• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

Selam kızlar nasılsınız?
Biz bugün 12 günlük olduk, göbeğimiz de düştü. kaydirigubbakcemile3:nazar:
Çok yorgunum, uykusuzum ama inanılmaz keyifliyim...:teytey:
Hepinizi öpüyorum.

NOT: SEZEN10 özel mesaj hanene bakar mısın ? yerimseniben

Selam kızlar nasılsınız?
Biz bugün 12 günlük olduk, göbeğimiz de düştü. kaydirigubbakcemile3:nazar:
Çok yorgunum, uykusuzum ama inanılmaz keyifliyim...:teytey:
Hepinizi öpüyorum.

NOT: SEZEN10 özel mesaj hanene bakar mısın ? yerimseniben

oyyyyy maşallahhhh kuzuyaaaaaaaaa oy kocaman olmuş annesiiiiiiiii

heyecan var valla ama tatlı içim kıpır kıpır oğluma kavuşma heyecaanı var
patikleri arkadaş işliyor ben yeni bir model buldum kazak yapıyorum şimdi yetiştiği kadar yaparım keyif veriyor bana
dr öyle dedi bana
üniversite hastanesinde yapıyorum doğumu
dr ayarlıyor bana sağolsun doğuma giremiyor ama herşeyimi ayarlıyor
dr üniversitede hoca operasyonlara giremiyor malesef özelde yapıyor hastane ve dr 3500tl tutuyor ki şu an ödeyemem o kadar
bilmem nasıl yapılıyor neşecim salı günü söyşlerler ben de anlatırım
sanırım bir iki gün tutarlar diye düşünüyorum canım

kızlar slm. sizler bana göre oldukça tecrübelisiniz , o yüzden size sormam lazım. ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. 8 haftalık gebeyim.. ikili testi çapada yaptırmak için randevu aldım yalnız doktorum- prof - ben yapsam gibi birşeyler söyledi. sekreterinden öğrendimki ücreti 600tl. sizce çapada beceremezler mi, ben bu kadar parayı ona verip yaptırmalı mıyım ?

yaparlar neden yapmasınlar canım
ben dr prof ense kalınlığına baktı ikiliye gerek yok üçlü yapın dedi ün.vers.te hastanesinde yaptırın dedi isterseniz özelde biz o zaman özel labaratuvarda ypaptırmıştık
sen bilirsin ama 600 acaip fazla çapada yap bence ama sen bilirsin

picture.php

bebek şekerimiz lavantalı ben yaptım:kedi:

@Sezen çok teşekkür ederim hoşbuldum :)

@ Loveli, teşekkür ederim canım hepimiz iyi bakalım canlarımıza :)

@Sezen, bırak korku ve endişelerini bir kenara, gir google'a "pozitif doğum hikayeleri" yaz ve oku oradaki hikayeleri. Başaran bir çok insan var, bizler de bebişlerimizle birlikte yapıcaz bunları. Sen ne kadar rahat olursan ve bebişini dinlersen o kadar rahat geçecektir doğum sadece ona ve kendine güvenmen yeterli canım. ;)

@Kreacher: Çoook tebrik ederim allah nazardan esirgesin seni de bebişini de :)

@ydm, doktorlar nereden daha çok kazansak diye düşünüyorlar herhalde. Ben muayene
ücreti ile birlikte 60 liraya yaptırdım hem ikili hem de üçlü testlerini bebişimin. Ankara'da özel bir klinikti ve sigorta ile anlaşmalıydı. Hiç gerek yok bence o kadar para vermene. Ancak hani yaptırırsın başka bir şey görünür de içine sinmez sonuç o zaman araştırmak gerekir diye düşünüyorum ama 600 TL tam bir soygun bu iş için... İleride bebişin full taramasında kaç almayı düşünüyormuş acaba bu doktorun...

Canım benim heyecanını tahmin edebiliyorum. Her şey çok yolunda gidecek hiç sıkma canını. 4 gün sonra minik meleğin kollarının arasında ve sen onun mis kokusunu içine çekiyor olacaksın. Daha güzel bir şey olabilir mi bu dünyada?

Doğumdan sonra en kısa zamanda (tabi fırsat bulabildiğinde) bilgilendir lütfen bizi durumunuzla ilgili. Tadını çıkar şu 4 günün, bebiş doğduktan sonra vakit bulup da yapamayacağın şeyleri yapmaya çalış özellikle kaydirigubbakcemile3

Ahahaha iyi de evi silmek zaten bebiş geldikten sonra yapacağımız işler arasında :)) Alemsin Loveli :)))

Fırsat bulmuşken işten güçten yemeğe kaçıyorum, oğlum acıktııııım diye tekmelemeye başladı, geliriz yine gobişimizi doyurduktan sonra :emir_bebek:

Merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım. çarşamba günü kanamamız oldu, şimdi iyiyiz şükür, neden oldu bilmiyorum. Progesteran kullandık geçti şükür. İğne ve vajinadan alınan ilaç, allaha şükür bi sıkıntımız kalmadı.

Çok çok geçmiş olsun, umarım bir daha sıkıntı yaşamazsınız. Cinsiyetini ne hissediyorsan öyle oluyor genelde :) Ben de oğlum olacağını hissetmiştim.

Back