30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

yaaa kıslar inanamıyorum, nasıl hamile kalcaz neden olmuyor filan derken sizler ufaklıklarınızı elinize aldınız da gazı var, sütüm gelmiyor vs gibi sorunlarla ugrasıyorsunuz..

Allahım burada bir tek benim tedavi ile oldu sanırım ..ondan da biraz acele ediyorum heralde zaman geçsin diye..mucizem o benim..bazen korku dolu rüyalar görüyorum..dün gece rüyamda doktorun biri tüp mü o, sorun çıkar filan diyordu..oyle üzüldüm oyle ağladım..stres dolu bir rüyaydı..sabah erkenden kalktım o yüzden..

doktorum kesin kız dedi canım , artık neredeyse yarıladık heralde yanlış değildir, kayınpederim de kız dedi..bakalım ben daha bişi almadım zaten nesem..bir mendil bile..hala korkumu atamadım heralde.

dinlen diyorsun ki, bu kadar şansızlık olur..o kadar yogun calısıyorum ki..internete bile giremiyorum..su son senelerin en yogun zamanı diyebilirim.
aksam eve gelince de yorgunluktan ve hamilelikten sanırım sızıyorum erkenden..eşime kaldı bütün işler sağolsun..bir de anacımla babacım geliyorlar..alısverisimi yapıyorlar, annem yemeklerimi yapıyor.Allah onları başımızdan eksik etmesin. benim annem ameliyatlı cok yorulsun istemiyorum ama Allah'tan babacım cok destek ona.

sizleri yakalayamıyorum artık..bebek de olunca sizler de az giriyorsunuz haklı olarak..su işler biraz rahatlasın daha sık damlıyacağım buaralara

ahsencimm ne kadar az kalmışş..maşşalllahhhh.. yeni yıl bebeği olacak
ben iyiyim canım..inşallah hep boyle iyi gider..arada pıt pıt yapıyor benimkisi..hissediyorum artık..cok güzel bir duyguymuş..Allah'ım sağlıkla kucağımıza da alsak..

nesecim yazdıklarını okudum da..ne insanlar var yaa..
ben onların yerine diyim..maşallahh oğluşuma maşallahhhh..

canım benimmm kıyamamm ama üzme canını..emzirsen de olacaksa oluyor, alt kan gruplarının uyusmazlığından olabilirmiş, karaciğeri daha tam verimli çalışmadığı için olabilirmiş, bol kaka yapamadığından olabilirmiş. siz zaten elinizden geleni yapıyorsunuzdur..düzelir benim tatlı egemmm..

lovelim yaa erenime de hemen Maşallahh , maşallahh..o demeyenler adına maşallahh,
yaa ben sizn bu yazdıklarınızı nasıl tutsam aklımda..inşallahh bend egelir size sorarım boyle.

gel ge gülüm ya da bir word sayfası aç oraya kopyala lazım oldukça bakarsın ben öyle yapmıştım

lovelim haklısın oyle yapayım bari:) gerçi hep aynı bilgisayardan da girmiyorum ki..her yer word sayfası olabilir heheh.
kıslar size ne sorucam..doktora gittiğinizde tansiyonunuz kaç çıkıyordu..
benim 13-7 filan çıkıyor..ama evde olctuğumuzda 10-6 11-6 filan.
heyecandan mı oluyor? olcen kız hep biraz yuksek diyip duruyor da..
tuzlu yemiyorum..artık doktorun verdiği diyet listesine de uyuyorum harfiyen..
biraz tırsmadım değil

güzel duaların için saol bitanem...11 Aralıkta kalp atışı için gidecez..yani haftaya cumartesi...günler geçmek bilmiyor...hayırlısıyla inşallah o minik pıtpıtları duyarız canım yaaa..duanızı eksik etmeyin...Allahım sana ve bebişinede sağlık sıhhat versin neşecim....çok öpüyorum canım...

çılgıncımmmmmmmmmm meraba canım..nasılsın bebiş nasıl?

çılgınım benim de öyle olurdu heyecandan oluyor endişelenme çok değil normal eve gidip dinlenince iner dr banA küçük tansiyonun 9un üstüne çıkarsa hastaneye git derdi benimki de yükselirdi bazen 13.8 olurdu hemen limon içerdim yatardım aklında olsun

flash belleğe yükle canım bulduklarını nasıl çözümmmmm

zaten orası dısında evde ve kayınvalidemlerde kaç defa olctuk, bilekten ve normal aletle de 10-6 filan hep..zaten benim dinlenirken normalde de boyledir.
ama lovelim ben cok heyecan da yapıyorum her gittiğimde..bir aksilik olmasın, bebeğim nasıl diye.
kucuk 7 olcuyor da büyüğü 12-13

leylacım iyiyim cok yogunum sadece..
aman da yerim ben o fındığım pıtpıtlarını..hadi hayırlısıyla duyun o güzel sesi..
ben ağlamıştım sevincimden

ben de ağlamıştım
onu ilk gördüpümde de ağladım
hala ona bakarken ağlayasım gelir sevinçten

kızlar bizimki emiyor, okuyorum da yazmak zor. çılgınım bol dinlen, sonra ayakta kalacaksın 7 gün 24 saat. leyla pıtpıtları doğunca da dinlemek nasip olsun. sezenim geçmiş olsun, herkeste oluyor sarılık, bebişleri erkenden alıyorlar ya karaciğper hazır değil. lovelim harveys şurup işe yarıyor biraz, conformil mamayı yemedi beim velet, emmeye devam... kızlar bugünlerimizin kıy*****i bilelim. biz anneannemize gidicez bugün İnşallah..haftaya da öbür dedemiz ve büyük halamız gelecek..yazamazsak merak etmeyin...öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…