Çok geçmiş olsun Neşe, dr.un sözünden çıkma, yat bari. hiç bir şey bebişlerimizden önemli olmamalı.
Ben de bugün acildeydim, şiddetli baş dönmesi ve kusma şikayetiyle gittim.Serum verdiler. Kanım düşük, biraz enfeksiyon var alt yollarda. Şimdi iyiyim, bugün ölüyorum zannettim, canımdan bezmiştim. Bebeğim iyi mi diye endişe içindeydim yatarken. Neyseki sorun çıkmadı. Lütfen siz de kendinize dikkat edin.
kreacher cim
çok geçmş olsun..ne oldu güzel hamilelerimize nazar mı değdi?
neşecim nasıl acaba?
ay böyle sizden bu haberleri alınca çok üzülüyorum hani hep sanıyordum 3 ay bitince rahatlıcam ama görüyorum ki ilerleyen günlerde de sorun oluyor Allah korusun hepimizi..bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Amin.
biz de dün dr gittik maşallah herşey yolunda ense kalınlığı ölçtü dr çok iyi dedi kan verdim 3 gün sonra çıkacakmış arayacaklarmış beni.cinsiyet için erken dedi ay sonunda çağırdı o zaman 17 hafta olacağız inşallah görür.elleri ayakalrı kıpır kıpırdı gözümün önünden gitmiyor..bir de eşim kameraya çekti defalarca izledim..denize girebilirsin dedi..sevindim
Arkadaşlar çok çok geçmiş olsun..Rabbim şifa versin.... İnş. bişeycik olmaz bebeklerimize...
kızlar günaydın..
ikili testimizin sonuçları iyi çıkmış nasıl sevindim anlatamam..darısı üçlü testimizin başına..
Selam kızlar...
Sezen çok sevindim test sonuçlarına. Darısı 3 lüye...Maşallah.
Ben de dün gittim doktora. Doğum tarihi 3 gün daha öne geldi. Bebeğim çok iyiymiş, 698 gr. olmuş. Çok da yakışıklı bir çocuk olacakmış, kız gibi güzel erkek :)))
Herkese merhaba.
Dün şeker yükleme testim vardı. 50 gr. yüklediler, 1 saat sonunda tekrar kan aldılar. Tabii o geçen bir saatte ne çektiğimi ben bilirim. Fenalaştım. Ayakta duramıyordum ve kusmaya başladım. Acile kaldırdılar yine. Neyseki kanımı alabildiler. Şeker çok yüksek çıktı. Açlık da tokluk da. 100 gr. yüklememeleri için yalvardım resmen. Dahiliyeciye göründüm. Diyet ve yürüyüşe karar verdik. Kan için solüsyon kan ilaçlarından içicem. Pekmez ve üzüm yiyordum evet ama şeker sebebiyle yasaklandı. Beni çok zor günler bekliyor. Diyet yapmak zor olacak ama katlanmak zorundayım. :sm_confused:
Günaydın canım bendede çıktı şeker.50 lik şeker yüklemesi yapıldı ardından 100 lük te yapıldı.Banada herşey yasaklandı napalım bebişlerimiz için katlanıcaz.B12 vitamin eksikliğimde çıktı aynı zamanda vitamin için iğne verdi 10 adet bu akşam 7. iğnemi olucam, şeker için c.tesi tekrar dr. a gidicem şeker içinde insilün iğnesi vereceğini söylemişti.Sana iğneden bahsetmedimi dr. un
Ben 100 gr. için yalvardım da yapılmasın diye, iyi o zaman zorlamayalım, üzmeyelim seni dedi.
Benim jinekolog 50 gr. dan sonra hemen dahiliyeye git, çok yüksek, sana insülin başlarlar dedi. Dahiliyeciler öyle ha deyince zaten insülin vermiyorlar. 100 gr.dan sonra 1-2 değer yüksekde gerek görülüyor ya, benim tip 2 diyabet geçmişim var. Kilo aldıkça ve yediklerime dikkat etmedikçe kiloyla beraber doğru orantıda giden şeker...Açlık 145 çıktı, tokluk da 198...Ben 300 leri de görmüştüm hayatımda. İnsülin kullandım bundan önceki düşükle sonuçlanan hamileliğimde. Tamamen yanlış tedaviydi. Gebeliğe bağlı şeker mi ya da hangi tip şeker bunu çok iyi tespit etmek gerekiyor. Tip 2 diyabette vücutta insülin var ama vücut bunu kullanamıyor. ben tip 2 olduğumu anlamak için özelde bir ton para verip test yaptırmıştım. Dahiliyeci öküz bir doktor bana insülin verdi, ve insan vücudunda olması gerekenden çok fazla insülin depolandı bende. Şeker düşmedi dolayısıyla düşükle sonuçlandı. Tabii bu ilk 3 ay içinde oldu.
Şimdi diyet yaparak ve beraberinde egzersizle durumu düzeltmeye çalışıcam artık.
B 12 eksikliği bende de var, kansızılık da var. Hatta kronik anemi oldum diyebilirim. B 12 eksikliğin vejeteryen tipi beslenme sonucu olmuş olabilir mi?
Diyet yapmak daha doğrusu kısıtlama yapmak çok zor olacak, ,ister istemez canın çekiyor. Bir de benim gibi pis ve cici boğaz biri olunca bilmiyorum, zorlanacağım...
Neee! Ben bunu hiç duymadım ya, 35.hafta mı, ani ölüm mü! Off, tamam gerçek olabilir ama bu da pat diye söylenmez ki birader! Benim de canım sıkıldı şimdi, içim karardı sanki pek aydınlıkmış gibi.
Aklımıza getirmeyelim bari, dikkat edelim yeter.
Diyet listen aklında mı bana bir kaç ipucu verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?