maşallah Krecher, sanırım bugün16 günlük falan oldunuz nerdeyse yarı kırkınız çıktı canım ya? Darısı başımıza. Bebişi nasıl, sen nasılsın? Nasıl bir duygu annelik? Lohusa şerbeti yaptın mı? Yatağın nasıl? Bebeğinin göbeğini nereye gömdün?
canım hayırlısıyla doğur gel bebişini, iyi olun da gerisi hiç önemli değil. Ay bu cuma nst'ye gidicem ben de dr bir aksilik olursa cuma bile alabilirmiş eyvahedigeldismile, bakarsın beraber doğururuz:)) çok korkuyorum ben çok..bişi dicem bir epidural ir de sipinal sezeryan varmış, bir ebe tanıdığım dedi. Şimdi dr bana hangisini demişti onu hatırlayamıyorum, seninki hangisi olacak? biri çok baş ağrısı yapıyormuş, aklında olsun o durumda bol su ve nescafe içmekiyi geliyormuş. Ay öğrendiğim herşeyi size aktarıyorum belki birinizin işine yarar diye:)) canım senin yerine bana heyecan bastı...akannehir
ay çok şirin olmuş maşallah, ben hala etiket yapıcam benimkilere..lavantalar mis gibi kokuyor dimi? Nazar boncuğu da iyi fikir benimkinde yok. Onlarla oyalanırsın hem benim çok hoşuma gitti, kız 1 tane de bana ayır, iyileşince şöyle birkaç ay sonra yollarsın:)) ay çok çingene oldum ben de :))
ben de size göndereyim, kimler istiyor???? bana ceren nickli bir arkadaşım hamiş kalmaya çalışıren göndermişti de nasıl mutlu olmuştum hiç unutmam, hala saklıyorum..
kız boşver, biz gelir yaparız temizliğini senin..Ben de dün temizlettim evi, hala bir sürü işim var ama..
canım zerdalım geçmiş olsun. Bence erkek bu, genelde erkek bebekelerde kanama oluyor diyorlar, bende de birkaç sefer olmuştu, fazla ayakta kalma, yorulma..geçmişler olsun...
bence seninki erkek, ben hep kız bekledim erkek çıktı kaydirigubbakcemile3
canım değeri tokluk kan şekeri olduğu için normal, 170 ten aşağısı normal diye hatırlıyorum, öyle çok tahlil yaptırdımki hepsini karştırdım artık..ama tokluk için normal, takma kafana..
sezenim birbirimize bol dua edelim amşalalh sn de 32. haftayı buldun bak. Bizden sonra burası sana emanet...
ah canım sorma tarih belli değil, her an alabilirim dedi, tırsık tırsık geziyorum akannehir
daha dur ne ağrılar başlayacak, gece uykusunu unutacaksın:)) korkutmak gibi olmasın ama
, maşallah size canım. Artık yokuş aşağı iniş başlamış. Benim eşim de bayramda memelketine gitti, aklım çıktı doğum yapıcam diye, seni çok iyi anlıyorum, sorumluluk büyük. Allah tek başına hamilelik sürecini geçirenlerin yardımcısı olsun...