Kızlar hepinizden özür diliyorum, size haber veremedim. Zor bir süreç geçiriyorum. Dualarınızı esirgemeyin. Dr pazartesi acilen hastaneye yatırdı bebişin suyu azalmış dedi, çarşamba 13 Ekim'de istemeye istemeye bebişimi spinal sezeryan ile benden aldı. Ameliyatım problemliydi, yine de şükür kavuşturana...Ameliyat sonrası bebişim ve benim için daha zor geçti. Sütüm yetmedi, ikimizde de korkunç gaz problemi...Hala gaz sorununa çözüm bulamadık. Sabah akşam ayaktayız. Normal bir uyku düzenimiz hiç olmuyor. Yavrum kıvranıyor bir tarafta ben kıvranıyorum bir tarafta. Rabbim beterinden saklasın. Doğum sırasında yada sonrasında bilmiyorum yavrumun poposunu morartmışlar, inşallah geçer, çok korkuyorum. Şuanda en büyük problemimiz gaz ve süt azlığı. Sık sık emzirmeme rağmen yetmiyor ve uyuyamıyor. Bir taraftan gelen giden ve bir taraftan problemler yüzünden hala birbirimize ısınamamız sanırım lohusalık depresyonuna girmeme sebep oldu. Size gelip dert yanmak istemezdim ama şu halimi bir düzene sokana kadar ve bebeğim normal uyuyana kadar buraya giremezsem bana kızmayın ne olur. 15-20 dk uyusa ben de yatıp dinlenmeye çalışıyorum, hatta sızıyorum. Dua edin yavrumla herşey yoluna girsin. Gerçekten hergün aynı şeyleri tek başıma yapmaya çalışmaktan epey bunaldım. Allah'ım beni affetsin geriye dönüşü olsa dönmeyi bile istedim. Bu masum yavru herşeyi ile bana muhtaç ama bende hiç hal kalmadı. İnşallah dua edin düzelsin kızlar. Oğluma Salih ismini koydu babası. İsmini bile ben tuvaletteyken koyuvermiş, çok kızdım ama yapacak bişi yok. Şuanda kaçacak yer arıyor tüm yükü bana yükledi. İnşallah sonumuz hayır olur. Doğum yapacak olanlara tavsiyem size yardımcı olacak birilerini bulun mutlaka. Benim gibi tüm yükü üzerinize alırsanız beklemediiniz duygularla tanışırsınız. Umarım kimse benim gibi olmaz, herkes anneliği çok sever.
Lovelim Salihimin yanına gitmeliyim yine uyanmak üzere. Seni burada gördüğüme çok sevindim. İnşallah herşey yolundadır..Ben sanırım depresyona girdim. Hiç iyi bir anne olamıyorum. Sürekli ağlıyorum ve çocuğuma bağırıyorum. Çok dua et bize teyzesi. Sinirlerim acayip yıprandı..
Kızlar hepinizin tebrikleri için teşekkür ediyorum. Ben de Lovelimi tebrik ediyorum. Doğuma giderken, doğum sırasında ve doğum sonrası korkunç sancılarla kıvranırken hep sizlere ve anneolmak isteyenlere dua ettim. İnşallah kabul olmuştur. Rabbim herkese sağlıkla ve hayırla yavrusuna kavuştursun ve hayırlı anne-baba olmayı nasip etsin.
Kızlar hepinizden özür diliyorum, size haber veremedim. Zor bir süreç geçiriyorum. Dualarınızı esirgemeyin. Dr pazartesi acilen hastaneye yatırdı bebişin suyu azalmış dedi, çarşamba 13 Ekim'de istemeye istemeye bebişimi spinal sezeryan ile benden aldı. Ameliyatım problemliydi, yine de şükür kavuşturana...Ameliyat sonrası bebişim ve benim için daha zor geçti. Sütüm yetmedi, ikimizde de korkunç gaz problemi...Hala gaz sorununa çözüm bulamadık. Sabah akşam ayaktayız. Normal bir uyku düzenimiz hiç olmuyor. Yavrum kıvranıyor bir tarafta ben kıvranıyorum bir tarafta. Rabbim beterinden saklasın. Doğum sırasında yada sonrasında bilmiyorum yavrumun poposunu morartmışlar, inşallah geçer, çok korkuyorum. Şuanda en büyük problemimiz gaz ve süt azlığı. Sık sık emzirmeme rağmen yetmiyor ve uyuyamıyor. Bir taraftan gelen giden ve bir taraftan problemler yüzünden hala birbirimize ısınamamız sanırım lohusalık depresyonuna girmeme sebep oldu. Size gelip dert yanmak istemezdim ama şu halimi bir düzene sokana kadar ve bebeğim normal uyuyana kadar buraya giremezsem bana kızmayın ne olur. 15-20 dk uyusa ben de yatıp dinlenmeye çalışıyorum, hatta sızıyorum. Dua edin yavrumla herşey yoluna girsin. Gerçekten hergün aynı şeyleri tek başıma yapmaya çalışmaktan epey bunaldım. Allah'ım beni affetsin geriye dönüşü olsa dönmeyi bile istedim. Bu masum yavru herşeyi ile bana muhtaç ama bende hiç hal kalmadı. İnşallah dua edin düzelsin kızlar. Oğluma Salih ismini koydu babası. İsmini bile ben tuvaletteyken koyuvermiş, çok kızdım ama yapacak bişi yok. Şuanda kaçacak yer arıyor tüm yükü bana yükledi. İnşallah sonumuz hayır olur. Doğum yapacak olanlara tavsiyem size yardımcı olacak birilerini bulun mutlaka. Benim gibi tüm yükü üzerinize alırsanız beklemediiniz duygularla tanışırsınız. Umarım kimse benim gibi olmaz, herkes anneliği çok sever.
Lovelim Salihimin yanına gitmeliyim yine uyanmak üzere. Seni burada gördüğüme çok sevindim. İnşallah herşey yolundadır..Ben sanırım depresyona girdim. Hiç iyi bir anne olamıyorum. Sürekli ağlıyorum ve çocuğuma bağırıyorum. Çok dua et bize teyzesi. Sinirlerim acayip yıprandı..
Yerinde olmak için can atıyorum şu anda, bir an önce kucağıma almak istiyorum ben de sağlıkla oğluşumu. Yüzünü gösteriyordu ama bu kadar net oluşmamıştı, daha farklıydı hep görüntüleri. İlk kez kocaman oğlan olmuş işte dedirtti :) Hatta yanakları bana benziyor dudakları babasınınkiler gibi falan demeye başladık, bakalım doğunca görücez artık opuyorumnanaktan
Canım elimden geldiğince sıvı alıyorum da hastalık değil derdim inan, artık işe gitmeye dayanamıyorum. Yok böyle insanlar epi topu ortamda gün boyu 3 kişiyiz ama bu kadar rezalet olamaz ya. İki tane velet, ikisi de birbirinden terbiyesiz, sinirlerimi zıplatıp duruyorlar. Artık bugün aynen şöyle dedim. "İnşallah ilerde senin hamileliğinde de karşına sizin gibi davranan insanlar çıkar!" Ben böyle kimseye beddua etmem, dedi. Hah işte sen beddua olduğunu düşünüyorsan benim daha da söyleyecek bir şeyim yok, dedim. Bir gram aklı olan insan anlar zaten bu laftan sonra ama müdür anlamıyor, ya hamileliği umursamıyor, ya nasılsa bu gidince buradaki işleri sürdürmesi gereken birileri olmalı yeni birileri ile uğraşamam diyor. Bu insanlara muhtaç falan olduğunu zannediyor sanırım...
Epi topu bayrama kadar dayanmam gerek ama artık cidden dayanamıyorum senağlama
merhaba kızlar
pazar günü hastanedeydik çok kötü bir gün geçirdim..malum 10 gündür devam eden öksürüğüm ve astımım bir de reflü hepsi birbirini tetiklemiş ve ben çok kötü bir astım krizi geçirdim..nerdeyse 5 dk yakın nefes alamadım kabus gibiydi..Rabbim kimseye ama kimseye yaşatmasın..her türlü acıya razıyım ama nefessiz kalmak kadar kötü bişey yok şu hayatta..hiç nefes yok...dün tekrarladı ama pazar günkü kadar değil..pazar oksijene bağladılar 2 saat kadar..bu gün kendi doktorumuzda randevumuz var..bakalım ne diyecek uyumak mümkün değil..korkuyorum ya yine kriz gelir nefes alamazsam diye..
ben yine tıkanıyorum kızlar..dün fakultede göğüs hast konusunda bir prof gittik..bu gün acıbademde başka bir doktora..
kendi doktorum 15 gün daha sabretmemi 15 gün sonra oğlumu alabileceklerini söyledi mevcut durumumdan dolayı normal doğum yapmam pek mümkün gözükmüyor..o kadar üzgünüm ki..ne uyku var ne bişey..her an tıkanma korkusu gece 1 de yıkandım yine çok korkunçtu..Rabbim kimseye göstermesin kimseye..
ben yine tıkanıyorum kızlar..dün fakultede göğüs hast konusunda bir prof gittik..bu gün acıbademde başka bir doktora..
kendi doktorum 15 gün daha sabretmemi 15 gün sonra oğlumu alabileceklerini söyledi mevcut durumumdan dolayı normal doğum yapmam pek mümkün gözükmüyor..o kadar üzgünüm ki..ne uyku var ne bişey..her an tıkanma korkusu gece 1 de yıkandım yine çok korkunçtu..Rabbim kimseye göstermesin kimseye..
sezenim ya durduramıyorlar mı bu dururmu
oğlunu 36.haftada alırlarsa üzülme prematüre olmuyor kuvözde kalmaz dert etme kendine tamam mı
Allah yardımcın olsun sezenim
sezencim geçmiş olsun canım..üzüldüm sana..inş 2 hafta sabredebilirsin.çocukların geneli 38. haftada doğuyorlar zaten..
sezencim. çol geçmiş olsun ya. aklım sende inan ki.. kuyruguna kadar geldin.. alllah şifa versinn
sezen geçmiş olsun canım
loveli neşe nasılsınız kızlar
neşe canım geçecek inş. yaşadıkların allahım güç versin
Geçmiş olsun canım, zaten bu saatten sonra bebeğin sağlıklı doğar, bizim iş arkadaşının düşün ikizleri günlerinden 40 gün önce doğdular. Hiç sıkıntıları yok, maşallah sağlıkları sıhatleri yerlerinde, hatta biri 1.600 gr, diğeride 1.800 gr. dı. Gayet sağlıklılar. İnşallah şu zor zamanların geçer, seni çok iyi anlıyorum. insan hastalanınca bebeğine bişey olmasından korkuyor. Bükülü yatsam bebeğe bişey oldumu diye ehvam yapıyorum. Doktorda merak etme sen, kolay kolay bişey olmaz dedi.
30 yasındayım ve 9 haftalık hamileyim ben de :) Allah tüm hamilelelerin bebişlerini kucağına almasını nasip etsin: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?