• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

girer tabii gel canım hoşgeldinn
her zaman glll inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın

insallah hepimiz aliriz. cogunuz sanirim riskli donemi atlatmissiniz. 29. haftadan sonra dogan bebeklerin yuzde 90 inin sorunsuz oldugunu duydum, insallah bende ogunlere gelebilirim :)

Selam, bende buraya katilabilirmiyim? yasim 29 :)

Riskli bir gebeligim var, yaklasik 2-3 haftaya bir kontrol edilecek. Haftaya persembe gunu glukozyuklemesi yapilacak, 3 saat suruyormus.

PKOS, insulindirenci, fazla kilo ve dusuklerim var daha oncesinden. 3 kere de tup bebek denedik, fakat sonuc hep negatif. Yardimsiz hamile kalmayi basardik bu sefer (diger dusuk oldugu zamanlardada kendiliginden hamile kalmistim). Su anda 10. haftaya gectim ve en fazla ilerledigim hamilelik bu oldu, digerleri genelde 8-9 haftalikken dusmustu.

Umutluyum bu sefer ve insallah hersey yolunda gidecek.

Hoşgeldin canım. Korkma bak 10 hafta olmuş bile. Benim de 2 düşüğüm var, şekerdi sebep. Ben de çok çabaladım bunun için, şekere dikkat et, kilodan dolayı yüksek olabilir aman gözünü seveyim. Güzel haberlerini bekliyoruz. Azcık daha sabır ve dikkat.

Kreacher tesekkurler, insallah hersey yolunda olur diye umuyorum.

Doktor sekere dikkat et dedi ama sormayi unutmusum, seker dedigi mesela pasta, cikolata, bonbon sekerleri tarzindami, yoksa mesela meyve yogurtlari, cilek, meyve vb seylerdede cok seker oluyor, bunlaridami yemeyecegim? Tam emin degilim neyi yiyip neyi yemeyecegimi :(

kracher canım haftaya dahiliyeye gittiğinde iyi sonuçlarla geleceksin inşallah..o kadar az kaldı ki bebişine kavuşmana onu koynuna aldıığın an hepsi geçecek bu günlerin inşallah

cherry canım hoşgeldin umarım 10-20 30 derken bir bakmışsın evladına kavuşmuşsun tabi korkmamak elde değil benim ilk hamileliğim olduğu halde ilk başlarda lekelenmem oldu diye hayatı zehir ettim ne korktum ne ağladım ama bir bakıyorum şimdi geride kaldı..sen de kavuşacaksın inşallah sağ salimm

lovelicim sonuşların belli olunca haber ver bize dualarımız seninleee

arkadaşlar merhabalar bir sorum olacaktı. şu allta yer alan bebek gelişimyle ilgili cetvelleri nasıl ekliyorsunuz?

şeker testim ızlar açlık 92
60.dk 200lü bişiymiş
120de 180li sanırım bişey
180dk 114 şeker var yanii off moralim bozulduuuuu

şeker testim ızlar açlık 92
60.dk 200lü bişiymiş
120de 180li sanırım bişey
180dk 114 şeker var yanii off moralim bozulduuuuu

Doktor şeker tanısı koydu mu kesin? Geçmiş olsun. Moral bozulacak bir şey değil, başa geldiyse çekecek ve dikkat edeceksin. Diyetle çok rahat hallolur hiç yorma kafanı canım.

daha dr gitmedim c.tesi kontrol
diyet verecek inşallah sorun olmadan atlatırız kızlar yaa

sana tavsiye bu aralar
kuru fassülye pirinç pilavı hamurlu yiyecek çikolata yağlı süt bunları yeme

Kızlar gebelik şekerinden dolayı bebeğim çok fazla zarar görmesin diye dr ları onu 20 sinde sezeryanla alıcak.Dua edin kızlar bana.Sizde şekerinize çok dikkat edin.Ben bi çaresini bulamadım şekerin inşallah siz çok çekmezsiniz.Bu arada sizde araştırın isterseniz ama bende yeni duydum günde 1 tatlı kaşığı tarçın şekeri düşürüyormuş aklınızda olsun

37+5 oluyorum o tarihte canım.Ama bebeğimin sağ kalp kapakçığı kalınlaşmış ve sağ kalp boşluğu sol tarafa göre biraz genişmiş.2 tane profösöre bir tanede çok iyi diye duyduğum farklı bir doktora göründüm bu durum için tabii net bişey söylemiyorlar ama hepsinin ortak fikri bebek doğduktan 2-3 hafta sonra kendiliğinden düzelecekmiş.İnşallah düzelir love leciğim çok korkuyorum bebişim için şu 17 günüde bir atlatsam bebişim daha fazla zarar görmeden sağlıkla kucağıma bir alsam diye dua ediyorum.Artık benimde sabrım kalmadı sinirlerim yıprandı moralim bozuluyor.Fazla canımı sıkmak istemiyorum bebeğim etkilenmesin diye ama ister istemez takılıyor kafama.20 ağustosu iple çekiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım benim herşey güzel olacak inan dr da güzel demiş dğunca düzelecek demiş zamanında da doğacak sonr herşey çok güzel olacakkk 20 ağustosta sana dua edeceğim herşey yolunda gitsin diye

Back