Çok çok geçmiş olsun, umarım bir daha sıkıntı yaşamazsınız. Cinsiyetini ne hissediyorsan öyle oluyor genelde :) Ben de oğlum olacağını hissetmiştim.
Merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım. çarşamba günü kanamamız oldu, şimdi iyiyiz şükür, neden oldu bilmiyorum. Progesteran kullandık geçti şükür. İğne ve vajinadan alınan ilaç, allaha şükür bi sıkıntımız kalmadı.
geçmiş olsun zerdalcım..Merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım. çarşamba günü kanamamız oldu, şimdi iyiyiz şükür, neden oldu bilmiyorum. Progesteran kullandık geçti şükür. İğne ve vajinadan alınan ilaç, allaha şükür bi sıkıntımız kalmadı.
tecrübeli hanımlar size bir sorum olacak.bugün şeker yüklemesi yaptırdım önce parmağımdan aldılar 99 çıktı hemşire normal dedi.50mg glukoz aldım bir saat sonra tekrar parmağımdan kan alıp baktılar 187 çıktı.hastahanedeki doktor normal dedi.bana yüksek gibi geldi.kendi doktorumu arayıp soracağım.sizce nasıl değerim.normalmi yüksekmi.
2 gün kaldı banucumLoveli kaç günün kaldı bebişine kavuşmana?
canım zordur bu durumda ayrı kalmak canım ya ama hayırlısıyla bitirir gelir inşallahSelam kizlar bir suredir giremedim.
Durumlar nasil nasil gidiyor? Loveli sanirim 2 gunun kaldi? NEsecim senin tarih belli oldumu?
Benimde karnim cok agriyor son zamanlarda.. ama normalmis herhalde.
Yariyi gectik bizde kizimiz ile :)
Canim biraz sikkin bu gunlerde, esim tr ye gitti askerlik yapmaya bedelli, 1 ay kalacak bende burada boynu bukuk kaldimCok koydu ya bu kadar olacagini tahmin etmemistim, daha 2,5 hafta si var gelmeye.. Zaman cok yavas geciyor..
Selam kızlar nasılsınız?
Biz bugün 12 günlük olduk, göbeğimiz de düştü. kaydirigubbakcemile3
Çok yorgunum, uykusuzum ama inanılmaz keyifliyim...:teytey:
Hepinizi öpüyorum.
NOT: SEZEN10 özel mesaj hanene bakar mısın ? yerimseniben
heyecan var valla ama tatlı içim kıpır kıpır oğluma kavuşma heyecaanı var
patikleri arkadaş işliyor ben yeni bir model buldum kazak yapıyorum şimdi yetiştiği kadar yaparım keyif veriyor bana
dr öyle dedi bana
üniversite hastanesinde yapıyorum doğumu
dr ayarlıyor bana sağolsun doğuma giremiyor ama herşeyimi ayarlıyor
dr üniversitede hoca operasyonlara giremiyor malesef özelde yapıyor hastane ve dr 3500tl tutuyor ki şu an ödeyemem o kadar
bilmem nasıl yapılıyor neşecim salı günü söyşlerler ben de anlatırım
sanırım bir iki gün tutarlar diye düşünüyorum canım
bebek şekerimiz lavantalı ben yaptım:kedi:
valla habire evi siliyorum hep temiz olsun diye
Merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım. çarşamba günü kanamamız oldu, şimdi iyiyiz şükür, neden oldu bilmiyorum. Progesteran kullandık geçti şükür. İğne ve vajinadan alınan ilaç, allaha şükür bi sıkıntımız kalmadı.
bakalım bende cinsiyetini öğreneyimde, ona göre sevecem artık keratayı.
tecrübeli hanımlar size bir sorum olacak.bugün şeker yüklemesi yaptırdım önce parmağımdan aldılar 99 çıktı hemşire normal dedi.50mg glukoz aldım bir saat sonra tekrar parmağımdan kan alıp baktılar 187 çıktı.hastahanedeki doktor normal dedi.bana yüksek gibi geldi.kendi doktorumu arayıp soracağım.sizce nasıl değerim.normalmi yüksekmi.
kızlar merhaba,
öğlen bir akrabam doğum yaptı onu ziyarete gittim çok duygulandım..minicik dünya tatlısı bişey maşallah..lovelicim seni de kalbimden geçirdim..hepinizi kızlar...
şunun şurasında kısacık bir zaman sonra biz de kavuşacağız inşallah...
Selam kizlar bir suredir giremedim.
Durumlar nasil nasil gidiyor? Loveli sanirim 2 gunun kaldi? NEsecim senin tarih belli oldumu?
Benimde karnim cok agriyor son zamanlarda.. ama normalmis herhalde.
Yariyi gectik bizde kizimiz ile :)
Canim biraz sikkin bu gunlerde, esim tr ye gitti askerlik yapmaya bedelli, 1 ay kalacak bende burada boynu bukuk kaldimCok koydu ya bu kadar olacagini tahmin etmemistim, daha 2,5 hafta si var gelmeye.. Zaman cok yavas geciyor..
maşallah Krecher, sanırım bugün16 günlük falan oldunuz nerdeyse yarı kırkınız çıktı canım ya? Darısı başımıza. Bebişi nasıl, sen nasılsın? Nasıl bir duygu annelik? Lohusa şerbeti yaptın mı? Yatağın nasıl? Bebeğinin göbeğini nereye gömdün?
canım hayırlısıyla doğur gel bebişini, iyi olun da gerisi hiç önemli değil. Ay bu cuma nst'ye gidicem ben de dr bir aksilik olursa cuma bile alabilirmiş eyvahedigeldismile, bakarsın beraber doğururuz:)) çok korkuyorum ben çok..bişi dicem bir epidural ir de sipinal sezeryan varmış, bir ebe tanıdığım dedi. Şimdi dr bana hangisini demişti onu hatırlayamıyorum, seninki hangisi olacak? biri çok baş ağrısı yapıyormuş, aklında olsun o durumda bol su ve nescafe içmekiyi geliyormuş. Ay öğrendiğim herşeyi size aktarıyorum belki birinizin işine yarar diye:)) canım senin yerine bana heyecan bastı...akannehir
ay çok şirin olmuş maşallah, ben hala etiket yapıcam benimkilere..lavantalar mis gibi kokuyor dimi? Nazar boncuğu da iyi fikir benimkinde yok. Onlarla oyalanırsın hem benim çok hoşuma gitti, kız 1 tane de bana ayır, iyileşince şöyle birkaç ay sonra yollarsın:)) ay çok çingene oldum ben de :))ben de size göndereyim, kimler istiyor???? bana ceren nickli bir arkadaşım hamiş kalmaya çalışıren göndermişti de nasıl mutlu olmuştum hiç unutmam, hala saklıyorum..
kız boşver, biz gelir yaparız temizliğini senin..Ben de dün temizlettim evi, hala bir sürü işim var ama..
canım zerdalım geçmiş olsun. Bence erkek bu, genelde erkek bebekelerde kanama oluyor diyorlar, bende de birkaç sefer olmuştu, fazla ayakta kalma, yorulma..geçmişler olsun...
bence seninki erkek, ben hep kız bekledim erkek çıktı kaydirigubbakcemile3
canım değeri tokluk kan şekeri olduğu için normal, 170 ten aşağısı normal diye hatırlıyorum, öyle çok tahlil yaptırdımki hepsini karştırdım artık..ama tokluk için normal, takma kafana..
sezenim birbirimize bol dua edelim amşalalh sn de 32. haftayı buldun bak. Bizden sonra burası sana emanet...
ah canım sorma tarih belli değil, her an alabilirim dedi, tırsık tırsık geziyorum akannehir
daha dur ne ağrılar başlayacak, gece uykusunu unutacaksın:)) korkutmak gibi olmasın ama, maşallah size canım. Artık yokuş aşağı iniş başlamış. Benim eşim de bayramda memelketine gitti, aklım çıktı doğum yapıcam diye, seni çok iyi anlıyorum, sorumluluk büyük. Allah tek başına hamilelik sürecini geçirenlerin yardımcısı olsun...
günaydın canım son iki gün ha.çok az kaldı inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın ereni kucağına.dualarımız seninle.kendi doktorumda gel yüklemeyi burda tekrar edelim dedi.ben şimdiden tatlıyı kestim.ekmeyi azalttım daha dikkatli besleneceğim şurda üç ay kaldı sıkarım dişimi artık bebiş için.hayırlısı bakalım.ahsen 187 yüksek canım ama dert etme 100lük yapılır on da da yüksek çıkarsa diyet verir düşer sıkma canını ben de de çıktı diyet yaptım düştü
teşekkür ederim canım.evet açlıkta sınır 140 yüksek ben zaten tatlı çikolata ekmek işini abartmıştım diyet yapacağım ve daha dikkatli olacağım.140 sınır diye biliyorum ben de ama dert etme 100 gr yüklemede durum farklı çıkabilir. Çok geçmiş olsun, kendine dert edeceğin bir durum değil ama fazla bile çıksa loveli'nin dediği gibi diyetle bu işi halledersin. a.s
evet lovelim bizede dua et.benimde sezeryan olacak hepimiz hayırlısı ile alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.2 gün kaldı banucum
cuma sabah sezeryan oluyorum dua edin
aklımda olacaksınız siz de
canım zordur bu durumda ayrı kalmak canım ya ama hayırlısıyla bitirir gelir inşallah
ağrılar ağırlaşmaya başladın ya ondan oluyordur canımcım
maşallah Krecher, sanırım bugün16 günlük falan oldunuz nerdeyse yarı kırkınız çıktı canım ya? Darısı başımıza. Bebişi nasıl, sen nasılsın? Nasıl bir duygu annelik? Lohusa şerbeti yaptın mı? Yatağın nasıl? Bebeğinin göbeğini nereye gömdün?
canım hayırlısıyla doğur gel bebişini, iyi olun da gerisi hiç önemli değil. Ay bu cuma nst'ye gidicem ben de dr bir aksilik olursa cuma bile alabilirmiş eyvahedigeldismile, bakarsın beraber doğururuz:)) çok korkuyorum ben çok..bişi dicem bir epidural ir de sipinal sezeryan varmış, bir ebe tanıdığım dedi. Şimdi dr bana hangisini demişti onu hatırlayamıyorum, seninki hangisi olacak? biri çok baş ağrısı yapıyormuş, aklında olsun o durumda bol su ve nescafe içmekiyi geliyormuş. Ay öğrendiğim herşeyi size aktarıyorum belki birinizin işine yarar diye:)) canım senin yerine bana heyecan bastı...akannehir
ay çok şirin olmuş maşallah, ben hala etiket yapıcam benimkilere..lavantalar mis gibi kokuyor dimi? Nazar boncuğu da iyi fikir benimkinde yok. Onlarla oyalanırsın hem benim çok hoşuma gitti, kız 1 tane de bana ayır, iyileşince şöyle birkaç ay sonra yollarsın:)) ay çok çingene oldum ben de :))ben de size göndereyim, kimler istiyor???? bana ceren nickli bir arkadaşım hamiş kalmaya çalışıren göndermişti de nasıl mutlu olmuştum hiç unutmam, hala saklıyorum..
kız boşver, biz gelir yaparız temizliğini senin..Ben de dün temizlettim evi, hala bir sürü işim var ama..
canım zerdalım geçmiş olsun. Bence erkek bu, genelde erkek bebekelerde kanama oluyor diyorlar, bende de birkaç sefer olmuştu, fazla ayakta kalma, yorulma..geçmişler olsun...
bence seninki erkek, ben hep kız bekledim erkek çıktı kaydirigubbakcemile3
canım değeri tokluk kan şekeri olduğu için normal, 170 ten aşağısı normal diye hatırlıyorum, öyle çok tahlil yaptırdımki hepsini karştırdım artık..ama tokluk için normal, takma kafana..
sezenim birbirimize bol dua edelim amşalalh sn de 32. haftayı buldun bak. Bizden sonra burası sana emanet...
ah canım sorma tarih belli değil, her an alabilirim dedi, tırsık tırsık geziyorum akannehir
daha dur ne ağrılar başlayacak, gece uykusunu unutacaksın:)) korkutmak gibi olmasın ama, maşallah size canım. Artık yokuş aşağı iniş başlamış. Benim eşim de bayramda memelketine gitti, aklım çıktı doğum yapıcam diye, seni çok iyi anlıyorum, sorumluluk büyük. Allah tek başına hamilelik sürecini geçirenlerin yardımcısı olsun...
tabiki neşecim yollarım sana ayırıyorum hem patik hem kazak
baktıkça bizi hatırlarsın canım
epudral belden iğne olucak
sipnalde iğne belde mi kalıyordu dur bir bakayım yaaaa
arkadaşımla dün konuştuk o da epudral yaptım dedi bol kahve içtim su içtim başım ağırmadı
bir hafta sonra bir iki gün başım ağırdı sadece dedi
çok rahat ettim dediii
ay neşe bir de aynı gün doğururuz ay ne güzelllllllllll
aynı anda hamile kaldık beraber doğursak tammm kader ortaklığı bizimkisi yaaaa
neden epidural istiyorsunuzki o biraz tehlikeli diye duydum belden iğne yapıyorlarmış ve riskliymiş açıkcası ben tırstım.ben genel anestezi ile olacam ilkinde de öyle oldum hiç bir sorun yaşamadım.ha bebeği biraz geç görüyorsun o kadar.offf ya benim de epidural olursa acaba 2 yerde fıtık varya bende bir zararı olur mu ki???
kız öyle deme, ben hazır değilim daha. Bana 29 ekim tarih verdi, şimdi al desem alacak kadın, ben mümkün olduğunca çok dursun içimde istiyorum...aynı gün doğurmak güzel olurdu da ben doğurmak istemiyorum daha...
tamam o zaman sen doğurmaofff ya benim de epidural olursa acaba 2 yerde fıtık varya bende bir zararı olur mu ki???
kız öyle deme, ben hazır değilim daha. Bana 29 ekim tarih verdi, şimdi al desem alacak kadın, ben mümkün olduğunca çok dursun içimde istiyorum...aynı gün doğurmak güzel olurdu da ben doğurmak istemiyorum daha...
şekeri dert etme diyet veriyorlar zaten zor değil diyet inan hatta habire yiyorsun kilo almıyorsun bebiş alıyor ama o da bize yetiyor ben o yizden 10 kiloda kaldım zaten oğluşum 10 gün önce 3kğ şimdi kaç bilmiyorum ama CADIARZUgünaydın canım son iki gün ha.çok az kaldı inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın ereni kucağına.dualarımız seninle.kendi doktorumda gel yüklemeyi burda tekrar edelim dedi.ben şimdiden tatlıyı kestim.ekmeyi azalttım daha dikkatli besleneceğim şurda üç ay kaldı sıkarım dişimi artık bebiş için.hayırlısı bakalım.
teşekkür ederim canım.evet açlıkta sınır 140 yüksek ben zaten tatlı çikolata ekmek işini abartmıştım diyet yapacağım ve daha dikkatli olacağım.
evet lovelim bizede dua et.benimde sezeryan olacak hepimiz hayırlısı ile alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.
neşecim benimki açlık kan şekeri onun için yüksek.daha dikkatli olacağım artık.seninde az kaldı benim daha üç ayım var ama zaman çok çabuk geçiyor.benimde oğlum olacak inşallah.
ben de de o var valla hamileliğimin ilk zamanları gibi oldu iştahsız bulantı var ilginçAhsencim çok dua edin bize, zormuş bu son zamnalra da ya..Her vaktin zorluğu ayrı. Zaten ben ilk aylara geri dönüş yaptım sanki, başım dönüyor, 3-4 günde bir mide bulantıları kusmalar şiddetleniyor, bir de sancılar başladı...Şimdi de epidural fıtığıma zarar verir mi kaygısı tuttu, inşallah ahyırlısıyla atlatırız hepimiz...
neden epidural istiyorsunuzki o biraz tehlikeli diye duydum belden iğne yapıyorlarmış ve riskliymiş açıkcası ben tırstım.ben genel anestezi ile olacam ilkinde de öyle oldum hiç bir sorun yaşamadım.ha bebeği biraz geç görüyorsun o kadar.
Ahsencim çok dua edin bize, zormuş bu son zamnalra da ya..Her vaktin zorluğu ayrı. Zaten ben ilk aylara geri dönüş yaptım sanki, başım dönüyor, 3-4 günde bir mide bulantıları kusmalar şiddetleniyor, bir de sancılar başladı...Şimdi de epidural fıtığıma zarar verir mi kaygısı tuttu, inşallah ahyırlısıyla atlatırız hepimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?