30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

bende terfi ettim bu topice...neşecim demin bulunduğun topice yazdım ama yazana kadar çıkmışsın sanırım...nasılsın tatlım..bende hamileyim...Allahıma çok şükür...pazartesi günü öğrendim..cuma doktora gidecem..dua et tatlım...

sezen durumuna çok üzüldüm. loveli nasılsın? banu tolga tşk canım, okudum, uygulayacağım İnşallah...zerdal ve diğer kızlar nasılsınız?

sezen durumuna çok üzüldüm. loveli nasılsın? banu tolga tşk canım, okudum, uygulayacağım İnşallah...zerdal ve diğer kızlar nasılsınız?

neşecim bana yazmamışsın canım...bende hamileyim demiştim ama görmedin sanırım...öptüm tatlım...

gaz reflü sorunu yaşıyoruz, çok kusuyor..süt olduğu gibi çkıyor. aç yavrum, mama versem ek olarak memeyi bırakırmı ki, loveli senin dediğin mama allerji ve kabız yapıyor mu?

lovelim çocuk bakmak ne zormuş ya, sen nasılsın? salih emip emip kusuyor. ek mama vermek istiyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var. bebiş yıkamaya çalışıyorum, sen yıkayabiliyor musun?

canım ben sadece anne sütü veriyorum arada bazen sütüm azalınca mama veriyorum bişey yapmadı ama mama verdikten sonra su vermelisin unutma bi de mamayı yatarak değil dik tut hafif oturur vaziyette öyle ver sonra taşı ki çıkmasın mama sonra su ver üç dört çay kaşığı

eşimle yıkıyorum canım tek yıkamadım daha az daha büyüsün yıkaarımda eşimin de hoşuna gidiyor

ek mamayı gece verme gündüz ver annem dediki kış gel,yor kışın mama hazırlaması dert olurgece de süt artar ona yeter demişti aklında olsun

tamam tatlım nurse harveys şurup var gazı için süper ben kullanıyorum sıcak havlu koyurum öyle uyutuyorum bi, de kundak yapıyorum dene bunları tatlım

ZERDAL bu topice alışamadım daha yaaa..tuhafıma gidiyor canım benim..

leylam görmedim, çok tebrik ediyorum...bu günlerinin tadını çıkar..

saol bitanem..Rabbime sonsuz şükürler olsun...çıkaracam inşallah yarın ki kontrolumuz güzel geçsinde hayırlısıyla....dualarınızı bekliyorum neşecim...inşallah sende oğlunla güzel vakitler geçiriyorsundur tatlım...

canım tebrik ederim sonuna kadar sağlıkla gelirsin inşallah çok sevindim

Slm kızlar bende 31 yaşındayım ilk hamileliğim 13 haftalık ve bugün öğrendim ki %99 erkekmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…