• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

Lovelim bana da dr 6 eylülde yazacak, işin yoksa bu sıcakta düşük tansiyona işe git, ayıl bayıl...Hiç anlamadım bu dr'u ben. Geç verecek, doğum znimin bir kısmı boşa gidecek diye korkuyorum, erken verirse olmadı, rapor falan alırım amaböyle de nasıl olacak bilmiyorum:((( hayırlısı...

merhaba kızlar bi ce deyim dedim, nesecim seni takip ediyoz valla, inşallah diğer arkdaşlarımızıda alcağız bu topinge. önce kendimi tanıtayım. kızlar 2 yıllık evliyim, 1 yıldır bebiş istiyordum, bu ilk hamişliğim, inşallah bi şey olmaz, daha 5 haftalık. rabbim hepimizinki gibi benimde yavrumu kucağıma almayı nasip etsin. bende inşallah sizlerin tecrübelerinden faydalanarak bu dönemi huzurlu bi şekilde atlatacağım. Şimdilik ilk heycanımız kalp atışlarını duymak, ilk doktor randevum 27. ağustos. o zamana 7 haftalık olur ve kalb atışlarını duyarız.

Kızlar az önce çıktıktan sonra işyerinden bir arkadaşımın doğum yaptığı haberini aldım. İşyerinde 3 arkadaş hamiştik. Bu arkadaş Ağustos sonu gibi bekliyordu ama suyu azalmış ve bebişinkalbi düzensiz atıyormuş, epidural ile alıvermişler. Apar topar oraya gittik eşimle. Görmelisiniz öyle tatlıydı ki maşallah..Şimdi benim de böyle bir bebiş mi çıkacak içimden diye düşündüm orada:)) şaka maka hepsi geçiyor inşallah bebişlere kavuşmaya az kaldı kızlar, bugün dokunamadım bile bebişe, bakalım kendimizinki nasıl olacak:))???

merhaba kızlar bi ce deyim dedim, nesecim seni takip ediyoz valla, inşallah diğer arkdaşlarımızıda alcağız bu topinge. önce kendimi tanıtayım. kızlar 2 yıllık evliyim, 1 yıldır bebiş istiyordum, bu ilk hamişliğim, inşallah bi şey olmaz, daha 5 haftalık. rabbim hepimizinki gibi benimde yavrumu kucağıma almayı nasip etsin. bende inşallah sizlerin tecrübelerinden faydalanarak bu dönemi huzurlu bi şekilde atlatacağım. Şimdilik ilk heycanımız kalp atışlarını duymak, ilk doktor randevum 27. ağustos. o zamana 7 haftalık olur ve kalb atışlarını duyarız.

Canım hoşgeldin, gene Rabbim çok aratmamış şükür. İnşallah çok güzel haberlerini alıcaz buradan..Rahatla ve sakince kendini şımart.

Şımartmak deyince sinirim zıpladı gene. Bugün hastane dönüşü eşime biraz naz yapayım dedim ama mubarek benden çok naz yapıyor. Hiç huyum değildir bişiler isteyeyim dedim, pişman etti. Ya ben şimdi naz yapmayacağım da ne zaman yapacağım? Ah bu adam beni öldürecek :1no2:

eşin de azıcık nazını çeksin yavvvv hem hamilesin üzmemeli seniiiii neşecim dimi ama yaaa

Hoşbulduk lovelim.
nesecim evet bütün arkadaşlar öyle söylüyor tadını çıkart diyor, bende bizimkine bişey diyorum azcıkta naz var diyor, eee hakkım naz yapmak diyorum, yapacam tabi, şansından ramazan ayına girdik, yoksa çok çekerdi benden, oruç diye kıyamıyom.
Bakalım canım, kalbini duyacam günü sabırsızlıkla bekliyorum. Pazartesi sağlık ocağına gideceğiz, kan değerlerime bakılacak.

oyyy oyyy ne güzel o pıt pıtlar hayatında gördüğün en güzel şey olacak aşık olacaksın mucizeye

oyyy oyyy ne güzel o pıt pıtlar hayatında gördüğün en güzel şey olacak aşık olacaksın mucizeye

Bi arkadaşım nts çekilirken yanında bulunmuştum, inanamamıştım o kalb atışlarına, kendimde duyunca ne hissederim bilmiyorum, allahım herkese bu sevinci yaşatsın.senağlama gözlerim doldu, o günde gelecek inşallah, bebeğimi sağlıcakla alacam inşallah kucağıma.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hoşbulduk lovelim.
nesecim evet bütün arkadaşlar öyle söylüyor tadını çıkart diyor, bende bizimkine bişey diyorum azcıkta naz var diyor, eee hakkım naz yapmak diyorum, yapacam tabi, şansından ramazan ayına girdik, yoksa çok çekerdi benden, oruç diye kıyamıyom.
Bakalım canım, kalbini duyacam günü sabırsızlıkla bekliyorum. Pazartesi sağlık ocağına gideceğiz, kan değerlerime bakılacak.

Canım nasııl geçti görüşmen, tahlillerin nasıl?

Kesinlikle...

Bi arkadaşım nts çekilirken yanında bulunmuştum, inanamamıştım o kalb atışlarına, kendimde duyunca ne hissederim bilmiyorum, allahım herkese bu sevinci yaşatsın.senağlama gözlerim doldu, o günde gelecek inşallah, bebeğimi sağlıcakla alacam inşallah kucağıma.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amin inşallah canım, Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin...

Kızlar sıcaklar etkiliyor bizi dimi? Çarşamba işe başlıyorum, dua edin kazasız belasız atlatayım. Dr'um da izne çıkacaktı bu hafta, bakalım doğum iznime ne zaman çıkabileceğim??? Rabbim hepimize sağlık versin. Şimdi iftar telaşı sarmıştır hepinizi. Ben de kalkıp mama yapıcam inşallah. Hepinizi öpüyorum...
Haber verin biraz kendinizden ya,,,isim saymak istemiyorum ama yakında yoklama alıcam ona göre...

Gerçekten de Kracker nerelere???? Zerdal tahillerin yapıldı mı? Lovelim doğum iznine çıktın mı? Kızlar ben yarın işe başlıyorum, inşallah sıcaklarda problem yaşamam. Hepinizi öpüyorum. Fazla kalamayacağım eşim kızıyor:(((

Tahlillerim yapıldı kızlar, normalmiş hepsi, hemşire normal bi süreç yaşayacak gibisin dedi. hayırlısı, ya kendimi zor tutuyorum, şu 10 gün bi geçseydi, beklemeside insana zor geliyor, ne sabırsısız. Biran önce bebişimi görmek istiyorum. allahım şu mübarek 3 aylarda şabanın sonu, ramazanın başı bana bu sevinci yaşattı ya, hayırlısı ile bide kıcağıma alsaydım.

nese, loveli siz nasılsınız. doğum az kaldı, doğum olunca bebekten fazal fırsat bulamzsınız girmeye. Çok dua ediyorum, allahım bebeğim sapasağlam tutunsun diye, allaha şükür hiç lekelenme yada kanamam olmadı, sadece çamaşırım ıslakmış gibi oluor, hemşire normal dedi, bol bol iç çamaşırını değiştir. bakteri oluşmasın dedi. Bizde durumlar böyle.
Eşim allah razı olsun çok yardımcı bazı akşamlar yemek hazırlamayı gözüm kesmiyor. ben 1 bardak su içsem yeter diyo, ama çorba falan yapıyom iyi kötü.

Kızlar selam, burdayım. Yarın ya da öbür gün kontrolüm var, her şey o zaman belli olacak sanırım. Eylül anneleri grubumuz lafta kaldı, hemen hemen herkes Ağustos'ta doğurmaya başladı. Beni de müthiş bir korku ve gerilim sardı. İnanılmaz şiştim, ayaklarım, bacaklarım, karnım. Taşıyamıyorum artık.
Sizler nasılsınız, var mı bir yaramazlık?

Selam kızlar dr umla görüştüm pazartesi saat 9:15 de hastanede olucam sezeryan için odamız falan herşey hazırlandı.Çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider.

Kızlar selam, burdayım. Yarın ya da öbür gün kontrolüm var, her şey o zaman belli olacak sanırım. Eylül anneleri grubumuz lafta kaldı, hemen hemen herkes Ağustos'ta doğurmaya başladı. Beni de müthiş bir korku ve gerilim sardı. İnanılmaz şiştim, ayaklarım, bacaklarım, karnım. Taşıyamıyorum artık.
Sizler nasılsınız, var mı bir yaramazlık?

ah canım ya ben de seni merak etmiştim..kolay değil tabi ağırlaştın iyice..kontol oldu mu ne dedi doktor yaz bize olur mu merak ederiz

Selam kızlar dr umla görüştüm pazartesi saat 9:15 de hastanede olucam sezeryan için odamız falan herşey hazırlandı.Çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider.

ayy nazocum okurken ben heyecanlandım..dualarım seninle olacak..haberlerini de bekliyor olacağız tabi ne vakit girip yazabilirsin o da ayrı ya..dilerim kolay ve güzel bir doğum olur sancısız ağrısız kuş gibi kavuşursun meleğine

Back