Kızlar mutlu akşamlar, kimseler yok ama ben yazayım. Bugün dr'a gittik, bizim yaramaz hala dönmemiş ve artık dönse de doğum kanalında ilerlemesi zor olurmuş, yerleşemezmiş. Hayırlısı bakalım. Sezeryan olacak, sanırım epidural sezeryan olacak ama vakti henüz belli değil. pazartesi tahliller için, cuma nst için çağırdı, "duruma bakıcaz, yolunda gitmeyen birşeyler olursa hemen de alabilirim" dedi. Şu anda diken üstündeyim kızlar ya...Çok korkmaya başladım. eyvahedigeldismile.. Hayırlısı bakalım. Daha yapmadığım bir sürü eksik işim var..İNşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize..
BanuTolga aramıza hoşgeldin. Canım ne güzel anlatmışsın, bundan sonras daha keyifli geçsin inşallah..Ben de kilolu başladım ama aşırı bulantı ve kusmadan dolayı anca 2-3 kilo alabildim. Bebeğim zayıf kaldı. Bundan sonra daha dikkatli gidersin hiç merak etme. Benim de belfıtığı sorunum var ve sol bacağım iflas etti. Belki normal doğum yapmamamda da bir hayır vardır diyorum.
Hepinizi öpüyorum kızlar, sağlıklı huzurlu bir pazar tatili diliyorum herkese..Bu arada epidural sezeryan nasıl oluyor, ne kadar hastanede kalınıyor bileniniz var mı?