• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda İlk Hamilelik Heyecanını Yaşayanlar

3 ay kaldı akannehir Sabırsızlık ve korku bir arada. Darısı başınıza a.s.:nazar:
canımm hamile olduğumu ilk öğrendiğimde o bulantılatın çok olduğu dönemde 12. hafta hiç gelmeyecek ve hiç geçmeyecek sanıyordum..şimdi 16. hafta olduk bile..zaman inanılmaz hızlı geçiyor..hepimiz hep güzel haberlerle gelelim inşallah

Zaman içinde olunca geçmiyor gibi görünse de aslında su gibi...
Bu arada Sezen bebişinin cinsiyetini öğrenmeye çok az kaldı, yaşasın :lepi:

cts inşallah pozisyonu uygun olur da öğreniriz..çook merak ediyorum şimdiden nasıl heyecanlıyım..bir ayda 2 kg aldım galiba doktor kızacak..kafayı yicem ağzıma tatlı girmiyor ne hamur işi börek çörek kurabiye..o kadar hafif ama sağlıklı besleniyorum ki nasıl kilo aldım bu kadar hiç anlamıyorum ben..

Arkadaşlar , malesef pzt günü bebeğimi kaybettim. daha önce kaybetmişim haberim yokmuş. kanama v.s yapmadı,kontrolde fka negatif görünce küretaj yaptılar. :((

aydd çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun.kaç haftalıktı? benim de ilk bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim,aynı senin gibi kanama falan olmamıştı kontrolde öğrendik.sonra bir oğlum oldu şimdi ikinciye hamileyim.sakın moralini bozma yine anne olursun.çok öpüyorum..

aydd çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun.kaç haftalıktı? benim de ilk bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim,aynı senin gibi kanama falan olmamıştı kontrolde öğrendik.sonra bir oğlum oldu şimdi ikinciye hamileyim.sakın moralini bozma yine anne olursun.çok öpüyorum..

tşk ederim, kardelencim, adım aysel bu arada..aynen senin gibi 6. haftada kalmış bebek ama sata göre 12 haftalıktı, geriden geliyodu,en son 1.haziranda girmiştim usg ye, kalbi atıyodu, pzt de atmadı işte, artık bilemiyorum neden, ilk bebeğimdi, ilk kez bunu yaşadığını söyleyen çok kişi oldu. sebebi belirsiz, kendimi üzmemeye çalışıyorum... Rabbim banada nasip etsin sen gibi... öpüyorum tşk ler

Arkadaşlar , malesef pzt günü bebeğimi kaybettim. daha önce kaybetmişim haberim yokmuş. kanama v.s yapmadı,kontrolde fka negatif görünce küretaj yaptılar. :((

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.inşallah en yakın zamanda tekrar gelir sana meleğin.....allah sabır versin

add canım çok üzüldüm hemen bir pıhtılaşma testi yaptır bende bebek oluşmadı 10 haftaya kadar bebek görünmedi kese büyüdü test yapıldı kan pıhtılaşması çıktı

sıkıntını anlıyorum ben de yaşadım çok ağladım ama testpit ettik sorunu çok şükür 6 ay sonra yine hamile kaldım

Sevgili Aysel, üzüldüm çok.
Benim de 2 düşüğüm var öncesinde. Şekerdi benim de sebebim. loveli'nin dediği gibi sorunu tespit edersen en yakın zamanda tekrar hamile kalacaksındır. Ama tetkiklerini çok iyi yaptır, gerçekten de iyi araştırsınlar sebebini.
Beterin beteri vardır.İnan ilk haftalarda daha ne olduğunu anlamadan, daha mercimek kadarken kaybetmek ilerki zamanlardan çok daha iyi, kötünün iyisi bu da. Kendini bu şekilde telkin etmelisin. Çok geçmiş olsun.:teselli:

Ayselciğim canım çok geçmiş olsun arkadaşında dediği daha ileriki haftalarda kaybetmek daha üzücü olurdu.Kader kısmet böyle olması gerekiyormuş demekki.Sen canını sıkma moralini yüksek tut sebebini öğrenip dr kontrolünde umarım yeniden sağlıklı bir gebelik yaşarsın.Allah bir daha sana ve hiçkimseye hiçbir zaman böyle şeyler yaşatmasın inşallah.Allah herkesin evladını bağışlasın

Arkadaşlar msj larınız ve iyi dilekleriniz için tşk ederim. elbette çok üzücü, ama yaşıyoruz işte, birde ben polikistik overim , olacakmı, olmıcakmı diye çok düşünürken bu bebk gelmişti ama,yaşamadı, inş. 2 cisini Allah çok aratmaz, doktor olumlu konuştu. heycanla 2 . bebeğimi bekleyeceğim. inş. hemen olsun istiyorum, hepinize çok tşk ederim, inş. güzel haberler verebilirim.sevgiler

inan olur hayırlısını sağlıklısını iste dualarında
en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebeğe hamile kalırsın

kızlar biz geldik
herşey yolundaymış çok şükür
ve bebişimiz ERKEK miş
EGE geliyor yani:-)

kızlar biz geldik
herşey yolundaymış çok şükür
ve bebişimiz ERKEK miş
EGE geliyor yani:-)

tebrikler canım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bu senede erkek yılı galiba.bakalım bizimkinin cinsiyeti ne zaman belli olacak dört hafta kadar daha beklememiz gerekiyor galiba.allah hayırlısı neyse onu versin...

Back