30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

kızlar,
şeker sonucum çıktı 140 dan küçük olması gerekiyormuş 128 çıktı çok şükür bunu da atlattık ..

biz de bile doğuranlar oldu ekim annelerinde valla ben de de bir korku bir telaş var inşallah zamanında doğururuz
oy canım aman dinlen bol bol yorma hiç kendini çok şişmişsin
dr kontrolundan sonra yazabilirsen yaz bize
Selam kızlar dr umla görüştüm pazartesi saat 9:15 de hastanede olucam sezeryan için odamız falan herşey hazırlandı.Çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider.
valla biz de senle heyecanlıyız nazocum hayırlısıyla çok iyi geçecek herşey dua edicez sana ve bebeğine
kızlar,
şeker sonucum çıktı 140 dan küçük olması gerekiyormuş 128 çıktı çok şükür bunu da atlattık ..

maşallah bak ne güzel çıktı ben de dün dr gittim şeker ölçümlerimi gösterdim çok iyi dedi şimdilik kontrol altında herşey
c.tesi kontrolumuz var dua edinnn
barsaklarda bir iki nokta görmüştü dr umarım o noktalar kaybolmuştur o noktalar bebeğin gazlı olmasına sebeb olurmuş dedi dr ama yine umarım kaybolmuştur

Canım herşeyin yolunda olduğuna sevindim. Anlayışlı bir eş çok güzel maşallah. Darısı başıma...

Canım hiç telaşlanma, hazırlıklarını yap , dualarımız seninle...Kendini kasma, o zaman önceden gelir işte..

Selam kızlar dr umla görüştüm pazartesi saat 9:15 de hastanede olucam sezeryan için odamız falan herşey hazırlandı.Çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider.

Nazocum Allah sağlıkla evladına kavuştursun inşallah. Bolca Ayetlel Kürsi , Felak, Nas oku, doğuma girerken. Bzi de okuruz inşallah. Hadi hayırlı haberrini bekliyoruz..

kızlar,

Oh maşallah canım, çok sevindim. 100lük yüklemeye gerek kalmaması da güzel, o çok fena oluyor çünkü. Oh ne güzel şimdi sıarada ne var?

Sorma Loveli ya Ekim anneleri bile başladı doğurmaya, ben de işe başladım korkuyorum sıcakta bişi olacak diye şekerini kontrol altına alabilmen çok iyi maşallah. Barsaklarda derk bebişin mi senin mi? Ben çok gazlı bir bebekmişim, hala da öyleyimdir, bakalım bebiş nasıl olacak?
Kızlar işyerimden çok sevdiğim bir arkadaş yeni doğum yaptı, bebişi sarılıkmış. Bişi duydum yenidoğan bebeğe az şekerli su verilirse sarılık olmazmış, duydunuz mu hiç?

Kızlar öncelikle hepinizin iyi olmasına inanılmaz sevindim, şükür.
Benim de sonuçlarım gayet güzel çıktı. Şekerim düşmüş, kanım yükselmiş, bebeğim iyi. Bayramdan önce kontrolüm var tekrar. O zaman her şey belli olacak sanırım. Ama şöyle bir şey var ki, benim bebiş geçen hafta 34.haftanın içindeydi, boyu, baş karın çevresi falan haftasına uygun ama... sıkı durun kilosu ise 39+2 ye uygun yani tam 3,221 gr sempatiksalakcinni:lepi:akannehir Tosun paşam gelecek yani. Sağlıklı ama tombiş bir bebek. Dr. sezaryen dedi tabii doğal olarak, e dedim doğal tabi, ben mümkün değil çıkaramam bu bebeği ki doğana kadar kabaca 4,650 falan olur dedi, maşallah tosun paşama
Magnezyum içiyorum, krampım yok ama ödemini biraz çözer dedi. Ayaklarımın üstleri, bileklerim falan çok ağrıyor gerilmekten. Göbüşümden zaten önümü göremiyorum, Allahım ya :)
Hayırlısıyla, sağlıkla bir kurtulsaydık, bir kavuşsaydık bebeklerimize...

canım çok sevindim gelişmeler iyi maşallah.
demek sezeryan olacak hadi hayırlısı sağlıkla al da kucağına hiç farketmez..
sen toplamda kaç kilo aldın peki?
bayramdan önce ne zaman kontolun?
ay ne heyecanlı çok az kaldı..benim bile nerdeyse 3 ayım kaldı..

Hakikaten Sezencim, içindeyken zor geçiyor gibi görünse de bir bakıyorsun su gibi geçmiş gitmiş, baksana gerçekten de senin de mutlu son yakınlaşmış :)
Ben Eylül 6-7 gibi gitmeyi düşünüyorum, malum bizim dr. muayenehaneyi kapatmış, hastaneye gideceğim, bayramdan sonra çok kalabalık olur diye tahmin ediyorum.
Son 1 aydır hiç tartılmadım, moralim bozulacak biliyorum, çünkü hem kilo aldım, hem bebek iri, hem ödem derken tartıda göreceğim rakam beni ürkütecek. Ama en az 20 kg. aldım, o da en az :)
Boşuna almadım diyorum, sonrasında vermek epey kasacak ama en azından dağ fare doğurdu demezler, kiloma yakışır bir bebeğim olacak tombul tombul :)

çok sevindim herşeyin iyi olmasına
oyyyy tosun olacak ha maşallahhh,
benim de şeker değerlerim iyi çıktı çok şükür herşey iyi dedi dr
kesin sezeryan benimki de 2 hafta sonra ayrıntıları konuşacağız

olsun kız oğlum için yedim dersin bakın nasıl besledim dersin opuyorumnanaktan
sağlıkla hayırlısıyla doğur inşallah canıım benim

Merhaba kızlar, nasıl gidiyor hamişlik? Hadi bebişler geliyor yavaş yavaş:))

Canım bebişinin kilolu olması şekerden mi? Öyle birşeyler duymuştum sanki ben. Aman dikkat et canım. Canım sağlıkla gelsin de gerisi hiç önemli değil...

maşallah, daha dün gibi müjdeli haberine sevinmemiz. Senin nasıl gidiyor canım, problem yok değil mi?

Başkalarına boşver canım sen. İnşalalh sağlıkla gelsin bebişin, tabi sen de sağlıklı ol..Ödem son ayların kabusu galiba...

Canım neden kesin sezeryan?

Kzlar bişi sorucam benim son günlerde gece uykularım yoktu da şimdi bir de kabuslar eklendi. Daldığım zamanlarda hep bebişlerle ilgili korkunç kabuslarla uyanıyorum. Hiç anlatmayayım, korku filmleri az kalır yani. Sizde de oluyor mu böyle şeyler. Akşam eşime ben uyumayacağım dedim ama gene dayanamadım, uyumaya korkar oldum kızlar ya(( galiba hamişliğin her evresinde ayrı bir zorluk var. Tam bir sıkıntı azaldı diyorsun başka bişi başlıyor, Rabbim bugünümüzü aratmasın..

Lovelim sen 32 haftayı doldurdun, dr'dan çalışabilir raporu almaya gidecek misin? Bak vakti geçirme sonra güme gidiyrmuş başka topiklerde okudum, dikkatli ol canım..Ben izinlerimi sonraya aktarmayacağım direk tatil inşallah, bakalım dr ne zaman verecek doğum iznimi?

Evet neşe, şekerin etkisi bu konuda çok büyük. İri bebek doğma olasılığını artırıyor, tahmin ediyordum.
Şimdi Eylül anneleri topiğinde okudum, arkadaşlarımızdan biri 36. haftasında bebeğini kaybetmiş maalesef. Çok sarsıcı bir haber, alt üst oldum.

bebişin barsaklarında vardı amino sıvısını yutmuş dr olabilir dedi devam etmemesi bizim için iyi haberdir dedi çok şükür son kontrolde gitmişti lekeler
benim çatı çok darmış neşecim bi de kan sulandırıcı kullanıyorum kanama riski olmasın diye sezeryan olacaksın ddedi alternatifin yok dedi ben de sorun değil dedim yeterki bebeğim sağlıkla doğsun
bugün eşim alacak canım aman yanmasın neşem ya

Allahım tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum Rabbim evlat acısıyla sınamasın hiç birimizi ben de sarsıldım yaaaa offfff nasıl bir acıdırrrr Allahım sen yardım et sağlıkla hayırlısıyla doğuralım bebeklerimizi acısını gösterme uzun sağlıklı hayırlı ömürleri olsun inşallahh

NEŞECİM iyiyiz çok şükür şimdilik sorunsuz gidiyor herşey dilerim böyle devamn eder
LOVELİCİMM ayrıntıları konuşunca doktorunla bizimle de paylaşırsın ay çok heyecanlı
KRACHER canım çok üzüldüm o arkadaşın yerinde olmayı kimse istemez ALLAHIM korusun niye kaybetmiş peki sorun neymiş?

tabiki sezencim paylaşırım
Allahım o kadıncağıza sabır versin
bir arkadaşım doğum haftasında kaybetti bebeğini şimdi bir oğlu daha oldu çok şükür ama çok zor ,
Rabbim bebeklerimizi sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün uzun ömürlü olmalarını nasip etsin

Ayyy Allah'ım sabır versin, kimseye yaşatmasın bunları..

Amin canım, aman iyi olun da varsın sezeryan olsun. Sezeryanı erken yapıyorlarmış biliyorsun dimi, planlarını ona göre yap canım...

çok şükür canım, bak maşallah artı 2 basamaklı şafak saymaya başlıyorsun ...

aminnnnnnnnnnnnnn

Kızlar akşama iftara davetliyiz, eşim sıkıştıırıyor hadi diye, hepinizi öpüyorum. Haftaya dr gidicez inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz. Sizi seviyorum...Şeniz

ben raporumu aldım seminer döneminde gidicem okul başlayınca doğum iznine ayrılacam

Hadi hayırlısı Lovelim, ben de yarın dr gidicem bakalım ne diyecek. Şimdiden heyecan başladı. Kızlar şimdi doğumu en yakın kim var aramızda?
Tracy Hogg'um "Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler" isimli kitabını duydunuz mu kızlar? İşe yarıyor mu ki? Yeni doğum yapan arkadaşlarımın en çok şikayet ettiği konu bebişler gece uyanık, gndüz uyuyarak geçiriyorlarmış günü. Bunun için neler yapılabilir bileniniz var mı?

Kızlar Nazo'dan haber alanınız var mı? Zerdal da hiç uğramıyor( Kreacker canım senin vaktin epey azaldı, heyecan doruktadır şimdi:)) ne gibi değişiklikler var son zamanlarda? Sancı oluyor mu?

kızlar benim şafak da 99 olmuş..
nasıl geçti anlamadım..
cts günü mobilyamızın siparişini verdik çook içime sindi çok güzel inşallah iyi günlerde kullanmak nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…