30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

yüksek çıktı 186 çıktı c.tesi günü dr göstereceğim nazocum sen nasılsın

yüksek çıktı 186 çıktı c.tesi günü dr göstereceğim nazocum sen nasılsın

Evet canım yüksek çıkmış benimde 50 lik yüklemede 165 çıktı ardından 100 lük istediler ondada yüksek çıktı sonra diyet verdiler diyetle dengeledim ama gözetim altındayım her hafta dr a gidiyorum açlık tokluk kan testlerim yapılıyor.Şimdilik sorun yok yani ama tek sıkıntım her hafta hastanelerde sürünmem napalım doğuma kadar idare edicez.
Sende artık şekeri hayatından çıkaracaksın.Önceleri zor oluyor ama sonra alışıyor insan

işin komik tarafı şeker yemem yani tatlı sevmem çikolata sevmem börek çörek sevmem
diyet verilir bana da ya da ilaç değil mi bebişlerimiz iyi olsun sağlıkla doğuralım da Rabbimin izniyle

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende 34 yaşında hamile kaldım bebişim şimdi 15. haftasını bitirmek üzere umarım hepinizin bebekleri sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dünyaya gelir arkadaşlar

Merhaba kızlar kandiliniz mubarek olsun. Lovelim benim de bugün şeker yüklemem yapıldı. öncesi 79; 50g glukozdan 1 saat sonra 171 çıktı. Dr, pzt tekrar geleceksin 100lük yükleme yapılacak dedi. Benim korkum da buydu zaten hayırlısı ne diyelim. Eşime de tlf'da diyorum ki, zaten bişi yiyemiyordum bir meyve, şimdi ne yicem ben? Bana pzt'ye kadar sıkı bir diyet yapacaksın dedi, sorması ayıp ne diyeti diyemedim. Neyse bakalım pzt nasıl çıkacak? İlk defa hemogram yapıldı, kan ve idrar tahlillerim fena değilmiş. Kızlar şimdi bu şekeri nasıl düşürücez? Diyet desen neyi kısıcam daha? Yürüyüş desen, bana yasak hemen kanamam oluyor, ne yapmalı da düşürmeli bunu? Aklıma tek gelen tarçın ama o da mideme dokunuyor, aklınıza gelen bişi var mı?
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmşişler sefa getirmişler. Rabbim hepimize hayırlı bir hamilelik süreci ve doğum versin, sağ sağlim yavrularımıza kavuşalım inşallah...

Kızlar ya bişi sorucam dr dün bana 6. ayı bitirmek, 7. ye girmek üzeresin dedi. Olası doğum tarihini 29 Ekim diyor. Aklım karıştı. Ultrosonda 24+2 yazıyordu, ölçümlerinde..SAT'a göre 25+2 yim. Şimdi ben kaçıncı ayımdayım inşallah ne zaman doğum yapıcam? Yıllık iznimi almak istiyorum bu durumda yetmiyor. Topu topu 20 gün iznim var zaten. Ne yapacağımı şaşırdım. Dr 29 ekim tarihine göre 6 Eylül gibi doğum iznim başlayacak, daha 1,5 ay var. ıznimi nasıl alsam ki????

neşecim 24.hafta 6 ay bitiyor 26.hafta da yediye geçiyorsun 28.haftada 7.aya giriyorsun
valla neşecim inan bişey diyemiyorum bakalım benim dr ne diyeti verecek 100lük isteyecek o kesin de bakalım hele tarçın hiç sevmem midemii bulandırıyor yok mu bi yoluuuu
raporlarla geçiştirisin hastaneden haftalık izinlerle kapatırsın
siz de prosedür nasıl bilmiyorum da dr rapor istersin herhangi bir ağrın için

nazocum,lovelicim ve neşeciğimin ardından şeker yüklemesi olayından korktum birden..ben de tatlı yemiyorum hiç hamur işi yemiyorum ama buna bakmıyor bu iş demek ki hay Allahım ya..

valla bu tatlıya gelmiyor hormon yükseltiyormuş takma sen yaptır helee kızzz

Sezen cim inşallah sende çıkmaz.Herkezde çıkmıyor.Ben normalde tatlıyı seven biriyim.Ama şu anda çayımı bile şekersiz içiyorum.Artık şekersiz hayata alıştım tek zor olan tarafı her hafta hastaneye gidip açlık tokluk kan şekerime baktırmam.O kadarınada bebişim için katlanıyorum.Allah çaresiz dermansız dert vermesin hiçbirimize:Saruboceq:

ahh nazo tatlı da yemem de işteeee
be de şekeri azalttım reçel yemeyen ben üç dört lokma yedim
karpuza bayılırım onu yerken korkarak yiyorum
olsun bebeğimiz için katlanacağız

Evet canım bebişlerimiz için katlanıcaz bu duruma.Biz kontrol altında tutalım hiç bişey olmaz.Allah başka dert keder vermesin napalım.Neler var arkadaşım.En azından kontrollerde bebeklerimizle ilgili kötü bişey çıkmıyor.Herşey normal seyrinde devam ediyor.En önemlisi bu.Ben biraz dişimi sıkarım nolcak.

Selam kızlar...
Ben bu ara pek iyi değilim, buraya bile girip bir şeyler yazmak istemiyorum, canım epey sıkkın. Sağlıkla ilgili değil gerçi ama huzursuz olunca sağlığım da bozuluyor. Şekerim zaten yüksek, doktor sınırda dedi. 1600 kalorilik diyet yapıcam hesapta... Jinekolog kontrolüm de Salı günü...
Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. Herkes hamileliğini tatlı bir anı olarak hatırlamak ister bense bu yaşadığım 7 ayı, hatta tamamını hafızamdan silmek istiyorum.

canımmm üzüldüm sen böyle yazıncaaa
hiçbirşey senden ve sağlığından ve oğlundan önemli değill

selam kızlar bebişim iyiydi çok şükür
test için bana yanlış uygulanmış dedi normalde kahvaltı yapacaktın bir saat sonra kan verecektin sonra lacı içecektin sonra kan verecektin sen tamammen aç gitmişsin dedi şimdi 100mg şeker yüklemesi verdi 4 defa verecem kanı ilaçtan sonra bakalım o nasıl çıkacak dikkat etmek gerek bu arada

aa nasıl yani yalnış mı bakmışlar?
ah hadi lovelicimm inşallah iyi çıkar doğru şekilde yapınca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…