• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

ahsen sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da cinsiyeti önemli değiil de kıyafet için heyecan yapıyoruz işte

ahsen sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da cinsiyeti önemli değiil de kıyafet için heyecan yapıyoruz işte

evet canım önce sağlık tabiki.allah hayırlısını versin.ama insan merak ediyor işte önceden doğumda öğreniyorlarmış.şimdi neredeyse 12 haftalıkken öğreniyorlar ocak anneleri topiğinde iki arkadaş öğrenmiş erkekmiş.ikili taramada öğrendiler daha oniki haftalıkken.ama ben daha gitmedim:))

12.hafta biraz erken yanlış olabiliyor
ekim annelerinde bir arkadaşa kız dediler o haftalarda kız kıyafetleri aldı bir sürü
sonra 17.haftada erkek dediler gitti değiştirdi erkek kıyafetleriyle
ben 16.haftada öğrendim hem de pipisini gördük bariz yaramaz oğlumun açmış bacaklarını
kızlar geç gösteriyor oo zamandan mahremlerini göstermiyorlar

Arkadaşlar , malesef pzt günü bebeğimi kaybettim. daha önce kaybetmişim haberim yokmuş. kanama v.s yapmadı,kontrolde fka negatif görünce küretaj yaptılar. :((

Canım çok büyük geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede gelecek olan bebişin herşeyi unutturur sana. Her kanamamda dünyam başıma yıkılıyor. Kimbiir sen nasılsındır? Rabbim sabır versin hem de çok...

nesemese çok geçmiş olsun arkadaşım, neyseki biraz zor olsa da atlatmışsın.

loveli, o şeker içeriği fazla olan meyvelerin yanında süt tüketimi kanımızdaki ani şeker artışını önlemek için. Eğer süt de içersen şekerin birden yükselmez ve kendini iyi hissedersin. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.

Allah bugünümü aratmasın canım benim. Sen asılsın? Nasıl gidiyor? Ne kadar kaldı?

kızlar biz geldik
herşey yolundaymış çok şükür
ve bebişimiz ERKEK miş
EGE geliyor yani:-)

Maşallah annesi, erkek yılı bu yıl galiba...Allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin. Baksana üzütüler de sevinçler de içiçe. Rbim dileyen herkese hayırlısıyla versin inşallah...

Canım alışverişlere başladın mı? Herkes mobilyayı bile ya aldı ya karar verdi. Biz eşimin keyfini bekliyoruz bakalım...Arada minik kıyafetler alıyorum ben de,
sen neler aldın? Ayyy şöyle içim kıpır kıpır oluyor bişiler alınca, bana tavsiyelerinizi yazın. Yoksa aynı şeyleri alıp duruyorum:)))

12.hafta biraz erken yanlış olabiliyor
ekim annelerinde bir arkadaşa kız dediler o haftalarda kız kıyafetleri aldı bir sürü
sonra 17.haftada erkek dediler gitti değiştirdi erkek kıyafetleriyle
ben 16.haftada öğrendim hem de pipisini gördük bariz yaramaz oğlumun açmış bacaklarını
kızlar geç gösteriyor oo zamandan mahremlerini göstermiyorlar

Bana da dr ilk kız demişti de kız kıyafetleri almıştım, o zaman kimselere demedim:))) şimdi onlaı değiştiremiyorum da nasip belki 2. kız olur, olmadı hediye götürürüm:))

neşe nerelerde merak ediyorum ben..

buydayıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmm,,,,,,,,canla başla sınav kağıdı okuyordum, neyseki sabah 5'ten beri sıkı tuttum da işlerimi bitirdim çok şükür. Şimdi raht rahat yatıp kestiricem biyaz:)) önce size uğrayayım dedim komşum...

dinleniyordur o keşke gelse iyiyim dese

Dinlenmek de ne ki? Artık yavaş yavaş dinlenmeye geçicem inşallah ama. Bu arada battaniye başladım bakalım bitireilecek miyim? KK'de görmüştüm. Linkini ekleyeyim de siz de yapın. Renkleri bulmak biraz or oluyor ama çok kolay ve zevkli...Ayyyy bebişim için bişiler yapmaya bayılıyorum. Sen neler yapıyorsun sprocu hamiş???

oh neşemden haber geldi çok şükür..

dün doktorum aradı 3 lü testim iyi çıkmış çok şükür Rabbime

2650.jpg

Bakalım beğenecek misiniz? Tam benim gibi tembellere göre, basit...Erkek bebekler için güzel bişi bulmak da zor ya...Kız olsa br sürü süslü şey var da...Neyse ben kapatıyorum gene görüşürüz inşallah...

neşeeeee iyi olmana çok sevindiiiimmmmm canım benimmm
vallla yatıp duruyorum bir yemek yapıyorum azcık ortalığı topluyorum

çok güzel de ben tığ işi bilmiyorum keşke yapabilsem
bitince ekle buraya sıcacık tutar hüseyini
valla biz de almadık şöyle bir 7.ay başlasın diyorum ben kayıvalidem ve annem zaten tamamlamış ufak tefek şeyler kalmş o yüzden rahatım valla
bu hafta kontrolumuz var o zaman bakabilirsek bakacağız kocaman bir mağaza var adana da onu merak ediyorum dışardan kale gibi yapmışlar çok şirindi

kızlar bende 32 yasındayım ve ılk bebegıme hamıleyım daha cok mınık ama 5 haftalık. 33 yasımda mart ayında ınsallah kucama alıcam hayırısıylan.

Slm kızlar nasıl gidiyor hamişlik.Ben 32. haftamdayım.Artık sıkıntılı zamanlarım başladı yavaş yavaş, geceleri sürekli uyanma,ayak şişmesi,rahat hareket edememe,ara sıra giren sancılar vs.Sizler ne durumdasınız.

sıcaklar fena yapıyor yorgun hissediyorum kendimi
bugün şeker yüklemesi yapıldııııı
umarım iyi çıkar

Back