30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

neşecimm ben şimdiden ek gıda tarifleri biriktiriyorum minişler için senin içinde biriktiriyorum bayağı oldu

merhaba kızlar biz iyiyiz çok şükür tekrar doktora gitttik çok azalmış sarılık o nedenle tedavi falan yapmadı sadece bol bol emzir dedi ben de bütün gün ve gece emziriyorum ve bol kaka yapıp atması lazım dedi maşallah kaka da yapıyoruz çok sık..
bugün ilk banyomuzu yaptık göbek bağı düştü her gün biraz daha aşık oluyorum oğluma acayip bir duygu..ALLLAH hiç bir anneyi evladından ayırmasın..

oh maşallah çok sevindim canm benim
duana yürekten yüzbinlerce kere amin

olmaz mı var biz nurse harvey kullanıyoruz onu kullan bi de zeytin yağını ılıt elinle göbeğine ve ayaklarına ayaklarının altına sür kıyafetlerini giydir sonra havlu ısıt bebeği sar canım
emzirdikten sonra dizine yüzüstü yatır sırtına hafif darbelerle vur ağzından gazı çıkarsın onu çıkaramayınca zor oluyor

sağol canım lovelicim..öyle mi böyle mi derken bin şükür evlartlarımıza kavuştuk da gazlarını konuşuyoruz..çok şükür bu günümüze

günaydın kıslar,

hafta sonu cok yogun geçti yazamadım ama kontrolümüz iyi geçti şükür.
yalnzı tansiyonum gene 14-7 çıktı ki evde olçmuştum gelmeden 11-7 idi.
doktorum takılmadı..heyecandan diyor

3 hafta sonra detaylı ultrasonumuz var gene..sanırım 3lü test yapılacak..
kalbine filan detaylı bakacaklar..

sezencim gözün aydın canım..
hastaneye gerek kalmamasına çok sevindim
göbeği de dusmus maşallahh yaa..
sizzleri boyle okuyunca cok duygulanıyorum. Allah'ım bana da gostersin bu güzel günleri

neşecim emiyor mu güzel oğlun..sütlerin bol bol gelsin..yarasın yakışıklımızaa

leylacım iyiyim cok yogunum sadece..
aman da yerim ben o fındığım pıtpıtlarını..hadi hayırlısıyla duyun o güzel sesi..
ben ağlamıştım sevincimden
kesin bende ağlarım valla çılgınım...Rabbim hayırlısıyla cumartesi duymayı nasip etsin o pıtpıtları...heyecanlanıyor insan valla...

kızlar pompa kullanıyormusunuz? bana arkadaşım verdi ama beceremedim..
bir de çok gazı var oğlumun o ağladıkça ben çok üzülüyorum
süt arttırmak için bişey yapıyormusunuz?

bol su tahin helvası bulgur pilavı taze soğan ama çok yeme incir suyu süt dengeli beslenme canım
pompa bir yere gittiğimde kullanıyorum iyi oluyor yolculuğa çıkarken falan gelir canım sıkma canını sürekli emzir sütü bebek emerek artırır

lovelim bulgur pilavi ve sogan gaz yapar diye biliyorum bebekte. yengem var 6 cocuklu oda oyle soyluyor :) ayrica lahana cesitleri, brokoli, karlibahar, acili/cok baharatli yemekler, narengiller( portakal, mandalina), gazli icecekler ve bazi bebekler sute de reaksiyon gosteriyor (annenin ictigi), asiri gazi var ise sutu laktozsuz icmekte fayda var.

Benim bildiklerim bu kadar :) Ama tabi bebekten bebegede degisiyordur muhakkak.

valla ben sürekli yiyorum soğanı çok yersen karın ağrısı yapar ama bulguru çok yiyorum :18:

Merhaba kızlar,

uzun zaman oldu bir dolu iş, yorgunluk, hastalık derken yazamadım. Genel olarak iyi haberlerinizi aldım ama okuyunca çok sevindim.

Neşecim senin için her şeyin yoluna girmesine çok çok sevindim. Oğlunla birlikte daha da iyi olacaksınız ilerleyen günlerde biliyorum.

Lovelicim sen zaten deneyimli annesin, herkesin yardımına koşuyorsun bilgilerinle, eksik olma :) Oğluşun nasıl, geçti mi biraz gaz sorunları?

Sezencim senin de iyi olduğunu bilmek çoook güzel. Allah analı babalı büyütsün bebişini, sağlıkla aldın ya en sonunda kucağına. Okuduğumda inanılmaz sevindim :)

Bu arada tanıdık tanımadık herkese bebişleri ile sağlıklı günler dilerim, gerek anne karnında gerekse kucağında olanlara.

Biz de bu aralar son aya girdik gibi. Genel olarak iyiyiz ama geceleri uyku sıkıntısı çekiyorum çok ciddi şekilde. Ağırlıktan kaslarım çöktü gibi özellikle basen ve kalçamdakiler. Nereye yatacağımı şaşırıyorum
33. haftada doktorumuzu değiştirdik ve doğumun olacağı hastaneye de karar verdik. Tabi devlet hastanesi olduğu için bilmiyorum kendi doktorumuza denk gelebilecek miyiz ama en azından bize desteği olacaktır diye düşünüyorum. Oğluşum pek bir sevdi yeni doktorumuzu, her görüştüğümüzde hareketleri artıyor :)
Genel olarak hareketleri çok az ve endişelendiriyor sürekli beni, ne zor bir süreçmiş bu doğuma yaklaştığımız dönemler Durduk yerde sinirlerim geriliyor ve ağlama krizleri başlıyor. Bir yandan oğlum tüm sürecini en iyi şekilde tamamlasın hazır olduğunda gelsin diye düşünürken diğer taraftan dayanamıyorum artık doğsun bir an önce diyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…