu akşam hangisini kutlayacağız şaşırdık:)) benim eşim zaten sevgililer gününü kutlamıyor da "sevgilisi olan düşünsün" demişti bir arkadaş toplantısında:)) fesüphanallah
.
kıyamam canım sana yaaaa, offf bu çok kötü olmuş. canım en azından ders sayını az tutmuşsun bak, ya benim gibi sabah 8 akşam 5 bir işte çalışsaydın..Komşunun güvenilir olmasına sevindim. Benim d ebakmak isteyen bir komşum var ama eşim istemiyor. çocuğu çok yaramazmış..bakalım bizim izin bitince biz ne yapıcaz? Şimdi sen derslerden de bişi anlamazsın, alın hep Erende olur. Kız yakın olsaydık benimkiyle bir bakıverirdim :))
hergün yoğurt yapılacakmış dimi? Taze taze. Bizim komşular öyle yapyordu eskiden. Ne çorbası vericen? Ben d ekavanoz maması tattırayım dedim, velet sebzeyi öğürdü, meyveyi şıp şıp yedi...Çok yaramaz bunlar ya..Canım bu ek gıdalar konusunda çok bilgisiim ben de seni takip edeyim bari..Babası doktora da götürmüyor, kime sorayım dimi ya?
komşumun bebeği yok olsa vermezdim zaten sen de verme çocuklu kadın zordur ama yaşı 10 ve üstü ise ver daha azsa verme canım
ahh keşkeeeeee bunu söylemen bile mutlu etti canım aklım hep ondaydı
bi de gülümsemedi n bakmadı bana hala da dargın gibi gözyaşım akıyor eşim de üzüldü üzülme diyor alışacak
eşim mdr yard istifa etti iyi oldu bakıcı da 2 saat kalacak sadece sonra eşim alacak içim ddaha rahat olur
evet canım hergün yoğurt yapılacak meyveyi kes sebzeyi ver azcık azcık meyve şekerli ya ondan almıyordur
ben arşiv yaptım ekliyim bi araa
kızma kızma çoğu öyle galiba erkeklerin... cevremdeki evli arkadaşların yoğunluğuda snein eşin gibi düşünemekte.. bizim evde de oay tam tersi Neşe :)) ben hayatta istemem hediye falan, ne o öyle,kimin günü neyin günü diyorum O da diyo ki "benim öyle bi talebim yok bilgin olsun :) " amaaann kimbu yağmurda, soğukta cıkıp heidye alacak, zaten deidğim gibi benim için bi evliilik yıldönümü,bi doğum günü... en değerli bunlar.. diğerleri bize ait güner değilki, dayatma gibime geliyor benim....
dediğin kitabı ve dediğim 2 kitabın siparişini vericem birazdan.. alakasız romanlar okumaktansa bebegime dair kitaplara yoğunlaşayım artık değil mi ama...
.
kıyamam canım sana yaaaa, offf bu çok kötü olmuş. canım en azından ders sayını az tutmuşsun bak, ya benim gibi sabah 8 akşam 5 bir işte çalışsaydın..Komşunun güvenilir olmasına sevindim. Benim d ebakmak isteyen bir komşum var ama eşim istemiyor. çocuğu çok yaramazmış..bakalım bizim izin bitince biz ne yapıcaz? Şimdi sen derslerden de bişi anlamazsın, alın hep Erende olur. Kız yakın olsaydık benimkiyle bir bakıverirdim :))
hergün yoğurt yapılacakmış dimi? Taze taze. Bizim komşular öyle yapyordu eskiden. Ne çorbası vericen? Ben d ekavanoz maması tattırayım dedim, velet sebzeyi öğürdü, meyveyi şıp şıp yedi...Çok yaramaz bunlar ya..Canım bu ek gıdalar konusunda çok bilgisiim ben de seni takip edeyim bari..Babası doktora da götürmüyor, kime sorayım dimi ya?
komşumun bebeği yok olsa vermezdim zaten sen de verme çocuklu kadın zordur ama yaşı 10 ve üstü ise ver daha azsa verme canım
ahh keşkeeeeee bunu söylemen bile mutlu etti canım aklım hep ondaydı
bi de gülümsemedi n bakmadı bana hala da dargın gibi gözyaşım akıyor eşim de üzüldü üzülme diyor alışacak
eşim mdr yard istifa etti iyi oldu bakıcı da 2 saat kalacak sadece sonra eşim alacak içim ddaha rahat olur
evet canım hergün yoğurt yapılacak meyveyi kes sebzeyi ver azcık azcık meyve şekerli ya ondan almıyordur
ben arşiv yaptım ekliyim bi araa
komşumun çocuğu daha yeni okula başladı ve çok yaramz.eşim o yüzden istemiyor. canım kolay değil bebişi bırakıp gitmek, Allah yardımcın olsun. eşin ne kadar anlayışlı maşallah bak, 2-3 saatten ne olacak ki, öğretmen olamk çok avantajlıymış şimdi daha iyi anlıyorum. bizim öyle şansımız da yok, eşimle ikimiz 7de yollara düşüyoruz akşam 6,5 gibi evde oluyoruz. annem ise bakmak konusunda hiç içaçıcı konuşmuyor. geçenlerde söz ettim bana "enden başka derdim yok mu benim?" dedi. tekrar söyler miyim bilmiyorum, eşim de tutturdu anneannesinden başkasına bırakmam ben diye, iki arada kaldım. dün bir arkadaştan duydum okulda bize özel ücretsiz ingilizce kurs düzenlenecekmiş, anneme dedim "çocuğu bırakamıyorum, bırakacak yerim olsaydı giderdim" diye, hiç sesini çıkarmadı. Daha da demem zaten. Allah sonumuzu hayretsin.
akşam kalabalık bir misafir ağırlam vardı, saolsunlar süt getirmişler, ben de mayaladım bu sabah verdim yaramaza, sevdi yedi maşallah. hergün taze sütü bulmak zor ama, ısıtıp mayalanıncada sulu olur normalde ben hep taze sütten mayalarım evde. hergün süt mü alıcaz şimdi? sebze olarak ilk neler vericez ki? arşivini bekliyoruz canım. aklıma gelmişken akşam gelenlere sordum, sütü börülce arttırır dediler. dolapta donduruştum bakalım bugün yapıcam işe yararsa haber verirrim inşallah.
kızlar ek gıda topiğine tarifler ekledim isterseniz buraya da eklerim ordan mı bakarsınız
hemen bakalım, merak ediyordum ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?