canlarım nasılsınız bizim laptopun şarj aleyti bozuldu giremedim haber de veremedim işin kötüsü biz iyiyiz çok şükür ,
çılgınım hoşgeldin anne
benim de sol ağırırdı ama sağdan yumurtladım biliyom solum tıkalı ama oğlum hep sol taraftaydı
zerdalın oğlu çılgının kızız olacak
çılgınım bece sen her iki tarafa yaz hem mayısa hem nisana bi sürü hamişle tanışırsın bakarsın biz de sana ve zerdala bakmaya oraya geliriz dimi kızlar
ben şimdi çıkmalıyım
cherrycim iyi olmana sevindi m ne yaptığıın merak ediyordum vallla
neşecim ah erkekler ahhh anlamıyorlar bizi bazen değil mi
Selam kızlar. Bu benim ikinci hamileliğim. İlkini preeklampsi yüzünden kaybettim. Geçmişe biraz baktım ama rastlamadım.Benim gibi teshis konan var mı aranızda.
Canım benim, ilk başlarda bende korkuyordum kasık ağrısından sonra iyiye işaret olduğunu öğrenince bu seferde olmadığı zaman niye ağrımıyor oluyorum.
memlekete gidince bende kardeşlerimle pc kavgası yapıyordum. Evde olsa muhtemelen bizde eşimle yaparız. Pc si zararlı diyemi acaba. Kızlar bendecep telefonundan uzak durmaya çalışıyom ama yinede akşamları annemlere konuşuyom uzaktalar. bebek var, az konuşmam lazım diyorum ama bi çözüm bulmalı bu duruma.
Loveli canım gerçekten merak ettim seni, arada sordum, acaba gittiğin yeri yazıp çıktında ben göremedim mi diye düşündüm. İyi canım fazal uzun sürmeden geldin. Burdaki iş yerindeki arkadaşlarda oğlun olacak diyor. baya adapte oldum, bende sanki oğluş olacakmış gibi hissetmeye başladım.
geçmiş olsun canım. ikinciyi inşallah kucağına alırsın.
ben hep pc hem cep telefonu kullanıyorum nasıl uzak kalacağız etrafımız baz istasyonu dolu tv var tabi az kullanamak daha iyi ama ne yapalım
sağlıklı hayırlı olsun da valla kız erkek farketmiyor değil mi
hogatoeecim geçmiş olsun aramızda bu durumu yaşayan yok umarım da olmaz
sana da büyük geçmiş olsun umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin
kontrolum 8 eylülde ben de çok heyecanlanıyorum hazırlıkların tamam mı neşecim ben sadece aldım öyle duruyor çantamı da hazırlamadım valla şifoniyer, bekliyoruz adam daha başlamamış bile yapmaya neyse
sen normal istiyorsun dimi ben sezeryan olucam o kesin geçen kontrolde öyle dedi bana hem çatım dar hem de kan sulandırıcı kullanıyorum
Az kaldı dimi canım? Hayırlısı olsun da..Benim dr da sezeryan yanlısı, kesin son anda bişiler çıkarır beni endişelendirir ve alır ama dayanabildiğim kadar dayanıcam inşallah..Belimdeki fıtık düşündürüyor biraz beni( bu gece hiç uyuyamadım, artan ağırlık ve denge bozukluğundan sanırım siyatik sinirimi sıkıştırıyor, sol bacağım çok ağrıyor. Hayırlısı bakalım. Canım hazırlık hiç bitmiyor da yavaş yavaş yapıyorum ben de..Çantalarımızı hazırladım, bir bana bir bebişe. Hala aklıma geldikçe koyduklarım var. Bebek bezi ve küvet almadık daha mesela aklıma geliveren. Biz sadece karyola aldık şifonyer falan almadı babası, oda da yapmıyoruz henüz yanımızda yatacak çünkü. Eşyalarını biryerlere sığdırmaz olursam o zaman düşünürüz. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de..Canım eşim başımda gene, kapatmalıyım. Öpüyorum seni ve herkesi..Yardan'a emanet olun..Şeniz
Bizde henuz birsey almadik, zaten cok erken gibi. Aklimdada hep birsey olursa korkusu var..
Insallah bu sefer birsey olmayacak ve hayirlisi ile kucagimiza alabilecegiz bebegimizi.
Bugun cok tuhaf bir ruya gordum, 16 haftalik bebegimi dogurmus oluyorum ve cok saglikli gozukuyor, normal kilosunda gozukuyor yani oyle minyatur falanda degil,hastanedende beni ayni gun eve yolluyorlar, ben simdi evde ne yapacagim diyorum emzirmeyi bile bilmiyorum falan, yarin kontrole geleceksin birsey olmaz diyorlar.
Insallah erken dogum yapmam
Bende normal düşünüyorum. nese merak ettim seni, kilo falan varmı? Normal doğurabilirmisin. Vucut yapın nasıl canım. Ay ne güzel bebiş alışverişleri yapılmış. Cinsiyeti belli olunca bende yapacam. O küvetlerden alacam. ortasınada lif geriyorlar, koyacam üstüne yıkayacam bebişimi. hayal ettim güzel.
Loveli canım ne olur ne olmaz çantanı hazır bulundur.
yok yok yapmazsın hamileleler bu dönemlerde garip rüyalar görürler zaten bol bol dinlen ,
cherycim kimi arkadaşlar 3 aylıkken başladılar 6 aylıkken bitirdiler kimisi doğuma kadar bekliyor
ben 2 hfafta önce eksiklerimi aldım annem ve kayınvalidem zaten hazırlamışlardı herşeyi eksik olanları aldık biz
Rabbime emanetiz tatlım
arkadaşım çatı muayenesine gittiçatı dar demiş dr nstde sancı çıkmış va açılma başlamış ertesi gün sezeryana aldılar yani dün önceki gün daha muayeneye gdiyordu
bugün bir mesaj açtım baktım arkadaşımdan gelmiş açtım mesajı bir bebek ben şok doğurmuşş nasıl heyecanlandım en iyisi yarın ben çantamı hazır edeyim 38.haftadaydı o normal istiyordu ama sezeryan oldu
normal canım ben de de oluoyor hala hızlı hareket edince korkma annesiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?