evet ilk bebişimiz olacak inşallah
oda yapmadık biz de kiracıyız istemedim ben de
bir beşik aldık şifoniyeri yaptırdık ama şifoniyer değil mini dolap gibi olmuş valla projeyi eşimle yaptık ölçüler verdik verdiğimiz ölçülere göre yapıldı kocaman bişey oldu ama iyi oldu çok hoşuma gitti her renge uyar açık bir renk yaptırdık
eşya konusunda ben de gerkeni alma taraftarıyım şimdi ben 3 aylık olana kadar olanıaldım
para olduktan sonra herşey senin diye düşündüm şimdiden yazlık kıyafet ayakkabı almak mantıklı gelmedi bana almadım da aldırmadım onun yerine bady aın dedim tulum alın dedim şimdi bana onlar lazım olacak dedim
Günaydın arkdaşlar nasılsınız. ben iyiyim, bebeğimde iyi dünden beri mutluyum, ama çılgın hala gelmemiş onu düşünüyorum.
evet ilk bebişimiz olacak inşallah
oda yapmadık biz de kiracıyız istemedim ben de
bir beşik aldık şifoniyeri yaptırdık ama şifoniyer değil mini dolap gibi olmuş valla projeyi eşimle yaptık ölçüler verdik verdiğimiz ölçülere göre yapıldı kocaman bişey oldu ama iyi oldu çok hoşuma gitti her renge uyar açık bir renk yaptırdık
eşya konusunda ben de gerkeni alma taraftarıyım şimdi ben 3 aylık olana kadar olanıaldım
para olduktan sonra herşey senin diye düşündüm şimdiden yazlık kıyafet ayakkabı almak mantıklı gelmedi bana almadım da aldırmadım onun yerine bady aın dedim tulum alın dedim şimdi bana onlar lazım olacak dedim
Loveli canım ne güzel, bende mobilyalı beşik değilde portatif beşiklerden alacam, her yere taşınabiliyor, sonra bi dolap yaptıracam, bi boş odam var, bütün eşyalarını oyuncaklarını o odaya koyacam, ama bebeğimi kendi yanımda yatıracam bi süre, bi dünya planım var. bakalım bizde şu alış veriş aşamasına gelseydik.
Günaydın Zerdalım, maşallah Allah mutluluğunu daim etsin. Çılgının durumu ne? Merak ettim..Ben kaçırdım bişileri galiba.Dün KK'ne girdim bir ara tamir vardı gene, bir daha da bakamadım.
İnşallah güzel haberlerle döner Çılgınım. Zerdalım poratif beşik derken parkyatakları mı diyorsun? Onlar naylon ama bence mobilya yani karyola türü bişi al. Gene de kendin bilirsin.
bu planları yapmak bizede nasip olacakmı acaba çok merak ediyorum...:çok üzgünüm:
bu planları yapmak bizede nasip olacakmı acaba çok merak ediyorum...:çok üzgünüm:
Günaydın nesem, dün kalp atışlarını dinleyecekti, ikimizin randevusuda pazartesiydi ama dünden beri girmedi, diğer topinkede gelmedi daha meraktayım. özel mesaj attım. Sen nasılsın canım. Fazla yiyip içemiyorsun, bende çok yiyorum ya artık doktora sordum normal mi diye, oda normal dedi, kimisi midesi bulanır kimisi çok acıkır dedi.
Normal beşik gibi park yatak değil, burdaki bütün arkdaşlarım onlardan aldı, yatak odasına kendi odasına falan taşınabiliyor, herkes mennun, bakalım alıp kullanınca anlıyacağım, ilerde de ev kendimizin, genç odası yaptırırız.
Loveli canım ne güzel, bende mobilyalı beşik değilde portatif beşiklerden alacam, her yere taşınabiliyor, sonra bi dolap yaptıracam, bi boş odam var, bütün eşyalarını oyuncaklarını o odaya koyacam, ama bebeğimi kendi yanımda yatıracam bi süre, bi dünya planım var. bakalım bizde şu alış veriş aşamasına gelseydik.
Normal beşik gibi park yatak değil, burdaki bütün arkdaşlarım onlardan aldı, yatak odasına kendi odasına falan taşınabiliyor, herkes mennun, bakalım alıp kullanınca anlıyacağım, ilerde de ev kendimizin, genç odası yaptırırız.
portatig
f bebişi uzun süre kullanamazsın dönmeye başlayınca çok güvenli olmuyor o beşikler bence bir tane de mobilya beşik al derim
alışverişe başlaman yaklaştı valla liste veririz sana alacaklarının sonra gösteririz
ben şu işlerimi halledeyim ekleyeceğim cicilerimiiziiiopuyorumnanaktan
nese internetde googleye yaz portatif beşik modelleri diye, puset gidib olanlar değilde, görsellerden ortadaki turuncuya bak, pempede var, öyle bişey
portatig
f bebişi uzun süre kullanamazsın dönmeye başlayınca çok güvenli olmuyor o beşikler bence bir tane de mobilya beşik al derim
alışverişe başlaman yaklaştı valla liste veririz sana alacaklarının sonra gösteririz
ben şu işlerimi halledeyim ekleyeceğim cicilerimiiziiiopuyorumnanaktan
amin canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen...olumunekankayizsmileOlur hayatım, bizde senin geçtiğin yollardan geçtik, allah sonunda mukafatını verdi, sizede verir inşallah.
ohoooooodaha yolun başında böyle karamsar olursan senklava:..Gelmeyeyim oraya saçını başını yolarım bak. Bak gıdaklama günlerin de gelmiş, karamsarlık yok. Sen akşama kocişe ne sürprizler hazırlayan onu düşün aklinialirimsmile
Zerdalım olur hepsi olur, merak eteyin inşallah güzel haberlerle gelecek. Ben iyiyim canım, şükür Rabbim bugünümüzü aratmasın. Mide bulantım bugün yok şükür de reflüm hat safhada dünden beri, koca kafalı oğlum midemi, ciğerlerimi rahat bırakmıyor, kafa atıp duruyor. Babaya tekme at dedik, anneye atıyor. Gizli bir ittifak seziyorum guclubacismile
Allah Allah o nasıl bişeymiş ki? Merak ettim bak şimdi, netet var mı? Resmini falan göstersene CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?